Blog
Bevrijd Rudd Walker: Levenslang achter tralies voor LSD
1 min

Bevrijd Rudd Walker: Levenslang achter tralies voor LSD

1 min
Celebrities News
Roderick Walker is onterecht achter de tralies beland voor LSD die hij niet eens bezat. En hij heeft jouw hulp nodig om vrij te komen.

Kan je je voorstellen de rest van je leven in de gevangenis door te brengen voor LSD? Voor Roderick "Rudd" Walker is dit helaas de realiteit. Meer dan tien jaar geleden werd hij beschuldigd van "LSD samenzwering", een beschuldiging die werd opgelegd terwijl hij niet eens in het bezit was van drug. Je leest het goed, hij werd veroordeeld tot LEVENSLANG en hij had niet eens de stoffen in bezit waar de autoriteiten naar zochten.

Rudd, toegewijd DeadHead en huisvader, genoot ervan zijn geest te verruimen en maakte daar ook geen geheim van. Er zijn echter nooit stoffen bij hem gevonden en toch werd hij veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Er was geen LSD

Het feit dat er nooit LSD bij Rudd is gevonden, lijkt in de ogen van de wet niet uit te maken en dat is waarschijnlijk het meest afschuwelijke en beledigende aspect in deze situatie. Dit geval is alweer een tragisch voorbeeld waarin blijkt hoe de oorlog tegen drugs wordt misbruikt als legaal instrument om de levens te verwoesten van andersdenkenden. Rudds veroordeling was uitsluitend gebaseerd op verklaringen van getuigen en de meesten probeerden onder hun eigen celstraf uit te komen door Rudd te laten opsluiten. Zelfs als we aannemen dat Rudd wel LSD bezat, is een levenslange gevangenisstraf een straf die alleen maar kan worden opgelegd door een diep disfunctioneel, streng en bijna fascistisch regime. De zwaarte van deze straf wordt over het algemeen gereserveerd voor moordenaars en andere zware criminelen, maar het geeft ook aan hoe bang de overheid is voor psychedelica.

Rudd

Help een onrecht recht te zetten

Dit is de boodschap die de vrienden en familie van Rudd proberen te versturen aan de wetgevers in de VS en ze hebben jouw hulp nodig. Door het ondertekenen van de petitie voor de vrijlating van Rudd, kan je je naam toevoegen aan de groeiende groep mensen die probeert dit onrecht te bestrijden.

LSD wordt op dit moment actief onderzocht vanwege de mogelijkheden als medicijn. Ons begrip over de drug is met grote sprongen vooruitgegaan, sinds de opsluiting van Rudd tien jaar geleden, en het wordt met de dag duidelijker dat de Oorlog tegen Drugs een absolute mislukking is. Het feit dat een niet-gewelddadige man opgesloten zit is onacceptabel. Het is tijd om deze waanzin te stoppen:

http://www.change.org/p/clemency-for-roderick-walker-life-for-lsd


Read more about
Celebrities News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken