Blog
Angie Housewife spliffin’ | Music Video
1 min

Angie Housewife spliffin’ | Music Video

1 min
Nieuws Reizen

In deze nieuwe video van Angie vind je een hete look en een lekker deuntje met slimme cannabisteksten. Hieronder ontdek je meer en kan je de clip bekijken.

Als je verleid wordt door strakke bass-tunes, en je persoonlijke filosofieën te maken hebben met wiet en high zijn, dan heeft Haze-fan en cannabislinguïst Angie je met deze geweldige ganja-beat te pakken. Housewife Spliffin’ is de tweede single die Angie heeft uitgebracht, en is net als haar eerste nogal moeilijk te vergeten!

Cannabis en muziek gaan hand in hand. Cannabis heeft los van het genre muziek tot ieders smaak geïnspireerd. Het staat gelijk aan van alles, van rock tot rap, en het eind van het spectrum ontwikkelt zich tot bassrijke, elektronische popmuziek. Angie is een voorbeeld van zo’n artiest, en heeft snel volgers gekregen.

Deze verleidelijke artiest is met haar hete looks van nature een entertainer. Angie kan er op tien verschillende manieren geweldig uitzien en is een betoverende pastellen pop-punk-prinses die nogal duidelijk maakt dat de nieuwe beste vrienden van een huisvrouw een dikke blunt en een dubbele bong zijn. Haar brutale, ongewone en blunte aanpak maakt indruk – ze zegt dat ze in haar muziek eerlijk wil zijn naar zichzelf toe, en daar zijn de mensen dol op.

Wij kregen de kans om Angie een aantal vragen te stellen bij de release van haar debuutsingle. Het interview het lied “Smoke Weed Eat Pussy check je op onze blog. Hierin praat ze over een aantal van haar ervaringen met cannabis en wat haar muziek inspireert – als je een fan bent is het zeker de moeite waard om uit te checken.

ANGIES NIEUWE MUZIEKVIDEO

Het mooie ontwerp en de elegante presentatie van deze nieuwe muziekvideo versterken de inhoud van de tekst en geven ons een intiem kijkje in de geest van een eigentijdse cannabisrokende zangeres. Alhoewel de bass zwaar blijft en cannabis en pussy de hoofdonderwerpen blijven, heeft haar nieuwe lied een vrij andere toon dan haar eerste, wat voor een veel melodischer en meer ontspannen ritme zorgt.

Een glinsterende top, een kopje koffie en deze heupwiegende teksten zijn geweldig voor een zonnige dag waarop het huishoudwerk wel eventjes kan wachten en het tijd is voor wat welverdiend, hoofdtollend, swingend hedonisme.

Vind je Angies werk leuk? Je kan haar vinden op zowel Spotify als iTunes, dus laat je support merken!

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Nieuws Reizen
Zoeken in categorieën
of
Zoeken