De Vijf Beste Verdampers Voor Hasj

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogConsumptie CannabisToplijsten

Vaporizers Voor Hasj


Verdampers hebben de wereld veroverd. Er zijn nu meer modellen verkrijgbaar dan ooit tevoren. Voorbij zijn de tijden van verdampers die enkel met toppen werken. Dit zijn Zamnesia’s top 5 vaporizers voor het consumeren van hasj op de rookvrije manier!

Er zijn genoeg manieren om van hasj te genieten. In het geval dat je er nog nooit van gehoord hebt, hasj is het resultaat van het verzamelen en samenpersen van de meest krachtige harsklieren van de cannabisplant. Voor de gezondheidsbewuste consument is hashish in een pijp stoppen en haar aansteken niet altijd ideaal.

Des te meer reden om verdampen te proberen. In tegenstelling tot roken, is dit stukken minder prikkelend voor de longen. In plaats van het gekozen cannabisproduct volledig te verbranden, gebruikt het precies de juiste hoeveelheid hitte om actieve bestanddelen vrij te krijgen. Tegelijkertijd elimineert het de productie van toxinen die bij inhalering significante schade aan het luchtwegstelsel kunnen veroorzaken.

DE JUISTE VAPORIZER VOOR HASJ KIEZEN

Er is een gigantisch aantal verdampers verkrijgbaar die geschikt zijn voor wiet. Maar aangezien hasj compacter is dan toppen en andere vormen van cannabis, kan het kiezen van het juiste toestel extra lastig zijn. Normaal gesproken dient de temperatuur voor verdamping tussen de 210-240°C te liggen. Dus hoe meer controle je hebt over de hitte, des te beter.

Iets anders om op te letten bij het kopen van een verdamper is of het al dan niet geleverd wordt met een gaasje in de kruidenkamer of bowl. Het verhitten van hasj leidt tot het smelten van het product. Kies je een apparaat met een gaasje dat niet gemaakt is voor vloeistoffen en concentraten? Dan stroomt de gesmolten hasj vrijelijk naar het warmte element. En het zou ook in aanraking kunnen komen met de elektronische delen van het apparaat.

GERELATEERD ARTIKEL
Top 5 Vaporizers Voor Cannabis Concentraten

Niet alle vaporizers bieden dezelfde mogelijkheden. Je keuze voor een vaporizer kan van veel zaken afhankelijk zijn. Een ding moet je...

Als je overweegt te investeren in een vaporizer voor het rookvrij consumeren van hasj, hebben we hier bij Zamnesia een lijst samengesteld van vijf hoog presterende apparaten die hiervoor geschikt zijn. Niet alleen zijn ze draagbaar, maar ook super simpel te bedienen. En ze hebben ieder hun eigen, unieke kenmerken.

1. BOUNDLESS CFX VAPORIZER

Boundless CFX

Als je een apparaat wilt dat stijlvol is en over een reeks leuke eigenschappen beschikt voor een betaalbare prijs, kijk dan niet verder dan de Boundless CFX Vaporizer. Wat er het meest uitspringt bij deze verdamper is het gave 1.7” OLED-display. Dat toont je niet alleen wat de batterijduur is, maar ook de huidige temperatuurinstelling. En het geeft de timer van de sessie weer in seconden.

De Boundless CFX heeft vijf voorgeprogrammeerde temperatuurinstellingen. Je hebt echter de vrijheid om hem overal tussen de 38°C en 220°C in te stellen. Zelfs in de hoogste stand warmt het toestel vrijwel meteen op. En zodra hij klaar is voor gebruik, word je daarvan op de hoogte gesteld door een uniek vibrerend alarm.

Wat betreft de verdampervaring kun je er een verwachten zoals geen ander. In tegenstelling tot de meeste vaporizers, biedt de Boundless CFX een koele en comfortabele damp. Dankzij het geïsoleerde luchtpad is geen enkele temperatuurinstelling ooit te heet of te scherp. En de smaak van je hasj is altijd zacht en heerlijk. Wegens het schappelijke prijskaartje en de uitstekende prestaties, kun je met de Boundless CFX niet de mist ingaan.

2. ARIZER SOLO 2

Arizer Solo 2

De Arizer Solo 2 is een zeer doelmatige verdamper. Naast dat hij compact is, heeft dit toestel een eenvoudige bediening waardoor hij extreem gemakkelijk in gebruik is. Om de Arizer Solo 2 aan te zetten, druk je simpelweg op de grote menuknop die aan de zijkant zit. En om de instellingen te bedienen, is een aantal klikjes op en neer alles wat nodig is om je toestel klaar voor gebruik te maken, precies zoals jij hem wilt.

Net als de Solo, is de Arizer Solo 2 voorzien van een borosilicaat damppad dat een indrukwekkende dampproductie en zachte, krokante hijsjes biedt. Het verschil tussen dit model en de vorige uitvoering zit hem in al zijn nieuwe verbeteringen, waarvan de krachtigere batterij er één is.

In slechts 30 seconden kan het apparaat opwarmen tot de gewenste temperatuur. Dat is bijna driemaal zo snel als het vorige model! Het is ook de moeite waard te melden dat wanneer hij volledig is opgeladen, de Arizer Solo 2 tot drie uur werkt. En het duurt maar 90 minuten om hem opnieuw op te laden als hij eenmaal leeg is.

De Solo 2 biedt ook een exacte temperatuurcontrole optie, waarmee je de temperatuur kunt veranderen in stappen van 1 tot 10 graden. Je kunt hem zo laag zetten als 50°C, of zo hoog als 220°C, wat perfect is voor het verdampen van hasj. De Solo 2 mag dan wel klein zijn, maar laat je niet voor de gek houden; de verdamper met zijn opmerkelijke prestaties overtreft modellen die tweemaal zijn grootte hebben..

GERELATEERD ARTIKEL
De 5 Beste Manieren Om Hasj Te Maken

De productie van hasj is best simpel, dus hier zijn 5 manieren waarop je jouw cannabis planten kan veranderen in dit wereldberoemde concentraat.

3. CRAFTY

Het wordt niet veel kleiner en compacter dan met de Crafty. Slechts 135g wegend, is de Crafty uitstekend voor verdampen onderweg omdat hij met gemak je zak in en uit kan glijden. Hoewel hij kleiner is dan veel andere vaporizers op de markt, bevat hij voldoende kracht. Je zou het alleen niet zeggen als je hem enkel bekijkt.

Met een druk op de knop kun je de Crafty inschakelen en beginnen met verdampen in luttele seconden. Je kunt ook de temperatuur instellen op dezelfde wijze. De standaard fabrieksinstelling van de temperatuur is 180°C, maar met een dubbele klik op de knop springt deze naar 195°C. En als het toestel eenmaal de geselecteerde temperatuur bereikt, stelt hij je daarvan op de hoogte met een korte dubbele vibratie.

De Crafty schakelt ook automatisch uit als je hem een minuut niet gebruikt. Deze toevoeging draagt bij aan een langere batterijduur voor als je weer gaat verdampen. Als het apparaat uitschakelt, merk je een korte vibratie. Om deze één-minuut-optie opnieuw in te stellen, druk je tijdens gebruik even op de aan/uit knop en je bent klaar om te gaan.

Met gebruik van een liquid pad kan de Crafty zonder twijfel gebruikt worden voor het verdampen van hasj. Wil je de fabrieksinstellingen betreffende de temperatuur overstijgen? Dan kun je dat doen door de Crafty App te downloaden. Maar aangezien de applicatie slechts voor bepaalde smartphones beschikbaar is, kun je beter eerst deze lijst checken om te zien of jouw telefoon haar ondersteunt, voordat je al te enthousiast wordt.

4. PAX 3 VAPORIZER

Pax 3

Zowel strak als prachtig qua design, is de Pax 3 niet alleen voor kruiden, maar ook voor concentraten en hasj. In lijn met de andere Pax modellen is de Pax 3 klein en gaaf, wat hem uitermate handig maakt om mee te verdampen als je op pad bent.

De Pax 3 bedienen, is een fluitje van een cent. En er zijn genoeg manieren om je verdampervaring aan te passen met één simpele druk op de knop. Hoewel er diverse verbeteringen bij deze verdamper zijn aangebracht, bevat hij nog steeds dezelfde ingebouwde versnellingsmeter als de vorige modellen. Hij biedt ook unieke toevoegingen. Denk aan bewegingsherkenning, leuke spelletjes en diverse kleurrijke verlichtingsmodes, wat het apparaat echt onderscheidend maakt.

Naast alle vermaak waar de Pax 3 je van voorziet, biedt hij ook tweemaal zoveel verhittingskracht vergeleken met de Pax 2. Sterker nog, hij warmt op in slechts 15 seconden! Oh, en hij bevat drie ovens van verschillend formaat, die je zo nu en dan kunt omwisselen, afhankelijk van de duur van je sessie.

Met zijn haptische feedback-systeem stelt de Pax 3 je fysiek op de hoogte als je toestel is opgewarmd en ook wanneer hij in stand-by modus gaat. Dat maakt de verdamper met name handig wanneer je onderweg bent of gewoon een veiligere verdampervaring wenst. Ook is er een downloadbare app beschikbaar zodat de Pax 3 kan communiceren met je iPhone of Android telefoon.

Met behulp van deze toffe toevoeging kun je de temperatuur van je vaporizer instellen, het LED kleurthema wijzigen, het toestel vergrendelen en nog veel meer. Als je een chique apparaatje wilt voor het verdampen van je hasj, wordt het niet veel beter dan met de Pax 3.

GERELATEERD ARTIKEL
De Ultieme Gids Met Temperatuurinstellingen Voor Vaporizers

Vapen is niet moeilijk. Wat wel lastig is te onthouden, zijn alle verschillende temperaturen waarbij je de diverse producten moet verdampen.

5. MIGHTY

Dankzij zijn sterk in het oog springende LED scherm en de plus/min knoppen, hoef je geen genie te zijn om de Mighty te bedienen. Dus als je nog onervaren bent met het verdampen van hasj, is dit toestel precies wat je nodig hebt.

Om iets interessants van deze verdamper te benoemen, de Mighty warmt op op twee aparte manieren. De verhitte lucht voorziet je van consistente warmte tijdens verdamping. Tegelijkertijd zorgt de stralingswarmte ervoor dat je meteen damp inhaleert bij het nemen van je eerste hijs.

Om de Mighty aan te zetten, hoef je enkel de oranje knop ongeveer een seconde in te drukken. En door de knoppen naar links en rechts te drukken, kun je vlug en gemakkelijk je temperatuur tussen de 40-210°C zetten.

Met zijn automatische uitschakeloptie waarbij hij na twee minuten uitgaat, bespaart de Mighty zijn batterijduur totdat je je sessie wilt hervatten. Op die manier wordt er niks verspild en hoef je hem niet elke keer op te laden als je hem besluit weg te leggen.

En aangezien de Mighty draait op twee krachtige lithium-ion batterijen, kun je urenlang verdampen voordat je ook maar hoeft te peinzen over dat je hem aan de oplader moet leggen. Als hij eenmaal opgeladen dient te worden, kun je alsnog onafgebroken je sessie voortzetten met dank aan zijn oplader.

Hoewel de Mighty qua formaat niet zo compact is als de andere vaporizers op de lijst, is hij nog steeds klein genoeg om in de meeste zakken te passen. En niet te vergeten, zijn liquid pad en eenvoudige werking verzekeren dat zelfs beginners die nog nooit een verdamper hebben aangeraakt probleemloos kunnen genieten. Iedereen kan hiermee het verdampen van hasj ervaren.

Brittney

Geschreven door: Brittney
Brittney, die stellig gelooft dat cannabis van groot belang nu kan zijn voor de samenleving, geniet er zelf al heel lang van. Deze liefde is terug te zien in haar schrijven, waarmee ze mensen via een liefde voor cannabis wil informeren, leren, en samenbrengen.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten