De Beste Stoner Hobby's Voor Als Je High Bent


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisKunst & Cultuur

Stoner Hobby's


Stoned zijn betekent niet dat je gewoon wat moet blijven zitten en niets doen! We bekijken de meest populaire hobby's die worden uitgeoefend door stoners als ze high zijn - cannabis kan een echte boost geven aan die activiteiten!

WAT ZIJN DE BESTE STONER HOBBY'S OM DE TIJD TE DODEN?

Zoals we allemaal weten, zijn stoners niet de luie donders, hangend op de bank, en de hele dag chips etend, zoals mensen ooit wel hebben gedacht. Stoners zijn productieve en goedgezinde participanten van de maatschappij die werken, families stichten, en veel interessante hobby's uitoefenen in hun vrije tijd.

Terwijl die activiteiten uiteen kunnen lopen van iets ontspannends zoals buiten zitten en naar de sterren kijken, tot hiken en trainen, wat vooral lichamelijk belastend is, zijn er een aantal specifieke hobby's die populair zijn onder veel stoners. Vaak worden stoners aangetrokken door de wonderbaarlijke, natuurlijke, en artistieke aspecten van het leven, die grotendeels tot uiting komen in hun hobby's.

LAAT DIE CREATIEVE SAPPEN STROMEN

Creativiteit is wat de bijzondere man van de gewone onderscheidt, en cannabis haalt gegarandeerd ieders innerlijke creativiteit naar boven. Als je een afbeelding in je hoofd hebt, kan marihuana het middel zijn om deze om te zetten in een tastbaar kunstwerk.

Aangenomen wordt dat briljante artiesten zoals Pablo Picasso en William Shakespeare zich in hun tijd hebben beziggehouden met reefer gebruik. Experts geloven dat het kubisme, de unieke schilderstijl van Picasso, kan worden toegeschreven aan zijn vertekende percepties terwijl hij high was van de cannabis. Er is ook bewijs gevonden van cannabisgebruik met kleipijpen in het huis van Shakespeare. Het kan niet worden aangetoond dat deze pijpen ook echt van Shakespeare zijn geweest, maar gezien ze zich in zijn huis bevonden en hij een vermelding heeft gemaakt van "beroemde wiet" in Sonnet 76, hebben veel onderzoekende geesten zich voorgesteld hoe Shakespeare geruime tijd marihuana gebruikte.

Andere vormen van kunst zoals beeldhouwen, tekenen, en fotografie zijn allemaal ontspannende hobby's als je stoned bent, en die geweldig zijn voor het lichaam en de geest, en waarmee je zelfs andere mensen kunt inspireren. Het is zeer waarschijnlijk dat sommige historische meesterwerken in de kunst zijn gemaakt door mensen die wiet rookten.

TUINIEREN EN COMPOSTEREN

Als je groene vingers hebt, probeer dan een beetje cannabis te roken voordat je je tuin ingaat. En als je nog geen tuin hebt, kun je overwegen er één aan te leggen. Als het aankomt op tuinieren, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn bloemen, kruiden en specerijen, bonsai bomen, groenten, cannabis planten natuurlijk, en nog veel meer!

Tuinieren stoned

Zelfs beginners kunnen veel plezier en succes hebben met tuinieren. Bepaalde gewassen staan erom bekend dat ze eenvoudiger zijn te kweken dan andere, zoals tomaten, zonnebloemen, en peultjes. Zoiets als een bonsai boom vraagt om wat meer geduld en ervaring.

Als het kweken van cannabis meer jouw ding is, dan hebben sommige soorten aanzienlijk minder verzorging nodig dan andere om goed te kunnen groeien. Blue Dream, Green Crack, en Gorilla Glue hebben weinig onderhoud nodig en kunnen zeer hoogwaardige toppen produceren.

Het grootste voordeel van het hebben van je eigen tuin is, ongeacht wat je kweekt, dat je kunt genieten van al dat je kweekt zonder gevaarlijke pesticiden of onbekende verontreinigingen binnen te krijgen. Daarnaast, en misschien ligt het slechts aan al het werk dat je eraan hebt besteed, lijkt alles beter te smaken als je het zelf hebt gekweekt - waaronder cannabis.

MODELLEN BOUWEN VAN VLIEGTUIGEN, AUTO'S, OF SCHEPEN

Het bouwen van modellen vereist veel geduld en precisie, maar geeft je als hobby veel voldoening. Het fabriceren van vliegtuigen, schepen, en auto's - vooral RC auto's - is een extreem populair stoner tijdverdrijf. Het is niet alleen iets dat je alleen kunt doen om de tijd te doden, maar het is ook een leuke activiteit om met de rest van de familie te doen.

MUZIEK MAKEN

Het bespelen van instrumenten, zingen, en het schrijven van liedjes vallen allemaal onder dat creatieve en artistieke spectrum, en zijn goede manieren om als stoner de tijd te doden. Sommigen maken zelfs carrière door wiet te roken en muziek te maken.

Bob Marley, bijvoorbeeld, was niet alleen een beroemde zanger en pothead, maar hij was ook een fervent activist. Paul McCartney, Carlos Santana, en Mick Jagger zijn allemaal pro-legalisatie en hebben hun marihuana gebruik nooit verzwegen. Zelfs als je niet van plan bent om door te breken, is er niets aangenamer dan het roken van een lekkere joint en het maken van mooie muziek.

BUITEN ACTIVITEITEN

Stoned of niet, het is altijd een goed idee om naar buiten te gaan en van de zon en de frisse lucht te genieten. Hiken kan vermoeiend zijn voor sommige mensen, vooral als je stoned bent. Vissen, met de hond wandelen, een weekendje kamperen, en bij het zwembad relaxen en een kleurtje krijgen, zijn allemaal ontspannende activiteiten waarvan je kunt genieten als je high bent, en niet te vergeten, om wat extra vitamine D binnen te krijgen.

Stoned Vissen Cannabis

SIERADEN MAKEN EN HENNEP VLECHTEN

Het maken van sieraden is een uitstekend anti-stress middel en een leuke manier om je vrije tijd mee te vullen. De laser-achtige focus die mensen krijgen als ze stoned zijn, is zeer handig bij het maken van een ingewikkelde kralenketting of bij het vlechten van hennep.

KOKEN

Niet alleen de liefde van een man gaat door de maag; iedereen houdt van goed eten! Natuurlijk heeft niet iedereen een voorliefde voor koken. Als het echter iets is dat je leuk vindt, dan is koken zeker een van de beste stoner bezigheden. Veel mensen krijgen trek als ze roken, en als je goed bent in de keuken kun je alles bakken en braden waar je hart naar verlangt.

COMPUTERSPELLEN

Computerspellen hebben soms niet zo'n goede reputatie. Hoewel het waar is dat ze geestdodend kunnen zijn en veel tijd vergen, tonen studies aan dat ze ook grote voordelen hebben voor je behendigheid en het lineair denken. Daarnaast kennen we waarschijnlijk allemaal wel iemand die ervan houdt om stoned te worden en computerspellen te spelen in zijn vrije tijd.

Kortom, de mogelijkheden voor hobby's zijn eindeloos, dus alles wat ook maar je tijd en je hart bevredigt, is geschikt. Voor sommigen is cannabis een hobby op zichzelf - kweken, activisme, glas blazen, en natuurlijk roken. Ongeacht wat je hobby ook is, er is geen twijfel over mogelijk dat cannabis een fantastische manier is om iedere vrijetijdsbesteding in je leven te vervolmaken.

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Gerelateerde Producten