Blog
Dark Horse Genetics
2 min

Dark Horse Genetics: 6 Opwindende Nieuwe Releases

2 min
Producten Seedshop

Ontdek wat een aantal van de beste breeders aan het creëren zijn. Zorg dat je deze eersteklas soorten van Dark Horse Genetics, de briljante geesten achter de originele Bruce Banner, niet mist.

Dark Horse Genetics is opgericht door een van de meest vooraanstaande kwekers in de cannabis industrie. De zadenbank creëerde de beroemde Bruce Banner soort, sleepte meerdere Cannabis Cups in de wacht en Dark Horse Genetics staat voor twintig jaar ervaring in het kweken van de sterkste, meest hoogwaardige soorten.

Dark Horse Genetics gelooft in het zo zorgvuldig mogelijk herscheppen van natuurlijke processen in de kweekomgeving. Ze gebruiken organische aarde en zullen nooit chemicaliën inzetten in hun geavanceerde faciliteit. Daarnaast hebben ze zojuist een aantal opwindende soorten van topklasse uitgebracht.

DE ORIGINELE BRUCE BANNER

Original Bruce Banner Dark Horse Genetics

Bruce Banner is een grote favoriet en heeft gezorgd voor hooggespannen verwachtingen in een industrie waar de lat altijd al hoog ligt. Deze hybride is het resultaat van een genetische lijn met de originele OG Kush en Strawberry Diesel met goed gebalanceerde indica/sativa genetica, wat resulteert in een evenwichtig eindproduct. De Hulk-groene kleur van de plant combineert prachtig met de monsterlijke toppen die zich op fantastische wijze manifesteren. Bruce Banner bloeit op een redelijk tempo, 63-70 dagen, terwijl er ook een zware oogst wordt geproduceerd. Houd het leven in balans met deze hybride die je door de dag kan helpen en voor ontspanning zorgt in de avond.

STRAWBERRY GLUE

Strawberry Glue Dark Horse Genetics

Gorilla Glue is hard op weg legendarisch te worden en daar is een goede reden voor. De kracht en enorme opbrengsten combineren fantastisch met Strawberry Diesel om een soort te creëren met een onvergetelijk bessen aroma. Als je Strawberry Glue eenmaal geroken hebt, staat ze voor altijd in je geheugen gegrift. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 63-70 dagen en de groene toppen schitteren met witte haartjes, als een ijzige deken. Deze soort is indica-dominant, dus geef je over en duik op de bank. Stress is alleen maar goed als het verdwijnt door zalige dutjes en dromen.

HULK SMASH

Hulk Smash Dark Horse Geneticss

Bruce Banner 3 was een "World's Strongest Strain" voor Dark Horse Genetics. Wat gebeurt er als je deze soort kruist met de hoogproductieve en krachtige Strawberry Kush? Nou, dan ontstaat deze prachtige alleskunner. De grootsheid van deze hybride wordt duidelijk in de geuren, smaken en opbrengsten. De supercompacte bloemen kunnen na ongeveer 63-70 dagen worden geoogst. Dankzij 23-30% THC komt Hulk Smash met veel kabaal binnen om alle luiheid te verdrijven en je door de dag te helpen. Laat het innerlijke monster vrij en voltooi alle taken die op je lijstje staan voordat je weer afzakt naar een mildere versie van jezelf, om de hele nacht door te kunnen slapen.

STRAWBERRY SHORTCAKE

Strawberry Shortcake Dark Horse Genetics

Dankzij de dichte, heldere, lichtgroene toppen, gedecoreerd met levendige, oranje haartjes, is Strawberry Shortcake echt een blikvanger. Deze soort raakt geheel bedekt met trichomen, ontwikkelt prachtige, donkergroene bladeren en vindt haar oorsprong in een kruising tussen Juliet, een betrouwbare hoogproductieve soort, en de altijd solide Strawberry Diesel. De resulterende Strawberry Shortcake produceert een sterk, consistent product met een relatief hoge opbrengst, die na ongeveer 65-72 dagen kan worden geoogst. Met deze sativa-dominante dame is het de hele avond feest. Voel je vrij om creatief en sociaal te zijn, want Strawberry Shortcake doet het meeste werk en maakt het gemakkelijk om te genieten van een "berry nice day".

GAMMA BERRY

Gamma Berry Dark Horse Genetics

Gamma Berry is een levendige kruising tussen Bruce Banner 5 en Strawberry Diesel, en groeit uit tot een krachtige strawberry soort die een bovengemiddelde oogst produceert. Deze hybride is bijna perfect en ontwikkelt ijzige toppen in de vorm van rozenknoppen. Tegelijkertijd vult ze de ruimte met een verrukkelijk aardbeienaroma. Na een bloeiperiode van 63-70 dagen kan er worden geoogst. Uit testen is gebleken dat het eindproduct gemiddeld bestaat uit 20-28% THC. Gamma Berry is een geweldige soort voor gebruik in de vroege avond. Plof op de bank voor een film, maak een ommetje door de buurt en duik vervolgens je bed in om de volgende ochtend uitgerust te ontwaken.

CHEM BERRY D

Chem Berry D Dark Horse Genetics

Deze hoogproductieve, sativa-dominante hybride vindt haar genetische oorsprong in het superieure erfgoed van zowel Strawberry Diesel als Chem 4. De donkere, bosgroene bladeren en gedraaide haren zorgen ervoor dat de met trichomen bedekte toppen echt opvallen bij deze schoonheid. Chem Berry D's krachtige, brandstofachtige smaak is een voorloper op de energiestoot die deze plant opwekt. Ze heeft een relatief snelle bloeiperiode van 63-70 dagen en uit testen blijkt dat ze maar liefst 25-32% THC bevat. Chem Berry D krijgt iedereen van de bank. Ga naar buiten en bezoek vrienden of het park; deze soort is een prima bondgenoot om mee te nemen op een zalig buitenavontuur.

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken