Beste Psytrance Festivals van 2018 in Europa


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogEuropaPsychedelicaToplijsten

PSY Trance Festivals


De zomer staat voor de deur en daarmee ook het festival seizoen. Als je van ruimtereizen, psytrance, positieve vibes en festivals houdt, stop dan met zoeken. Check de ultieme Psytrance Festivals van 2018.

De zomer is de tijd om los te breken, te ontspannen en je geest te openen. Dit doe je natuurlijk het beste op een psychedelisch muziekfestival, waar geweldige muziek, liefde, vrijheid en de kracht van psychedelica samenkomen, zodat je de tijd van je leven hebt!  

GERELATEERD ARTIKEL
10 (Legale) Drugs Die Een Psychedelische Trip Veroorzaken

Veel psychedelische substanties zijn in de meeste landen illegaal. Toch zijn er een paar die de trend doorbreken. Van planten uit het...

Hier is de ultieme lijst van de beste Psytrance Festivals die in 2018 plaatsvinden. Dit is het jaar, mensen! Geweldige optredens en psychedelische vibes zullen je bewustzijn verlichten met liefde en positiviteit. 

PSYCHEDELIC EXPERIENCE

Psychedelic Experience Festival 2018

Duitsland, 17-20 mei
Info: https://www.psyexperience-festival.com/ 

Als je houdt van diepe, psychedelische vibes die via superieure speakers recht in je ziel komen, dan heeft Psychedelic Experience alles wat je hartje begeert. Dit ongelooflijke festival spreekt redelijk voor zich; psychedelische ervaringen zijn te verwachten.

Het hoofdpodium, Sungate Stage, zal gedecoreerd worden met buitengewoon spacende kunst. Ace Ventura, Anatomic en Astrix zijn sommige van de topartiesten die te gekke klanken zullen laten horen. Van 17-20 mei vindt dit festival plaats in Noord-Duitsland, in een stadje genaamd Lübz. Je zal ontdekken dat dit spectaculaire evenement ook overheerlijk eten en coole psychedelische nevenactiviteiten biedt.

TRIPLICITY

Triplicity Festival 2018

Verenigd Koninkrijk, 23-29 mei
Info: https://www.triplicityfestival.com/index.html 

Dit ongelooflijke festival vindt diep in de Britse jungle plaats. Triplicity is een psychedelisch festival met alleen maar natuurlijke vibes. Meer dan 100 artiesten treden op, van Psy-Trance, Psy Dub, Psy-Breaks, Techno, Neurofunk en veel andere supere genres. De geluid- en lasersystemen zullen de festivalfreaks gegarandeerd entertainen met bizarre special effects, verzorgd door Element 5 Systems.

Er zal genoeg te eten en te drinken zijn, naar verwachting heerlijk ethisch verantwoord geproduceerd. Triplicity is bomvol coole kunsttentoonstellingen, nevenactiviteiten en natuurlijk chille mensen. Dit geweldige evenement vindt plaats van 23 tot 29 mei, ergens diep in het Verenigd Koninkrijk.

NOISILY FESTIVAL

Noisily Festival 2018

Verenigd Koninkrijk, 5–8 juli
Info: https://www.noisilyfestival.com/

De stille, rustige bossen van Coney omringen de idyllische Noseley Hall. Dit stukje platteland, net buiten Leicester, is meestal heerlijk vredig. Behalve tijdens dit speciale weekend in juli. De locatie is enorm aantrekkelijk voor mensen die speciale verbindingen zoeken met de natuur. De weelderige, groene omgeving is echt ideaal voor dit festival. Er zijn diverse opties voor je verblijf. Van "boutique-camping" tot het meebrengen van je eigen camper.

Eenmaal op locatie, worden intense, psychedelische geluiden ten gehore gebracht door de meest innovatieve dj's ter wereld. Ook legt het festival de nadruk op kunst, optredens en uitvoerende kunstuitingen. Daarnaast vind je er geweldige workshops en alternatieve therapieën. Hier moet je zijn deze zomer om alle remmen lekker los te gooien.

FLOW FESTIVAL

Flow Festival 2018

Oostenrijk, 5-8 juli
Info: https://www.flow-festival.at/ 

Als je je volgende psychedelische festivalervaring aan het plannen bent, zet het festival FLOW dan op je lijst. Geweldige muziek van artiesten zoals Eat Static, Atmos, Liquid Soul en nog veel meer zullen bovennatuurlijke gevoelens en metafysische sensaties opwekken.

Dit spectaculaire festival vindt plaats in Tritolstraße, Eggendorf, Oostenrijk, van 5-8 juli. Het zomerse weer en de felle zon zullen het kunstwerk dat het hele festivalterrein omringt, verlichten. Je kan jezelf ook trakteren op heerlijk eten en drinken, wat op het terrein te koop is.

SHANKRA FESTIVAL

Shankra Festival 2018

Zwitserland, 10-15 juli
Info: https://shankrafestival.ch/ 

Shankra Festival is een spectaculair evenement met veel verschillende genres psychedelische muziek en kunsten. Het beste aan dit festival is waarschijnlijk de locatie: gesitueerd tussen twee adembenemende bergen, midden in de natuur.

Het Shankra Festival vindt plaats in Lostallo, Zwitserland, van 10 tot 15 juli. Dit evenement is niet alleen vol geweldige muziek, maar ook met conferenties, artistieke workshops, healing gebieden en een “kinderdorp”, waardoor het fantastisch is voor een familie-uitje. Dit is een geweldige ervaring die je niet mag missen!

PSYCHEDELIC CIRCUS

Psychedelic Circus Festival 2018

Duitsland, 31 mei - 4 juni
Info: https://www.psychedelic-circus.de/ 

Zoals de naam al suggereert, is Psychedelic Circus erop gebrand je mee te voeren naar een wonderland met bizarre en fascinerende thema's en beelden. Ze brengen zowel internationale als lokale artiesten onder de aandacht en de muziek van Psychedelic Circus varieert van chilled out ritmes, tot het vrolijke, snelle gedreun van psy-trance, maar ook uitstapjes naar de donkere kant. Dit openluchtfestival is relatief klein, vergeleken met een aantal van de andere festivals op onze lijst, maar deze mag je niet missen als je een intieme setting zoekt om je geest te bevrijden aan het begin van de zomer.

MO:DEM FESTIVAL

Mo:Dem Festival 2018

Kroatië, 6-12 augustus
Info: https://modemfestival.com/ 

Primislje, Kroatië, 6-12 augustus – zorg dat je er bent. Mo:Dem festival, afkorting van “Momento Demento”, is zeer indrukwekkend. Talloze getalenteerde muzikanten zorgen voor goede psy-vibes via topspeakers waardoor je je hart voelt bonzen.

Artistieke workshops, yoga, een gebied voor kinderen en een cool meer maken dit evenement heel spectaculair. Mo:Dem is de place to be voor iedereen die met vrienden en familie een Kroatische zomer vol psychedelische indrukken van hoge kwaliteit wil ervaren.

O.Z.O.R.A FESTIVAL

Ozora Festival 2018

Hongarije, 30 juli – 5 augustus
Info: https://ozorafestival.eu/ 

Astrix, Atmos en meer dan 100 andere artiesten zullen dit festival overnemen met pure psychedelica. Dit festival vindt plaats in Dádpuszta, Hongarije, van 30 juli tot 5 augustus. Ja, dat is een hele week vol te gekke vibes!

Ultieme activiteiten zullen worden verzorgd in de vorm van workshops zoals Amuletten & Talismans, Houtsnijden, Schilderen, Meditatie en nog veel meer. Het is bijna een volledig universum geconcentreerd op een spectaculaire plek. Buitengewone special effects zullen het terrein ’s nachts verlichten.

BOOM FESTIVAL

BOOM Festival 2018

Portugal, 22-29 juli
Info: https://www.boomfestival.org/boom2018/

Mensen uit heel Europa trekken naar Portugal voor het Boom Festival. Het meer van Idanha-a-Nova, gelegen in de buurt van de Spaanse grens, is de perfecte achtergrond voor dit zomerfestival. Dj's van topklasse bemannen de tenten en podia, wat een hete zomer verzekert. Naast de beste dance en trance muziek, vind je er ook tuinen om te chillen en kunstwerken om van te genieten.

De muziekstijlen omvatten Latin muziek, Braziliaans eclecticisme, psychedelische rock, sitarmuziek, Afrikaanse ritmes en nog veel meer. Dit festival is trots op zijn milieuvriendelijke ethos en er gaat zelfs een bus door Europa waar je op mee kunt liften. Als je zoekt naar een transcendente ontsnapping van het dagelijks leven, moet je echt een manier vinden om bij Boom te komen!

PSY-FI

Psy Fi Festival 2018

Nederland, 15-19 augustus
Info: https://www.psy-fi.nl/

Tot slot de zesde editie van het Psy-Fi Festival getiteld “A Shamanic Experience”, is hier om je diepste psychedelische verlangens te stillen. Dit evenement is barstensvol top-dj’s zoals Astrix, Atmos en nog veel meer.

Er zijn verschillende bijzondere onderdelen met stevige, trippy vibes. Het hoofdpodium is natuurlijk niet te missen, waar betoverende perfectie uit topspeakers knalt, soms zo krachtig dat ze je naar een andere dimensie vibreren. Er is ook het “Artistry Plaza”, waar artiesten hun adembenemende caleidoscopische kunstwerken kunnen vertonen, en een “Sacred Island” met lezingen, workshops en chille activiteiten.

Wij hadden het genoegen vorig jaar de hoofdsponsor te zijn! Wat Psy-Fi speciaal maakt, is dat magische truffels in Nederland legaal zijn. Hierdoor is het veel veiliger, en gemakkelijker, jezelf te verliezen op het ritme van de muziek, te relaxen op de prachtige stranden of betoverd te raken door de schoonheid van de mystieke bossen. Het festival vindt plaats van 15 tot 19 augustus in Nederland. Neem je vrienden mee en geniet van dit magnifieke evenement dat je perceptie van de realiteit voor altijd zal veranderen!

Val Watts

Geschreven door: Val Watts
Val Watts is niet zo getalenteerd om Reggie Watts te zijn en niet zo zen om Alan Watts te zijn. Maar hij doet wat hij kan door over cannabis te schrijven vanaf het smaragdgroene eiland dat Ierland heet. Hij hoopt dat het groene spul op een dag overal ter wereld geaccepteerd is. Hij onderzoekt en bezoekt dan ook met liefde de plekken waar dit zo is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten