Blog
Auto Seeds
3 min

Auto Seeds: Super Auto's - De Volgende Stap In De Evolutie Van Marihuana

3 min

De volgende generatie super-auto cannabis specialisten verdienen onze speciale aandacht. Neem maar van ons aan dat je kweekacties sterk verbeteren met deze superzaden. Super-auto's zijn een doorbraak op het gebied van het kweken van autoflowers waar we allemaal op zaten te wachten. Wij stellen jullie graag voor aan de pioniers: Auto Seeds.

BEKNOPTE GESCHIEDENIS VAN EEN SOORT APART

Auto Seeds is een een zadenbank van de volgende generatie met een hoop exclusieve cannabis-strains in hun assortiment. Hedendaagse autoflowering cannabis-variëteiten zijn pas net uit de pubertijd. Super-auto's zijn helemaal het nieuwste van het nieuwste. Pas gedurende de afgelopen 5 jaar hebben super-autoflowering cannabis-strains een plekje veroverd bij de grote jongens. De breeders van Auto Seeds zijn precies op het juiste moment en op de juiste plaats begonnen.

Auto Seeds bestaat dan misschien wel net iets meer dan 4 jaar, maar ze zijn begonnen in het epicentrum van de super-auto's, Barcelona. Het tijdperk van de super-auto's is aangebroken, en Auto Seeds is zelf ook een nieuw type zadenbank. Ze specialiseren zich uitsluitend in het ontwikkelen van super-autoflowering strains. Auto Seeds is een ongeëvenaarde zadenbank van de 21ste eeuw.

VOLGENDE GENERATIE MARIHUANA EN MILLENNIAL NETWERKEN

Het breeding-model is niet het enige wat zo uniek is aan Auto Seeds, ze hebben ook hun netwerk tot hulpmiddel gemaakt. Auto Seeds mag dan in Spanje gevestigd zijn, maar ze hebben zich wereldwijd verbonden met andere breeders.

Door deze "internationale cannabis-gemeenschap" die Europese en Noord-Amerikaanse collectieven omvat heeft Auto Seeds samengewerkt met de beste marihuana elite van de wereld. Er zijn altijd plannen voor toekomstige gezamenlijke ondernemingen, en nieuwe cannabis-relaties zijn altijd van harte welkom.

Volledige toewijding aan het breeden van super-auto's sinds het ontstaan van de variëteit tot op de dag van vandaag heeft uiteindelijk geleid tot het scheppen van een immer uitdijende verzameling van super-auto's die superieur zijn aan traditionele fotoperiode cannabis-strains.

Dat is een boude bewering maar Auto Seeds heeft empirisch bewijs en verklaringen van kwekers die dit bevestigen. Informatie is macht. Er gaat niets boven persoonlijke kweekervaring. Als je altijd al gedroomd hebt van het oogsten van een vette stash toppen van connaisseur-kwaliteit in een kort tijdsbestek, maak je droom dan nu waar met een van deze te gekke zaden.

Bedenk je echter wel dat het kweken van super-auto's behoorlijk verslavend kan zijn. Binnen of buiten, een proefkweek met de zaden van Auto Seeds bekeren je tot een toegewijde super-auto-kweker. Je hoeft de lichtcyclus niet meer te manipuleren, en gestrekte, ondermaats producerende planten behoren tot het verleden.

Zo, nu gaan we je even lekker maken met een selectie van de smakelijkste super-auto's uit het assortiment van Auto Seeds.

AUTO #1

Auto #1 Auto Seeds

Auto #1 is het perfecte instapmodel voor het kweken van super-auto's voor de beginnende kweker. Hoewel de opbrengsten ook interessant zijn voor broodkwekers. Deze dwerg-variëteit is ongelofelijk veelzijdig en bijzonder de moeite waard om zowel binnen als buten te kweken.

Ze heeft weinig verzorging nodig, ruikt niet zo sterk, is onopvallend en heeft een zeer goede top-blad verhouding. De reeks positieve eigenschappen is bijna eindeloos voor Auto #1. Het hele proces, van zaailing to compacte plant vol met waanzinnige toppen duurt slechts 60-70 dagen, en zal er voor zorgen dat je er een grote liefhebber van wordt.

BERRY RYDER

Berry Ryder Auto Seeds

Berry Ryder is de nieuwste super-auto-variëteit van Auto Seeds. Het kruisen van Auto #1 met een uitgelezen originele Blueberry zorgde voor een enorm krachtige hybride. Berry Ryder kan zowel binnen als buiten, in 60 dagen van zaad tot oogst, gekweekt worden.

Zelfs in noordelijke klimaten behoudt deze variëteit de reputatie van een goed presterende cannabis-strain. Dat zit er nu eenmaal ingebakken. Balkonkwekers zullen zien dat deze productieve schoonheid een hoogte bereikt van 80cm.

De indica-kenmerken uiten zich door de brede bladeren en dikke colas. Deze strain knalt letterlijk uit de grond en voor je het weet zit ze vol met compacte toppen. Aan het einde van de bloeiperiode en in koudere omstandigheden kan de Berry Ryder een schitterende nachtblauwe tint vertonen die een lust is voor het oog. De ware traktatie is dat de Berry Ryder net zo lekker smaakt als ze er uitziet met de smaak van zoete bessen en een fysiek ontspannend effect.

POLAR EXPRESS

Polar Express Auto Seeds

Polar Express is een super-auto-cannabisstrain met misschien wel de meest indrukwekkende afkomst. De potente cocktail van de genetica in de Polar Express bestaat uit de legendarische Northern Lights #5, een uitgelezen California Kush, en een zeer speciale Low Ryder.

De productie van harsen is extra frosty, en 60-80 dagen na het kiemen kun je precies zien hoe ijzig de stevige toppen van de Polar Express kunnen worden. Qua uiterlijk is de Kush afkomst duidelijk te zien, de planten zijn erg gedrongen en ontwikkelen één dikke, glorieuze hoofd-cola.

Hoe dan ook, de Polar Express heeft een heel subtiel aroma en is een onopvallende strain. Het effect is een prettige zware indica-buzz.

PINEAPLLE PUNCH

Pineapple Punch Auto Seeds

Plat op de bank door een couch-lock terwijl je smaakpapillen een vreugdedansje maken, dat is het resultaat van een niet te missen sensatie die je ooit in je leven meegemaakt moet hebben. Kwekers van elk niveau die de fruitigste knock-out marihuana eisen gaan voor niets minder dan de geweldige Pineapple Punch.

Pineapple Punch is misschien wel de meest smaakvolle hybride in het assortiment van Auto Seeds. Vintage Pineapple-genetica en super-potente Grapefruit strains werden verfijnd voor het creëren van Pineapple Kush.

Dit soort exotische cannabisplanten vereist meestal veel verzorging, maar de Pineapple Punch is erg vergevingsgezind. Ze heeft weinig meststoffen nodig voor het produceren van een indrukwekkende oogst na een periode van slechts 65-80 dagen.

 

         
  Top Shelf Grower  

Geschreven door: Top Shelf Grower
Oudgediende cannabis kweker, afkomstig uit Dublin, Ierland gaat tegenwoordig helemaal los in het zuiden van Spanje. 100% toegewijd aan Top Shelf verslaggeving, tot hij gevangen genomen, of gedood wordt.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken