De Verrassende Voordelen Van Blauwe Lotus

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogKruiden & Zaden

Blauwe Lotus


Ontdek wat de oude Egyptenaren vroeger gebruikten als dagelijks supplement. Blauwe Lotus is een plant die erom bekend staat euforie te stimuleren, terwijl ze ook stress-verlagend werkt. Kom meer te weten over deze geweldige, milde psychoactieve soort.

Veel mensen zoeken naar natuurlijke manieren om stress te verlichten en balans terug in hun leven te krijgen. Ze gaan tegenwoordig veel vaker op zoek naar biologische oplossingen en supplementen om hun gemoedsrust en lichaam te verbeteren. Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea) heeft verschillende toepassingen; van haar potentie voor de gezondheid tot haar werking als schoonheidsproduct.

De Blauwe Lotus plant heeft een lange en rijke historie. Het werd veel gebruikt in het oude Egypte, waar de plant geconsumeerd werd om verschillende redenen. De Egyptenaren voegden de Blauwe Lotus bloem toe aan hun wijn als een afrodisiacum, om haar milde psychoactieve effecten. Ook dronken ze het om te ontspannen en rustig te worden in hun hoofd.

VEELVOORKOMENDE EFFECTEN

Veelvoorkomende Effecten

Mensen die Blauwe Lotus gebruiken, ondervinden dat ze meer connectie voelen met de dingen om zich heen en dat ze het genot van anderen beter aanvoelen. Afhangend van de dosis en of er andere geestverruimende middelen worden gebruikt, ervaren velen een milde kalmerende werking van Blauwe Lotus met euforische effecten. Het wordt gezien als een milde en delicate ervaring met een zachte, gematigde duur.

De reden waarom mensen bovengenoemde effecten voelen bij consumptie van de plant, is omdat het de bloedcirculatie bevordert. Als het bloed beter door het lichaam stroomt, voelt de geest zich scherper. De verbeterde circulatie draagt ook bij aan de prikkelende kwaliteiten van de Blauwe Lotus. Het verbetert namelijk de bloedsomloop door het hele lichaam.

SPIRITUALITEIT

Spiritualiteit

De Blauwe Lotus zit diep geworteld in de geschiedenis; het gaat helemaal terug naar het oude Egypte. Het wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de Egyptische cultuur. Zo zijn er etsen van geschilderd op muren en zelfs in de tombe van Toetankhamon.

Veel mensen ervaren dat de Blauwe Lotus plant hen het gevoel geeft dat ze meer in contact staan met zichzelf en met wat er zich om hen heen afspeelt. Mensen hebben ook gezegd dat ze zich meer bewust zijn van hun emoties en dat ze een versterkte connectie voelen met het spirituele. Vanwege deze effecten stellen sommigen dat Blauwe Lotus kan bijdragen aan de vermindering van stress en angst.

PIJNSTILLER

Pijnstiller

De Egyptenaren geloofden in nog een andere werking van de Blauwe Lotus, namelijk in de vorm van een gezondheidssupplement. Gezegd wordt dat als het geconsumeerd wordt, er een vermindering in ontstekingen en pijn kan optreden. De bloem wordt gebruikt bij de behandeling van verschillende ziektes. Als dit kruid geconsumeerd wordt, kunnen de positieve effecten variëren. Velen gebruiken het botanische supplement als een normale, dagelijkse toevoeging aan hun dagelijkse ritueel. Deze mensen hebben vaak te kampen met ernstige ziektes, zoals artritis en kanker.

ANTIOXIDANT

Een andere geweldige reden om de Blauwe Lotus op dagelijkse basis in te nemen, is dat het het lichaam fris en jong houdt. Het wordt gezien als een krachtige antioxidant omdat het nuciferine, lotusine, neferine en demethylcoclaurine bevat. Deze specifieke antioxidanten helpen de bloedsomloop te verbeteren en kunnen bepaalde aandoeningen, zoals cardiovasculaire ziektes en een beroerte, voorkomen.

VOLUME IN JE HAAR

Volume In Je Haar

Ben je op zoek naar iets dat helpt voor je gezondheid én je schoonheid? Dan kan Blauwe Lotus ook nuttig zijn. Zo verbetert het je haar. De bloem produceert een olie die het lichaam helpt zijn melanine waardes te verhogen. Dit voorkomt schade door de zon en behoedt het haar voor vroegtijdig grijs worden.

Als Blauwe Lotus het gevecht aangaat met broos en slap haar, creëert de bloem ook volume en kracht. Mensen verminderen schade aan haarfollikels met het gebruik van Blauwe Lotus in hun dagelijkse schoonheidsroutine.

De bloem heeft mensen geholpen met het leven van een gezonder leven, al sinds het oude Egypte. Het was een van de meest belangrijke planten in de Egyptische cultuur. Blauwe Lotus kan worden gebruikt als gezondheidssupplement om verschillende redenen. Van het verbeteren van de bloedcirculatie tot het stimuleren van seksuele verlangens en gezond haar. Ontspan en hervind helderheid door een dagelijkse dosis Blauwe Lotus in te nemen.

Zamnesia schrijver

Geschreven door: Zamnesia
Zo af en toe dragen schrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten