Blog
BSF Seeds
4 min

BSF Seeds: Zadenbank Van De Maand, Maart 2019

4 min
Seedshop Zadenbank v/d Maand

BSF Seeds is uitgeroepen tot Zadenbank van de maand maart 2019. We prijzen dit bedrijf voor het veredelen van serieus grote en veel opleverende exemplaren.

HET IDEE

De rubriek Zadenbank van de maand is door Zamnesia in het leven geroepen om bedrijven in het zonnetje te zetten. Dit als dank voor hun onvermoeibare bijdrage aan een betere cannabiswereld. Het is onze manier om meesterveredelaars te bedanken voor nieuwe strains en waanzinnige genetica. In een eeuwig evoluerende industrie blijven creativiteit en innovatie nieuwe hoogtepunten bereiken. Wij zijn van mening dat degenen die grensverleggend zijn bekendheid verdienen. De Zadenbank van de maand maart 2019 is toegekend aan BSF Seeds en niet zomaar. Ze richten zich op nieuwe strains met kenmerken die verwijzen naar de naam van het bedrijf: Bigger, Stronger, Faster.

ZADENBANK VAN DE MAAND: BSF SEEDS

ZADENBANK VAN DE MAAND: BSF SEEDS

BSF Seeds bestaat al een tijdje. Ze zijn met hun missie begonnen in 2001 in Spanje. Uiteindelijk hebben ze zich uitgebreid naar meerdere landen en zijn ze opgebloeid tot een volledig opererend bedrijf. De grondleggers van BSF Seeds hadden daarvoor al jaren ervaring opgedaan met het roken en kweken van diverse cannabisvariëteiten. Deze kennis en waardering voor het kruid in al zijn vormen gaf hen de handvatten voor het veredelen van cannabis en het volledige begrip van planteneigenschappen. Hieruit is de wens voortgevloeid strains van een nieuw kaliber te creëren. Soorten die specifiek veredeld zijn om hun fenomenale groei, oogst en krachtige high.

De leden van BSF Seeds selecteren de meest succesvolle strains van onze planeet en veredelen ze tot hun eigen unieke kruisingen. De sleutel tot hun succes is een internationaal netwerk van partners. Dit heeft BSF Seeds in staat gesteld eersteklas genetica te verkrijgen uit Amerika, Afrika en Europa.

BSF Seeds heeft een inventaris van moederplanten die geprezen zijn in diverse cannabis-competities. Deze award-winnende variëteiten zijn derhalve meer dan betrouwbaar om te veredelen met nieuwe strains. Deze veredelingsstrategie heeft BSF Seeds in staat gesteld nieuwe soorten te genereren en ze op de cannabismarkt los te laten. En daarmee blijft het bedrijf vooroplopen op het gebied van relevantie en innovatie.

BSF Seeds' producten staan voor kwaliteit. Het bedrijft voer routineus fytosanitaire inspecties uit. Daarbij gebruikt het compleet biologische technieken om excellentie te waarborgen. Bovendien kiezen de cannabisexperts elk zaadje manueel uit, zodat alleen de beste bij de klant terechtkomen. Beroepskwekers monitoren de kweekcondities van de zaadproducerende planten nauwgezet. Daarbij letten ze extra op belangrijke parameters, zoals temperatuur en vochtigheid. Deze ideale omgeving draagt bij aan optimale plantengroei en derhalve aan gezonde zaadgroei.

Gerelateerd artikel

Eenvoudige Tips Om Betere Wiet Te Kweken

TOP 5 SPECIALE STRAINS VAN BSF SEEDS

Als je planten wilt kweken die groter en hoger worden, met sterke genetica en in een korter tijdsbestek, dan ben je bij BSF Seeds aan het juiste adres. Dit zijn de eigenschappen waar de zadenbank naar streeft tijdens het zeer selectieve veredelings- en stabilisatieproces. Ze heeft veel aparte strains op haar naam staan, met exclusieve kenmerken en waanzinnige kracht op de koop toe. De zadenbank heeft erkenning gekregen tijdens cannabis cups over de hele wereld. Wil je een graantje meepikken van de nieuwste sensatie in de zadenindustrie, bestel haar zaden dan nu via Zamnesia. We bevelen de volgende vijf strains van harte aan als voorbeeld van de diversiteit en kwaliteit van het assortiment van BSF Seeds.

MOBY-D XXL AUTO

MOBY-D XXL AUTO (BSF SEEDS)

Een van de geprezen creaties van BSF Seeds is Moby-D XXL Auto. Deze soort is gekweekt in perfecte harmonie met de kernwaarden van het bedrijf: groot, sterk en snel. De gemuteerde kruising is gecreëerd door het kruisen van ouderplanten Moby-D en Haze Auto. De high geeft een serieuze kick en brengt de gebruiker in een euforische staat van hyperactiviteit. Rook een pijpje met deze schoonheid en bereid je voor op golven van creativiteit en nieuwe ideeën. Haar gemiddelde THC-gehalte is hoog genoeg om een krachtige high op te wekken, maar deze is niet zo overweldigend als je haar met mate rookt. De high gaat samen met doordringende aroma's van dennenhout en citroen.

Deze autoflowering variëteit is uniek, omdat ze capabel is grote oogsten in korte tijd op te leveren. In slechts 75-80 na het kiemen, levert dit monster binnenoogsten op van 350–500g/m² en buitenoogsten van 60-250g/plant.

OG 24K

OG 24K (BSF SEEDS)

OG 24K is een indrukwekkende soort die unieke kenmerken heeft, die alleen mogelijk zijn door deskundige veredeling en veel aandacht voor detail. Deze plant heeft juweelachtige toppen die glinsteren onder de kweeklampen dankzij de grote lading trichomen. Naast haar schoonheid heeft ze echter meer te bieden. De hoge THC-gehaltes staan garant voor schrikbarende kracht, die het evenwichtig genetische profiel verdeelt tussen lichaam en geest. Veredeld met de ouderplanten Kosher Tangie en Bubba Kush, vult OG 24K de kweekruimte met haar parfumachtige geuren van mandarijn.

OG 24K beloont kwekers na 8 weken met een vruchtbare oogst. Binnenkwekers vergaren grote oogsten van 450–500g/m². Buitenplanten behagen kwekers met 600-800g/plant.

OBG KUSH

OBG KUSH (BSF SEEDS)

Je hebt vast wel van OG Kush gehoord. Kush genen prijzen we om hun geweldige indica kenmerken en bergluchtachtige aroma's die je te wachten staan. Rappers refereren er behoorlijk vaak aan, wat ook weer fascinerend terugkomt in het assortiment van BSF Seeds. OBG Kush is veredeld in samenwerking met de Venezolaanse rapper Akapellah en vernoemd naar het bedrijf dat hem vertegenwoordigt. Het is een waar feest als invloedrijke cannabisliefhebbers ertoe overgaan om met een zadenbank een eigen plant te bekokstoven. Ze zeggen gewoon welke smaak en kwaliteit ze het meest op prijs stellen en de zadenbank werkt hard om dat voor elkaar te boksen. Deze aparte Kush is ongelofelijk sterk met haar krachtige, sederende indica effecten. De plant is daarbij snel en kent een korte bloeiperiode van 40-42 dagen. Dat is bijzonder verrassend voor een kwalitatief hoogwaardige fotoperiode Kush.

PINEAPPLE LARRY OG

PINEAPPLE LARRY OG (BSF SEEDS)

Zelfs voor mensen die van zoet houden, is ananas een aangeleerde smaak. Sommige mafketels denken dat het op een pizza hoort. Minder gestoord is een zoete, tropische ananassmaak bij cannabis. Als je een intense ananasgeur prettig vindt, zou je Pineapple Larry OG van BSF Seeds moeten gaan kweken. De bloeiperiode van 8-9 weken is het wachten waard als je de toppen volledig in bloei ziet. De gele tinten en de dikke oranje bloeiharen zien er treffend uit en geven uitdrukking aan de geuren en smaken van de plant. De heerlijk zoete ananas gaat gepaard met een vleugje citroen. Haar inspirerende euforische effecten trakteren alle sativa liefhebbers op een shotje creatieve energie. Deze verwonderlijke creatie is veredeld door genetica uit Colorado en Zwitserland samen te brengen. BSF Seeds kijkt werkelijk verder dan hun neus lang is.

GORILLA GLUE #4

GORILLA GLUE #4

De woorden "gorilla" en "glue" gebruiken we buiten de cannabiswereld niet vaak samen. In de cannabisindustrie duiden deze twee termen in een naam echter op een kruising met immense kracht. De gorilla is het enige dier waarvan de kracht adequaat aangeeft wat Gorilla Glue fenotypes te bieden hebben. BSF Seeds heeft samengewerkt met een Californisch collectief voor het produceren van haar Gorilla Glue #4. Californische genen veroveren de wereld stormenderhand en BSF Seeds heeft daarvan de beste in deze soort verwerkt. Deze sativa-dominante kruising heeft een bloeiperiode van 9-10 weken. De resulterende toppen hebben een aards aroma en laten een subtiele nasmaak van rokerige pure chocolade achter. Deze zintuiglijke heerlijkheden begeleiden een sativa-achtige euforie die uitloopt in meer ontspannende gevoelens. Als je het geluk hebt buiten te kweken; deze planten hebben een geregistreerde opbrengst onder de zon van wel 1000-1200g/plant. Kweek haar zelf en zie of je dat ook voor elkaar krijgt!

WIN GRATIS GOODIES BIJ IEDERE NIEUWE “ZADENBANK VAN DE MAAND”!

Voorgaande Zadenbanken Van de Maand, evenals die waar je nu over leest, verdienen eeuwige roem van ons hier bij Zamnesia! Lees over eerdere en huidige winnaars en blijf onze blog bezoeken voor de toekomstige gegadigden. Elke maand wordt een andere uitmuntende zaadbank in de spotlights gezet, waarbij we aftrappen met een nieuwe ronde fantastische kortingen en verrassingscadeautjes betreffende het specifieke merk. Dus ga je gang. Als je hier eenmaal klaar bent, bekijk dan de huidige Zadenbank Van De Maand en profiteer van de gratis goodies!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Zadenbank v/d Maand
Zoeken in categorieën
of
Zoeken