De Top-6 Boeken Over Het Kweken Van Cannabis


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabis KwekenToplijsten

De Top-6 Boeken Over Het Kweken Van Cannabis


Op het gebied van het kweken van cannabis valt er altijd wel weer wat nieuws te leren. Met onze lijst van de top-6 boeken over het kweken van cannabis krijg je les van top-kweekspecialisten in het kweken van gezonde planten en een THC-rijke marijuana oogst.

Het is onmogelijk om een kunstenaar te worden als je de technieken niet beheerst. Het kweken van cannabis op zich is niet zo moeilijk, maar als je het echt onder de knie wilt krijgen, en vette toppen wilt oogsten, moet je bereid zijn om te leren. Van liefhebber tot broodkweker, er valt altijd wel iets geheel nieuws te ontdekken. Zowel ervaren als beginnende cannabiskwekers hebben goed werk verricht door hun beste toepassingen voor binnen- en buitenkweek te documenteren, en boeken uit te geven om zo hun kennis te verspreiden.

Wij hebben een selectie van de verkrijgbare boeken gemaakt, waarvan de meeste geschikt zijn voor zowel de beginnende, als de gevorderde kwekers.

MARIJUANA GROWER'S HANDBOOK

Marijuana grower´s handbook

Ed Rosenthal is de onbetwiste autoriteit op het gebied van het kweken van cannabis; al zijn boeken zijn best-sellers. Deze bijgewerkte uitgave van het fundamentele Marijuana Grower's Handbook verschaft je alle basisinformatie, plus alle feiten en cijfers voor het verbouwen van cannabis die iedere specialist behoort de weten. De paragraaf met vragen en antwoorden is duidelijk en informatief, en de gehele inhoud is zeer goed gestructureerd en gepresenteerd. Dit boek is de officiële tekst die gebruikt wordt tijdens cannabiskweek-cursussen aan de Oaksterdam Universiteit in Californië.

MARIJUANA HORTICULTURE

Marijuana horticulture

Dit is een van de meest grondige gidsen over het starten met het kweken van cannabis. Marijuana Horticulture werd voor het eerst gepubliceerd in 1983, en is daarna enkele malen herschreven. Het wereldwijde succes bracht de schrijvers ertoe het boek doorlopend bij te werken, nu met de 5de editie, met meer dan 1100 kleurenfoto's en illustraties. Deze kweekbijbel bestaat uit 500 pagina's in vierkleurendruk, en ontsluieren verschillende eenvoudige kweekoplossingen voor de beginnende kweker, en bespreken gevorderde technieken voor de vakkundige kwekers.

THE CANNABIS GROW BIBLE

Cannabis Grow Bible

The Cannabis Grow Bible is geschreven door de Europese kweek-autoriteit en goeroe Greg Green. Dit is een perfecte stap-voor-stap gids met 200 foto's en grafieken die de kweker op een dagelijkse basis vergezelt. Het boek is kandidaat om de "volgende" kweekbijbel voor het cultiveren van cannabis te worden, van dit Heilige Boek zijn er wereldwijd inmiddels 60.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Alle zaken betreffende het binnen en buiten kweken, en de daarbij gebruikte technieken, worden van voldoende informatie voorzien, voor zowel de beginneling als de reeds gevorderde kwekers.

CANNABIS SATIVA (VOL. 3)

Cannabis Sativa Vol3

Door hun energieke high krijgen sativa soorten en hun genetische eigenschappen de voorkeur bij vele kenners. Dit boek gaat over de grote cannabis soort die de roker een creatieve en sociale buzz geeft. Geen ander botanisch cannabis boek geeft op deze manier weer welke specifieke uitdagingen een kweker tegenkomt tijdens het groeien van sativas. Deze uitgebreide gids beschikt over 100 soorten van verschillende zaadkwekers, zoals Grapefruit, New York City Diesel, AK-47, Haze en super nieuwe soorten van opkomende kwekers. Allemaal weergegeven met mooie kleurrijke foto’s, duidelijke informatie over genetische smaken, groeipatronen en technieken, gehalte cannabinoiden en medische toepassingen. Dit is de gevorderde gids voor het uitbreiden van kennis en bewustzijn van kwekers en gebruikers. Dit boek heeft geen advertenties en geen bedrijven die betaald hebben.

CANNABIS INDICA (VOL. 3)

Cannabis indica vol3

De zoete ruige, en de grote verdovende familie van cannabis variëteiten wordt onthuld met al zijn botanische, genetische, en medicinale karakteristieken. Of je nu een kweker, patiënt of gewoon een cannabisgebruiker bent, je wilt vast en zeker je kennis over je favoriete geneeskrachtige kruid wel vergroten. Deze diepgaande gids kenmerkt 100 variëteiten met een intens fysiek effect, afkomstig van verschillende veredelaars. Kush, Afghaan, Northern Light, de Hasj Plant, de nieuwste veelzijdige soort-variëteiten, alle Indica-soorten worden hier gepresenteerd met kleurenfoto's, de volledige informatie over genetische erfenissen, groeipatronen, aroma's, cannabinoïde-gehalte en krachtige medicinale toepassingen.

MARIJUANA OUTDOOR GROWER'S GUIDE

Marijuana outdoor grower´s guide

Deze gids is uitermate geschikt voor beginners die direct productief willen worden met hun teelt, terwijl de ervaren kweker meer dan genoeg tips zal vinden om de oogst te vergroten en het groeiproces te optimaliseren bij buitenkweek. De Marijuana Outdoor Grower's Guide focust op eenvoud en doeltreffendheid. Alle stappen en verrichtingen, zoals het inrichten van een kweekplek, verpotten, bewateren, snoeien en klonen worden beschreven met foto's en schema's. Alles wat een hobby-kweker dient te weten over het selecteren van de zaden, veiligheidsrisico's, plagen en ziektebestrijding. Dit boek leest voor de beginner makkelijk weg, en het is een onveranderlijke bron, van bruikbare gegevens, voor de gevorderde kweker.

Mooi zo, dat waren ze! Onze top-6 van boeken over het kweken van cannabis, die alle mogelijke gebeurtenissen bij het kweken beschrijven. Ongeacht hoe bedreven je inmiddels ook bent, hier vindt je ongetwijfeld iets, waar je iets van kunt opsteken!

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Gerelateerde Producten