Blog
De allereerste online transactie ooit was een drugsdeal
1 min

De allereerste online transactie ooit was een drugsdeal

1 min
Het internet is een fantastisch medium en het is een integraal deel geworden van het dagelijkse leven. Maar dat was niet altijd zo. Het allereerste product, dat werd verkocht op dit web van informatie, kan je zomaar verrassen (of niet!).

Het internet is behoorlijk belangrijk, toch? Het heeft de wereld samengebracht, waardoor mensen over de hele wereld zich met elkaar kunnen verbinden en informatie kunnen delen in slechts seconden. Het heeft een revolutie veroorzaakt in het moderne leven en is nu een integraal onderdeel van ons bestaan, zeker voor de generaties die het leven zonder internet niet kennen.

Het internet is ook een geweldige plek om te handelen. Ongeacht waar je bent, kan je in principe alles kopen wat je maar wenst, zolang je maar toegang hebt tot het internet. Als je niet kan vinden wat je zoekt, kan je iemand vinden die het kan maken; de mogelijkheden zijn eindeloos! En wij zouden hier ook zeker niet zijn zonder internet!

Dus, wat was nu de eerste internet transactie ter wereld? Volgens de krant The Guardian, deden een aantal pionierende studenten van Stanford University en MIT de eerste internet transactie ooit. Wat verkocht de ene student aan de ander? Een zakje wiet natuurlijk!

Dus de volgende keer dat je naar eBay of Marktplaats (of Zamnesia!) surft vanaf een hutje op de hei, onthoud dan dat er een aantal studenten ergens in een laboratorium zaten, die voor het eerst deden wat we nu doodnormaal vinden, allemaal voor een zakje wiet.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Business Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken