Blog
Bezoek ons op Spannabis 2015!
1 min

Bezoek Ons Op Spannabis 2015!

1 min
News Zamnesia

Wij zijn onderweg naar de Spannabis beurs die dit weekend plaatsvindt in Barcelona. Kom ons bezoeken, ontmoet ons in het echt en profteer van de vele aanbiedingen en gratis goodie bags die we zullen weggeven!

Het klopt, wederom zijn wij een weekend lang te vinden op Europa’s grootste cannabis festival – Spannabis Barcelona! Het is de gastheer voor de jaarlijkse Spannabis Cup, heeft levendige muziekscenes en is het platform voor de nieuwste en coolste ontwikkelingen die de cannabis gemeenschap je te bieden heeft. Mocht je nog niet eerder zijn geweest, wij raden het je sterk aan. Het is erg gezellig, een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken of contacten te leggen en het biedt je de mogelijkheid de mensen te ontmoeten die achter de verschillende merken zitten.

In de loop der jaren hebben we een grote stijging gezien in de groei van ons klantenbestand. Graag zouden we van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder van jullie te bedanken voor de steun die wij van jullie hebben gekregen. Om de liefde te verspreiden, hosten we een buitenstand op Spannabis (dezelfde plaats als vorig jaar), hebben we een selectie van cannabis zaden in de aanbieding en geven we gratis goodie bags weg!

Al de grote namen zullen aanwezig zijn, dus kom langs en zeg even gedag. We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Read more about
News Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken