Beste Boeken Over Het Kweken Van Cannabis


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabis KwekenToplijsten

Boeken Over Het Kweken Van Cannabis


Op het gebied van het kweken van cannabis valt er altijd wel weer wat nieuws te leren. Met onze lijst van de beste boeken over het kweken van cannabis krijg je les van top-kweekspecialisten in het kweken van gezonde planten en een THC-rijke marijuana oogst.

Het is onmogelijk om een kunstenaar te worden als je de technieken niet beheerst. Het kweken van cannabis op zich is niet zo moeilijk, maar als je het echt onder de knie wilt krijgen, en vette toppen wilt oogsten, moet je bereid zijn om te leren. Van liefhebber tot broodkweker, er valt altijd wel iets geheel nieuws te ontdekken. Zowel ervaren als beginnende cannabiskwekers hebben goed werk verricht door hun beste toepassingen voor binnen- en buitenkweek te documenteren, en boeken uit te geven om zo hun kennis te verspreiden.

Beste Boeken Over Het Kweken Van Cannabis

Beste Boeken Over Het Kweken Van Cannabis

Wij hebben een selectie van de verkrijgbare boeken gemaakt, waarvan de meeste geschikt zijn voor zowel de beginnende, als de gevorderde kwekers.

MARIJUANA GROWER'S HANDBOOK

Ed Rosenthal is de onbetwiste autoriteit op het gebied van het kweken van cannabis; al zijn boeken zijn best-sellers. Deze bijgewerkte uitgave van het fundamentele Marijuana Grower's Handbook verschaft je alle basisinformatie, plus alle feiten en cijfers voor het verbouwen van cannabis die iedere specialist behoort de weten. De paragraaf met vragen en antwoorden is duidelijk en informatief, en de gehele inhoud is zeer goed gestructureerd en gepresenteerd. Dit boek is de officiële tekst die gebruikt wordt tijdens cannabiskweek-cursussen aan de Oaksterdam Universiteit in Californië.

Bekijk Marijuana Grower's Handbook

MARIJUANA HORTICULTURE

Dit is een van de meest grondige gidsen over het starten met het kweken van cannabis. Marijuana Horticulture werd voor het eerst gepubliceerd in 1983, en is daarna enkele malen herschreven. Het wereldwijde succes bracht de schrijvers ertoe het boek doorlopend bij te werken, nu met de 5de editie, met meer dan 1100 kleurenfoto's en illustraties. Deze kweekbijbel bestaat uit 500 pagina's in vierkleurendruk, en ontsluieren verschillende eenvoudige kweekoplossingen voor de beginnende kweker, en bespreken gevorderde technieken voor de vakkundige kwekers.

Marijuana HorticultureBekijk Marijuana Horticulture

THE CANNABIS GROW BIBLE

The Cannabis Grow Bible is geschreven door de Europese kweek-autoriteit en goeroe Greg Green. Dit is een perfecte stap-voor-stap gids met 200 foto's en grafieken die de kweker op een dagelijkse basis vergezelt. Het boek is kandidaat om de "volgende" kweekbijbel voor het cultiveren van cannabis te worden, van dit Heilige Boek zijn er wereldwijd inmiddels 60.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Alle zaken betreffende het binnen en buiten kweken, en de daarbij gebruikte technieken, worden van voldoende informatie voorzien, voor zowel de beginneling als de reeds gevorderde kwekers.

The Cannabis Grow Bible (Anglais - 3rd Edition)Bekijk Cannabis Grow Bible

MARIJUANA OUTDOOR GROWER'S GUIDE

Deze gids is uitermate geschikt voor beginners die direct productief willen worden met hun teelt, terwijl de ervaren kweker meer dan genoeg tips zal vinden om de oogst te vergroten en het groeiproces te optimaliseren bij buitenkweek. De Marijuana Outdoor Grower's Guide focust op eenvoud en doeltreffendheid. Alle stappen en verrichtingen, zoals het inrichten van een kweekplek, verpotten, bewateren, snoeien en klonen worden beschreven met foto's en schema's. Alles wat een hobby-kweker dient te weten over het selecteren van de zaden, veiligheidsrisico's, plagen en ziektebestrijding. Dit boek leest voor de beginner makkelijk weg, en het is een onveranderlijke bron, van bruikbare gegevens, voor de gevorderde kweker.

Marijuana Outdoor Grower's GuideBekijk Marijuana Outdoor Grower's Guide

NOG EEN AANTAL FANTASTISCHE BOEKEN OVER CANNABIS

Boeken Over Cannabis

Als enthousiast kweker heb je vast wel wat aan deze boeken. Vergroot je kennis over cannabis en wat je er allemaal mee kunt doen met werken over diverse cannabis-gerelateerde onderwerpen. Hier volgen drie boeken die nu verkrijgbaar zijn en van harte worden aanbevolen.

JOINT ROLLING HANDBOOK 2

Als je na veel gezwoeg je eigen cannabis gekweekt hebt, wil je natuurlijk alles uit je toppen halen wat erin zit. Het zou zonde zijn als ze sneller opbranden dan zou moeten, omdat je niet goed weet hoe je moet draaien. Als je wilt dat je joints rustig en gelijkmatig branden, kun je veel profijt hebben van deze stapsgewijze gids voor het rollen van een joint. Het Joint Rolling Handbook 2 is een geïllustreerde gids met stap-voor-stap instructies voor een variëteit aan moeilijkheidsniveaus. Ontdek hoe creatief je kunt worden met behulp van dit boek.

Joint Rolling Handbook

Bekijk Joint Rolling Handbook 2

MARIJUANA COOKING

Als je veel goede cannabis hebt, is dat een goede kans om zelf edibles te maken. Cannabis-geïnfuseerde edibles worden steeds populairder, omdat ze discreter zijn en de high die ze veroorzaken langer aanhoudt. Als je eenmaal boter of kokosvet verrijkt hebt met cannabis, zijn er tal van smakelijke maaltijden waarin je het kunt verwerken. De auteurs van Marijuana Cooking hebben zoveel recepten als ze maar hebben kunnen bedenken voor je verzameld. Je vindt een zalige selectie zoete verwennerijen en hartige maaltijden naar ieders smaak. Het boek wordt speciaal aanbevolen vanwege de vijf tips voor het degelijk voorbereiden en decarboxyleren van je wiet.

Marijuana Cooking

Bekijk Marijuana Cooking

AMSTERDAM COFFEESHOP GIDS

Misschien wil je na al je kweekinspanningen wel gewoon een joint roken en ontspannen met een boek. Of wellicht overweeg je om een weekendje weg te gaan. Amsterdam is immers een bedevaartsoord voor cannabisliefhebbers. Het is een soort ritueel voor beginnelingen en doorgewinterde rokers om een Amsterdamse coffeeshop te bezoeken en de beste toppen van de stad te roken. Bijna een halve eeuw lang is Nederland de enige plek geweest waar dit soort etablissementen was toegestaan. Vervolgens is er een florerende cultuur van coffeeshops ontstaan. Je kunt er alles over lezen in dit koffietafelboek. Krijg een indruk van de inrichtingen en sferen en noteer welke je wilt bezoeken.

Coffeeshop Guide AmsterdamBekijk Coffeeshop Guide Amsterdam

Mooi zo, dat waren ze! Onze beste van boeken over (het kweken van) cannabis. Ongeacht hoe bedreven je inmiddels ook bent, hier vindt je ongetwijfeld iets, waar je iets van kunt opsteken!

GERELATEERD ARTIKEL
Hoeveel Cannabisplanten Kun Je Kweken Per Vierkante Meter?

Efficiënt gebruik van je kweekruimte betekent veel toppen in je voorraadpot als het oogstmoment gekomen is. Zamnesia bespreekt meerdere...

 

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Gerelateerde Producten