Beste Psytrance Festivals van 2017 in Europa

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogEuropaPsychedelicaTop lijsjtes
Laatst bewerkt :

PSY Trance Festivals


Psychedelische muziek neemt de hele wereld over. Wil je onderdeel zijn van deze beweging? Klik hier en ontdek de beste Psytrance Festivals van 2017.

Hier is de ultieme lijst van de beste Psytrance Festivals die in 2017 plaatsvinden. Dit is het jaar, mensen! Geweldige optredens en psychedelische vibes zullen je bewustzijn verlichten met liefde en positiviteit. Wij, Zamnesia, zijn dit jaar ook de trotse sponsor van het Psy-Fi “Book of Changes”-festival, wat een adembenemende ervaring belooft te worden. Blijf verder lezen en dompel jezelf onder in de psychedelische sferen.

PSYCHEDELIC EXPERIENCE

Psychedelic Experience festival

Duitsland 18-21 mei
Info: http://www.psyexperience-festival.com/ 

Als je houdt van diepe, psychedelische vibes die via superieure speakers recht in je ziel komen, dan heeft Psychedelic Experience alles wat je hartje begeert. Dit ongelooflijke festival spreekt redelijk voor zich; psychedelische ervaringen zijn te verwachten. Het hoofdpodium, Mandala Stage, zal gedecoreerd worden met buitengewoon spacende kunst. Ace Ventura, Anatomic en Astrix zijn sommige van de topartiesten die te gekke klanken zullen laten horen. Van 18-21 mei vindt dit festival plaats in Noord-Duitsland, in een stadje genaamd Lübz. Je zal ontdekken dat dit spectaculaire evenement ook overheerlijk eten en coole psychedelische nevenactiviteiten biedt.

TRIPLICITY

Triplicity festival

VK 1-5 juni
Info: http://www.triplicityfestival.com/index.html 

Dit ongelooflijke festival vindt diep in de Britse jungle plaats. Triplicity is een psychedelisch festival met alleen maar natuurlijke vibes. Meer dan 100 artiesten treden op, van Psy-Trance, Psy Dub, Psy-Breaks, Techno, Neurofunk en veel andere supere genres. De geluid- en lasersystemen zullen de festivalfreaks gegarandeerd entertainen met bizarre special effects, verzorgd door Element 5 Systems. Er zal genoeg te eten en te drinken zijn, naar verwachting heerlijk ethisch verantwoord geproduceerd. Triplicity is bomvol coole kunsttentoonstellingen, nevenactiviteiten en natuurlijk chille mensen. Dit geweldige evenement vindt plaats van 1 tot 5 juli, ergens diep in het VK.

TREE OF LIFE FESTIVAL

Tree of life festival
Griekenland 23-27 juni
INFO: http://www.electreelife.com/

Het Tree Of Life Festival is het helemaal. Je kunt mee-feesten van 23 en 27 juni in Asprovalta, Griekenland. Dit ongelooflijke evenement vindt plaats in het noorden van Griekenland, bij de adembenemende kust van Strimonikos. Ongelooflijke kunst en vriendelijke mensen met positieve vibes zullen deze geweldige bestemming bezoeken. Honderden artiesten, waaronder Astral Projection, Alex Light, Bliss en Bitkit, zullen hun talenten vertonen via te gekke psychedelische beats. Er zijn wel drie podia, genaamd Sun Stage, Moon Stage en Liquid Stage, wat al lekker trippy klinkt. Er zal een gigantisch kampvuur zijn, vuurkunst en in het algemeen de beste psychedelische omgeving die je je kan voorstellen.

FLOW FESTIVAL

Flow festival

Oostenrijk 6-9 juli
Info: http://www.flow-festival.at/ 

Als je je volgende psychedelische festivalervaring aan het plannen bent, zet het festival FLOW dan op je lijst. Geweldige muziek van artiesten zoals Astric, Atmos, Juno Reactor en nog veel meer zullen bovennatuurlijke gevoelens en metafysische sensaties opwekken. Dit spectaculaire festival vindt plaats in Tritolstraße, Eggendorf, Oostenrijk, van 6-9 juli. Het zomerse weer en de felle zon zullen het kunstwerk dat het hele festivalterrein omringt, verlichten. Je kan jezelf ook trakteren op heerlijk eten en drinken, wat op het terrein te koop is.

SHANKRA FESTIVAL

Shankra festival

Zwitserland 12-16 juli
Info: https://shankrafestival.ch/ 

Shankra Festival is een spectaculair evenement met veel verschillende genres psychedelische muziek en kunsten. Het beste aan dit festival is waarschijnlijk de locatie: gesitueerd tussen twee adembenemende bergen, midden in de natuur. Het Shankra Festival vindt plaats in Lostallo, Zwitserland, van 12 tot 16 juli. Dit evenement is niet alleen vol geweldige muziek, maar ook met conferenties, artistieke workshops, healing gebieden en een “kinderdorp”, waardoor het fantastisch is voor een familie-uitje. Dit is een geweldige ervaring die je niet mag missen!

ÁLFHEIMR FESTIVAL 

Alfheimr festival

Noorwegen 18-23 juli
Info: https://www.facebook.com/events/214282352322433/ 

Verwacht healing, yoga, psy-muziek, workshops, kunstgalerieën en pure psychedelische vibes op het Álfheimr Festival, dat plaatsvindt in de mythische wouden van Åsnes, Noorwegen. Dit Scandinavische psychedelische festival heeft unieke vibes, die heel anders zijn dan de zuidelijke festivals. Het podium wordt vooral gevuld met Noorse en Zweedse dj’s, alhoewel geweldige artiesten uit andere landen ook aanwezig zijn. Álfheimr Festival is een en al peace, liefde en trippy ervaringen.

MO:DEM FESTIVAL

Mo Dem festival

Kroatië 24-30 juli
Info: http://modemfestival.com/ 

Primislje, Kroatië, 24-30 juli – zorg dat je er bent. Mo:Dem festival, afkorting van “Momento Demento”, is zeer indrukwekkend. Talloze getalenteerde muzikanten zorgen voor goede psy-vibes via topspeakers waardoor je je hart voelt bonzen. Artistieke workshops, yoga, een gebied voor kinderen en een cool meer maken dit evenement heel spectaculair. Mo:Dem is de place to be voor iedereen die met vrienden en familie een Kroatische zomer vol psychedelische indrukken van hoge kwaliteit wil ervaren.

O.Z.O.R.A FESTIVAL

Ozora festival
Hongarije 31 juli – 6 augustus
Info: https://ozorafestival.eu/ 

Astrix, Atmos en meer dan 100 andere artiesten zullen dit festival overnemen met pure psychedelica. Dit festival vindt plaats in Dádpuszta, Hongarije, van 31 juli tot 6 augustus. Ja, dat is een hele week vol te gekke vibes! Ultieme activiteiten zullen worden verzorgd in de vorm van workshops zoals Amuletten & Talismans, Houtsnijden, Schilderen, Meditatie en nog veel meer. Het is bijna een volledig universum geconcentreerd op een spectaculaire plek. Buitengewone special effects zullen het terrein ’s nachts verlichten.

FREEDOM FESTIVAL

Freedom Festival

Portugal 8-14 augustus
Info: http://freedomfestival.pt/2017/ 

Binnen het festival hebben de locaties waar muziek en kunsten vertoond zullen worden de namen “Chill Garden”, “Zen Space” en “Dance Forest”, wat op zich al genoeg zegt. Het Freedom Festival gaat zoals de naam al doet vermoeden over het bevrijden van je geest en helemaal zen worden. Dit festival vindt plaats van 8 tot 14 augustus in natuurreservaat Serra Da Estrela, Portugal. Verwacht geweldige artiesten, coole workshops en mensen die van psychedelische reizen houden. Veel liefde en vrede, dat is waar dit festival omdraait.

PSY-FI

Psy Fi festival Zamnesia

Nederland 16-20 augustus
Info: http://www.psy-fi.nl/

Tot slot – daar is ie dan – de vijfde verjaardag van het Psy-Fi Festival getiteld “The Book Of Changes” is hier om je diepste psychedelische verlangens te stillen. Dit evenement is barstensvol top-dj’s zoals Ace Ventura, Astrix en nog veel meer. Er zijn verschillende bijzondere onderdelen met stevige, trippy vibes. Het hoofdpodium is natuurlijk niet te missen, waar betoverende perfectie uit topspeakers knalt, soms zo krachtig dat ze je naar een andere dimensie vibreren. Er is ook het “Artistry Plaza”, waar artiesten hun adembenemende caleidoscopische kunstwerken kunnen vertonen, en een “Sacred Island” met lezingen, workshops en chille activiteiten. De versiering van het festival zal dit jaar zoals altijd weer sensationeel zijn. Op het terrein zal overheerlijk eten en drinken te koop zijn. Bovendien biedt Zamnesia met trots magic truffels en andere psychedelische substanties op het terrein, wat een memorabele en unieke ervaring garandeert! Het festival vindt plaats van 16 tot 20 augustus in Nederland. Neem je vrienden mee en geniet van dit magnifieke evenement dat je perceptie van de realiteit voor altijd zal veranderen!

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Gerelateerde Producten