Blog
Vloeipapiertjes
2 min

De 5 Beste Vloeipapiertjes

2 min
Headshop Top Lists

De kwaliteit van vloeipapier wordt vaak vergeten bij het roken van wiet, maar de juiste kiezen kan een veel betere ervaring leveren, waardoor je een stap dichter bij puur genieten komt.

Het kiezen van een fatsoenlijk pakje vloeipapier is veel lastiger dan het ooit was. De dagen van standaard vloeitjes uit je lokale tabakswinkel zijn allang voorbij. Er zijn nu tientallen aanbieders, die allemaal gespecialiseerd papier verkopen voor het rollen van je joint en de meeste bieden hun eigen, unieke kenmerken.

Een keuze maken kan overweldigend zijn, zeker voor iets dat zo simpel lijkt. Het gevolg is dat veel rokers blijven hangen aan het eerste merk dat ze ooit probeerden, terwijl er zoveel meer op de markt te vinden is!

Voordat we het over onze Top 5 gaan hebben, zou je eerst eens naar deze verbrandingstest met 10 verschillende soorten lange vloei moeten kijken!

Onze top 5 vloeipapier merken

5. OCB VLOEITJES

OCB's X-pert king size vloeipapiertjes zijn populair in Europa en het favoriete merk van veel doorgewinterde rollers. Ze zijn ultradun, 100% natuurlijk, ontwikkeld om langzaam te branden en bevatten Arabische gom, waarmee je lange, vette joints kan draaien. De ultradunne aard van deze vloei kan echter lastig zijn voor onervaren rollers.

OCB VloeitjesBekijk Product

4. ROLLING PAPERS PURE HEMP

Pure Hemp vloei is 100% natuurlijk en vrij van chemicaliën. Dat komt omdat het gemaakt is van 100% pure hennep. King size ongebleekte vloei van Pure Hemp brandt langzaam en tast de smaak van je rookwaar op geen enkele manier aan. Zelfs de gom waar het vloei mee samen wordt geplakt, is 100% natuurlijk. Elk Pure Hemp vloeitje bevat een watermerk en garandeert telkens weer een hoogwaardig rolproces. Pure Hemp king size ongebleekte vloei is het favoriete blad van de connaisseur.

ROLLING PAPERS PURE HEMPBekijk Product

3. Elements VLOEIPAPIER

Elements king size vloeipapier is ideaal voor personen die houden van langzaam brandend, natuurlijk rijstpapier. Bij de productie zijn geen chemische stoffen betrokken en het gebruik van rijstpapier houdt in dat er zeer weinig as overblijft. Ze bieden een veel schonere ervaring dan andere vloeitjes. Elements heeft ook een gepatenteerd kruiselings watermerk door het papier verwerkt, om de verbranding nog verder te vertragen en het is aan de zijkant gevouwen in plaats van in het midden, zodat het eenvoudiger kan worden gerold.

Element VloeitjesBekijk Product

2. SMOKING DELUXE LANGE VLOEI

Smoking Deluxe king size vloei is superdun, licht en wordt altijd geleverd in een elegante zwarte verpakking. Dit is de meesterlijke vloei die al decennialang in Spanje gemaakt wordt van rijst en natuurlijke gom. Velen hebben het geprobeerd te imiteren. Maar geen van onze concurrenten heeft ooit vloeitjes gemaakt die de klassieke Smoking Deluxe king size vloei evenaren. Klasse is niet te koop, maar superieure vloei wel.

SMOKING DELUXE LANGE VLOEIBekijk Product

1. RAW VLOEIPAPIER

RAW's connaisseur biologische king sized vloeipapiertjes vallen in een geheel andere klasse. Dit zijn onze absolute favorieten en ze zijn zeer de moeite waard. De vloeitjes van RAW zijn eco-vriendelijk en gemaakt van ongezuiverde, biologische hennep, vrij van chemicaliën, wat helpt de zuivere smaak van marihuana te benadrukken. Ook bevatten ze een watermerk, zodat ze langzaam branden en weinig as produceren. Daarnaast zijn ze dun en licht. Ze zijn echt ideaal.

Zelfs hun verpakking is bijzonder, want deze is gemaakt van eco-vriendelijk ambachtelijk papier, wat op zijn plaats wordt gehouden door een natuurlijk elastiek. De tips zijn ingebouwd in de verpakking, voor extra gemak.

Raw VloeitjesBekijk Product

Related Story

Hoe Je De Juiste Soort En Maat Lange Vloei Kiest

Dat is alles! Hoewel vloeipapier overkomt als een simpel product, kan de kwaliteit grote invloed hebben op je joint. De favorieten hierboven zijn allemaal van goede kwaliteit en het is een goedkope manier om te verzekeren dat je het allerbeste gebruikt. Als je overweegt dat een pakje vloei ongeveer 1 tot 2 euro kost, hoef je niet te bezuinigen om je joints naar het volgende niveau te tillen. De meesten zijn speciaal ontworpen voor gebruik met marihuana en ze zijn een waar genot in je hand. Probeer ze allemaal!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammy, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken