Blog
Beoordeling: AK-47
2 min

Beoordeling: AK-47

2 min
Products Seedshop
AK-47 is een echte krachtpatser die wordt gezien als een van de beste en meest krachtige van het laatste decennium. Het vermogen om de tand des tijds te doorstaan en de uitmuntende genetische eigenschappen hebben AK-47 een legendarische status opgeleverd.

Hoewel de naam gewelddadig klinkt, heeft AK-47 geen kwade bedoelingen. AK-47 is vernoemd naar het Kalashnikov geweer, een van de meest populaire en in massa geproduceerde aanvalsgeweren ter wereld. De AK-47 heeft als doel de kracht en populariteit van haar naamgenoot na te bootsen. Om die reden wordt AK-47 ook wel "one-hit-wonder" genoemd; een trekje van deze, met THC beladen soort, is genoeg om alle zaligheid die je ooit gewild had bij te brengen.

Misschien klinkt dit allemaal als grootspraak, maar opgemerkt moet worden dat AK-47 de meest bekroonde soort aller tijden is. Er zijn de laatste tien jaar maar liefst 16 onderscheidingen toegekend, in diverse categorieën, waaronder zowel de Sativa als de Indica High Times Cannabis Cup awards!

AK-47

De originele AK-47 werd in 1992 verwekt door Simon van Serious Seeds, het resultaat van hard werk en toewijding. Pas na het testen van duizenden potentiële soorten, produceerde hij wat nu bekend staat als AK-47, een soort die hoogwaardige kwaliteiten van zowel Sativa als Indica soorten samenvoegt, samen met een lading charisma. Om logische redenen blijven de exacte genen van AK-47 een beroepsgeheim, maar Simon heeft laten weten dat ze gekweekt is uit Colombian, Thai, Afghan en Mexican soorten. Door de jaren heen is AK met sprongen vooruit gegaan, omdat er door is gegaan met het verfijnen van de soort. De beste exemplaren uit de oogst werden weer gebruikt om mee te kweken, wat heeft bijgedragen aan de legendarische status.

Hoewel er nu vele variaties verkrijgbaar zijn, die meer subtiele en meer uitgesproken verschillen opwekken, omdat vele kwekers hebben geëxperimenteerd met het origineel, zal een echte AK-47 een geur en smaak leveren die de nadruk legt op zware skunk en dennen, met een licht houtachtige ondertoon. Laboratorium tests hebben aangetoond dat AK-47 een THC-gehalte bevat van meer dan 20% en dat slaat onmiddellijk in terwijl de mentale high lang blijft hangen. De high is vrolijk, euforisch en tegelijkertijd motiverend. Terwijl je geest geniet, banen de Indica genen uit AK-47 zich een weg door het lichaam en verlichten de spanning, waarbij een milde lichamelijke buzz wordt geleverd. Het is een geweldige soort om mee achterover te leunen en lekker te chillen onder het genot van een muziekje. AK-47 laat zich ook goed delen, omdat de "one-hit-wonder" eigenschappen ervoor zorgen dat je zelf niet veel nodig hebt.

Medicinaal gezien scoort AK-47 niet hoog op de CBD-schaal. Het is een THC bom, die haar eigen toepassingen heeft, maar het belangrijkste is dat je er super high van wordt. Anekdotische verslagen vertellen ons dat AK-47 goed is in het verlichten van stress en pijn.

Als het om kweken gaat, is AK-47 een vergevingsgezinde dame. Ze is eenvoudig te kweken en heeft een relatief snelle bloeiperiode (ongeveer 60 dagen), wat AK-47 aantrekkelijk maakt voor zowel beginners, veteranen en liefhebbers. AK-47 wordt ongeveer 1-1,5 meter hoog en levert oogsten van ongeveer 500 gram/m2 in de binnenteelt, onder ervaren handen. De vergevensgezinde en veerkrachtige aard van AK-47 betekent ook dat ze gemakkelijk buiten gekweekt kan worden, hoewel de geproduceerde geur behoorlijk doordringend is, dus daar moet rekening mee worden gehouden.

Over het algemeen, is er maar weinig te klagen over AK-47. Wanneer je rekening houdt met de gecombineerde eigenschappen van AK-47, die allemaal geweldig zijn, is het geen wonder dat deze soort zoveel prijzen heeft gewonnen en al zo lang een legendarische status heeft binnen de cannabis gemeenschap. Het is een solide wiet.

Verkrijgbaar bij:

Serious Seeds


Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken