Blog
Is LSD de brandstof voor miljardairs?
1 min

Is LSD de brandstof voor miljardairs?

1 min

Je wil je zakelijke creativiteit ontwikkelen?

Raad eens? Hallucinogenen helpen de creativiteit stimuleren. Dit is wellicht geen verrassing voor velen van jullie, maar als je niet bekend bent met hallucinogenen als LSD, magische paddestoelen en DMT, is het een behoorlijke openbaring. Als je overweegt dat creativiteit het verschil kan maken tussen een complete mislukking en miljoenen verdienen in de harde zakenwereld, is het geen wonder dat mensen interesse tonen. De miljardairs in Silicon Valley staan erom bekend regelmatig hallucinogenen te gebruiken om hun ideeën te verbeteren.

Een prachtig voorbeeld kunnen we vinden in Steve Jobs, de overleden miljardair, die achter het succes zat van Apple. Het was geen geheim dat hij regelmatig LSD gebruikte en dit leverde de inspiratie voor vele ideeën. Zonder LSD zou de wereld er heel anders uitzien!

Je kan hier meer lezen over Steve Jobs en zijn relatie met LSD

Het idee dat hallucinogenen de oorzaak kunnen zijn van een aantal van de meest geweldige zakelijke en technologische doorbraken van de laatste eeuw, heeft zoveel aandacht getrokken dat CNN er een video over heeft gemaakt. Zoals beweerd in de video, zijn hallucinogenen de brandstof voor het vuurtje van de creativiteit, dus de legalisatie (en gebruik binnen een legale context) wordt zeker aangemoedigd!

Bekijk de video hieronder!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Onderzoek
Zoeken in categorieën
of
Zoeken