De 5 Beste Vloeipapiertjes

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabis
Laatst bewerkt :

De 5 Beste Vloeipapiertjes


De kwaliteit van vloeipapier wordt vaak vergeten bij het roken van wiet, maar de juiste kiezen kan een veel betere ervaring leveren, waardoor je een stap dichter bij puur genieten komt.

Het kiezen van een fatsoenlijk pakje vloeipapier is veel lastiger dan het ooit was. De dagen van standaard vloeitjes uit je lokale tabakswinkel zijn allang voorbij. Er zijn nu tientallen bedrijven, die allemaal gespecialiseerd papier verkopen voor het rollen van je joint en de meeste bieden hun eigen, unieke kenmerken. Een keuze maken kan overweldigend zijn, zeker voor iets dat zo simpel lijkt. Het gevolg is dat veel rokers blijven hangen aan het eerste merk dat ze ooit probeerden. Voordat we het over onze Top 5 gaan hebben, zou je eerst eens naar deze verbrandingstest met 10 verschillende soorten lange vloei moeten kijken!

VIDEO: VERBRANDINGSTEST LANGE VLOEI

Als je zin hebt de boel een beetje door elkaar te gooien, of op zoek bent naar een hoogwaardig vloeitje voor die perfecte joint, bieden we je hier onze top 5 vloeipapier merken:

5. OCB:

OCB X-Pert

OCB's X-pert king size vloeipapiertjes zijn populair in Europa en het favoriete merk van veel doorgewinterde rollers. Ze zijn ultradun, 100% natuurlijk, ontwikkeld om langzaam te branden en bevatten Arabische gom, waarmee je lange, vette joints kan draaien. De ultradunne aard van deze vloei kan echter lastig zijn voor onervaren rollers.

Afmeting: 50 x 110mm

4. Blue Rizla

RIZZLA Blue

Rizla is een merk vloeipapier, die over de hele wereld bekend is en ook in de meeste winkels kan worden gevonden. De Blue King Size variant is het meest interessant voor personen die graag een joint draaien. Deze grote vloeitjes zijn lichtgewicht, branden langzaam en produceren minimaal as.

Afmeting: 44 x 118mm

Je kan ze hier aanschaffen

3. Elements

Elements

Elements king size vloeipapier is ideaal voor personen die houden van langzaam brandend, natuurlijk rijstpapier. Bij de productie zijn geen chemische stoffen betrokken en het gebruik van rijstpapier houdt in dat er zeer weinig as overblijft. Ze bieden een veel schonere ervaring dan andere vloeitjes. Elements heeft ook een gepatenteerd kruiselings watermerk door het papier verwerkt, om de verbranding nog verder te vertragen en het is aan de zijkant gevouwen in plaats van in het midden, zodat het eenvoudiger kan worden gerold.

Afmeting: 55 x 110mm

Elements vloeipapier is hier verkrijgbaar

2. Zig-Zag

Zig-Zag

Zig-Zag Blue Slim king size vloeipapier, een van onze persoonlijke favorieten, is gemaakt van een combinatie van lijnzaad en hennep, die helpt de smaak van je wiet echt tot haar recht te laten komen. De vloeipapiertjes bevatten ook een watermerk om de verbranding te vertragen. Daarnaast zijn ze lichtgewicht, dun en as verminderend, dus je hebt gegarandeerd een winnaar in handen.

Afmeting: 45 x 110mm

Je vindt ze hier

1. RAW

RAW

RAW's connaisseur biologische king sized vloeipapiertjes vallen in een geheel andere klasse. Dit zijn onze absolute favorieten en ze zijn zeer de moeite waard. De vloeitjes van RAW zijn eco-vriendelijk en gemaakt van ongezuiverde, biologische hennep, vrij van chemicaliën, wat helpt de zuivere smaak van marihuana te benadrukken. Ook bevatten ze een watermerk, zodat ze langzaam branden en weinig as produceren. Daarnaast zijn ze dun en licht. Ze zijn echt ideaal.

Zelfs hun verpakking is bijzonder, want deze is gemaakt van eco-vriendelijk ambachtelijk papier, wat op zijn plaats wordt gehouden door een natuurlijk elastiek. De tips zijn ingebouwd in de verpakking, voor extra gemak.

RAW vloeipapier vind je hier

Dat is alles! Hoewel vloeipapier overkomt als een simpel product, kan de kwaliteit grote invloed hebben op je joint. De favorieten hierboven zijn allemaal van goede kwaliteit en het is een goedkope manier om te verzekeren dat je het allerbeste gebruikt. Als je overweegt dat een pakje vloei ongeveer 1 tot 2 euro kost, hoef je niet te bezuinigen om je joints naar het volgende niveau te tillen. De meesten zijn speciaal ontworpen voor gebruik met marihuana en ze zijn een waar genot in je hand. Probeer ze allemaal!

Guest Writer

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten