Blog
Kratom
2 min

De Beste Jetpackkratom-Producten

2 min
Products Smartshop

Weet je niet goed waar kratom te kopen? Bij Jetpackkratom natuurlijk! Dit bedrijf voldoet aan de behoeften van alle kratom-gebruikers. Wil je thuis genieten? Bestel dan een pakket met theezakjes met kratom. Liever iets voor onderweg? Richt je dan op capsules en vloeibare extracten.

Kratom is ook wel bekend als Mitragyna speciosa. Het is een groenblijvende boom die behoort tot de koffiefamilie. Dit natuurlijke psychoactieve middel heeft ook onlangs grip gekregen op het westen. De plant is echter inheems in Zuidoost-Aziatische regio's, waaronder Thailand en Indonesië.

De ovaalvormige, geaderde bladeren van de plant bevatten de chemische stof mitragynine. Deze alkaloïde bindt zich aan opioïde receptoren in de hersenen. Afhankelijk van de dosering ervaar je daarbij stimulerende of rustgevende effecten. Een lage dosis is geassocieerd met stimulatie en een grotere hoeveelheid ontspant.

De populariteit van kratom neemt toe en dus zie je het verschijnen bij diverse verkopers. Wat is nu echter de beste plaats om de bladeren, poeders en extracten te kopen? Niet alle kratom is van dezelfde kwaliteit en daarom is het verstandig je aankoop te doen bij gerenommeerde fabrikanten.

Gerelateerd verhaal

Kratom: Alles Wat Je Moet Weten

WAT MAAKT JETPACKKRATOM SPECIAAL?

Wat Maakt Jetpackkratom Speciaal?

Jetpackkratom is een betrouwbare bron. Dit blijkt wel uit de jubelende beoordelingen van veel gebruikers. Het bedrijf levert daarbij een breed scala aan producten. Denk aan extracten, gedroogde bladeren, theeën, vloeistoffen en poeders. Deze zijn geschikt voor beginners, maar ook voor ervaren gebruikers. De productie draait om het zorgvuldig selecteren van goede kratombladeren. Hierna verwerkt men ze in een voedselveilige omgeving, om ze vervolgens te verpakken en te distribueren.

DE BESTE KRATOM-PRODUCTEN

Het bedrijf biedt producten die je niet snel elders vindt. De onderneming selecteert haar gedroogde bladeren met grote zorg en de extracten zijn met een vaardige hand gemaakt. Laten we het aanbod eens bekijken.

JETPACKKRATOM GOLD EXTRACT-CAPSULES

Jetpackkratom Gold Extract-capsules

Kratom is verkrijgbaar in vele vormen, maar capsules zijn wel heel handig. De Gold-capsules van Jetpackkratom zijn bijvoorbeeld overal te gebruiken zonder aandacht te trekken. Zoek je stimulatie om je focus te verbeteren of wil je kalmeren voor een lange reis? Deze capsules bieden uitkomst. De Gold-capsules van Jetpackkratom hebben een krachtig effect, bedoeld voor de meer ervaren gebruiker. Elke capsule bevat wel 80mg pure mitragynine. Dit komt overeen met ongeveer 9g vermalen kratomblad. Met capsules profiteer je elke keer van een accurate dosis.

Gerelateerd verhaal

Hoe kan je het beste je Kratom bewaren?

Neem ongeveer 40 minuten voordat je de effecten wilt ervaren een capsule in. De werking duurt zo'n 5 tot 6 uur. Als je niet dol bent op het slikken van pillen, is het ook mogelijk de capsules te openen en ze op te lossen in sap of water.

JETPACKKRATOM-THEE

Jetpackkratom-thee

Een lekker kopje thee is een van de ontspannendste manieren om van een dosis kratom te genieten. Het gebruik van losse, droge bladeren is af en toe echter best een gedoe. Het scheppen, wegen en trekken is vaak een rommelig proces. Jetpackkratom biedt een veel gemakkelijkere, snellere optie: theezakjes met kratom! Elk theezakje bevat een accurate dosis van 65mg mitragynine. Hang het zakje in je favoriete mok, giet er heet water overheen en laat de thee 15 minuten trekken. Nu hoef je alleen nog maar te genieten.

Jetpackkratom-thee is verkrijgbaar in twee smaken: Kratom Chai Tea en Kratom Ceylon Tea.

JETPACKKRATOM SILVER LIQUID-EXTRACT

Jetpackkratom Silver Liquid-extract

Met Jetpackkratom Silver Liquid-extract heb je wederom een snelle en efficiënte manier om je lichaam te voorzien van een sterke dosis mitragynine. Het extract zit in een handig druppelflesje. Daarmee is het toe te voegen aan drankjes of direct onder je tong te druppelen. Dit is ideaal voor gebruikers die geen tijd hebben thuis thee te zetten. Giet wat in je koffie voordat je de deur uit gaat of druppel wat in je drankje op je werk.

1ml (20 druppels) Jetpackkratom Silver bevat 60mg mitragynine. Dit komt overeen met 5g verpoederd kratomblad. Het extract is verkrijgbaar in flesjes van 10ml en 30ml.

JETPACKKRATOM RED POWDER

Jetpackkratom Red Powder

Jetpackkratom Red Powder is ideaal voor ontspanning. De dosis speelt een belangrijke rol bij de effecten, maar hetzelfde geldt voor de soort. Er zijn verschillende soorten kratom verkrijgbaar, elk met een uitgesproken bladkleur. Jetpackkratom onttrekt dit poeder uit rood-geaderde kratombladeren. Het is te vergelijken met een indica-soort uit de cannabiswereld.

Roer Jetpackkratom Red Power in thee, sap, een milkshake of elk ander drankje voor een langdurig relaxt gevoel. Neem een dosis van 1-4g, 30 minuten voor je de effecten wilt ervaren. Maak je vervolgens klaar voor een zalige toestand die 5-6 uur aanhoudt.

Luke S

Geschreven door: Luke S.
Luke S. is een journalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in gezondheid, alternatieve geneeskunde, kruiden en psychedelisch genezen. Over deze en andere onderwerpen schreef hij onder andere voor mediakanalen als Reset.me, Medical Daily en The Mind Unleashed.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Products Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken