Blog
Delicious Seeds
4 min

Delicious Seeds: Zadenbank Van De Maand Mei 2018

4 min

Delicious Seeds is uitgekozen tot Zadenbank Van De Maand Mei 2018. Een goede reden om de top 5 soorten van deze zadenbank eens te bekijken. Allemaal verkrijgbaar bij Zamnesia!

De maand mei is aangebroken en waarschijnlijk voel je de lentekriebels alweer om cannabis planten te kweken. En je hebt geluk. We tonen je namelijk de beste soorten van een van de voornaamste zadenbanken. En dat is Delicious Seeds. Elke maand selecteert Zamnesia een geweldig bedrijf als Zadenbank van de Maand. Hierbij kijken we naar de kwaliteit van het product en de klantenservice. Ook bekijken we wat de zadenbank bijdraagt aan de cannabiscultuur in het algemeen.

De winnaars variëren van jonge, nieuwe ondernemingen tot gerenommeerde merken. Waar het om gaat, is dat de zadenbank de industrie op een bepaalde manier stimuleert. Delicious Seeds is een van de snelst groeiende zadenbanken van Europa. Daarbij biedt ze producten van topkwaliteit. Het is een zadenbank die symbool staat voor wat cannabisbedrijven allemaal wel niet te bieden hebben.

ZAMNESIA'S ZADENBANK VAN DE MAAND: DELICIOUS SEEDS

Delicious Seeds is ontstaan in maart 2009. Een jaar na oprichting boekten ze al veel succes met drie noemenswaardige producten. En dat waren Marmalate, Sugar Black Rose en Caramelo. In de loop van de tijd is het aanzien van Delicious Seeds alleen maar gestegen. Vooral na de lancering van hun Cotton Candy soort. Deze is voor veel kwekers in Noord-Amerika inmiddels onmisbaar.

Delicious Seeds ziet alleen maar meer mogelijkheden voor succes en innovatie in de toekomst. Ook wil het bedrijf nog verder duiken in de CBD-rijke soorten. De zadenbank heeft inmiddels een paar geweldige van die planten in haar catalogus, zoals CBD Jam en Deep Mandarin.

Dit jaar heeft Delicious Seeds al een aantal prijswinnende soorten gelanceerd, zoals Desconocida Kush, Eleven Roses en Golosa. De verwachting is dat deze strains snel heel populair worden.

DE TOP 5 CANNABIS SOORTEN VAN DELICIOUS SEEDS

Nu je wat meer weet over Delicious Seeds, is het tijd om de top 5 soorten van deze geweldige zadenbank te bekijken. Met haar brede selectie heeft Delicious Seeds een geschikte soort voor elke kweker. Ongeacht je voorkeur en ervaring!

ELEVEN ROSES

Eleven Roses (Delicious Seeds)

Deze eersteklas 100% indica soort wordt beschouwd als een van Delicious Seeds’ “beste tot nu toe”. Eleven Roses (“Project-11”) is het resultaat van een kruising tussen Sugar Black Rose en Appalachian Kush. Hiermee is een ultrakrachtige, productieve soort gecreëerd. De hoeveelheid THC van de prijswinnende plant ligt rond een indrukwekkende 25%. Bij het inhaleren proef je fruitige, vochtige, aardse smaken. Daarna voert een narcotische high je langzaam mee naar de bank voor een langdurige high.

De plant heeft een bloeitijd van slechts 55-60 dagen en kan bij binnenkweek tot 600g/m² opbrengen. Buiten kan ze echter wel tot 2kg/plant opleveren! Bovendien is de stevige soort resistent tegen zowel schimmels als plagen. Daarmee is ze een goede optie voor binnen- en buitenkweek.

SUGAR BLACK ROSE

Sugar Black Rose (Delicious Seeds)

Deze veelgeprezen indica dominante soort staat bekend om haar grote medicinale waarde. Vooral ter verlichting van misselijkheid, spierspasmen, angst en pijn. Ook kan ze gebruikt worden als effectieve spierontspanner en om de slaap of de eetlust te bevorderen. Gezien haar gigantische indica kracht is dat echter allemaal geen verrassing.

Sugar Black Rose heeft een bloeitijd van slechts 55 dagen. De opbrengst bedraagt tot 450g/m² bij binnenkweek en zo'n 900g/plant buiten. Gezien haar ouderstrains Critical Mass en Black Domina heeft de cultivar een zeer krachtig THC gehalte van wel 25%. Op het noordelijk halfrond is ze daarbij meestal eind september of begin oktober te oogsten. Ze is dan echt een plaatje. Zo ontwikkelt ze dieppaarse bladeren en toppen met een dikke laag hars.

MARMALATE

Marmalate (Delicious Seeds)

Gezien haar afkomst, een combinatie van Lavender en Critical Mass, begrijp je vast dat de indica dominante Marmalate van topkwaliteit is. Ze bestaat voor 70% uit indica genetica en heeft een THC gehalte van 21%. Dit maakt haar de trouwe favoriet van iedereen die cannabis voor medicinale doeleinden gebruikt. Marmalate mag dan een indica afkomst hebben; ze wekt een cerebraal effect op. Dit gaat vervolgens over in een ontspannend, kalmerend, warm gevoel.

Bij het roken van Marmalate merk je een houtachtig vanillearoma op. Ze laat daarbij een zoete druivensmaak achter. Na slechts 55 dagen bloei worden de meeste kwekers beloond met gezwollen, volledig volgroeide toppen - klaar voor de oogst. Bij binnenkweek kan ze een respectabele 500g/m² opbrengen. Buiten kun je echter wel 600g/plant verwachten.

DESCONOCIDA KUSH

Desconocida Kush (Delicious Seeds)

Desconocida Kush, op de markt gebracht in 2016, is hard op weg een van de succesvolste soorten van Delicious Seeds te worden. De hybride met 50% indica en 50% sativa is vooral gecreëerd voor medicinale doeleinden. Ze heeft echter een THC gehalte van 21%, wat zorgt voor een sterke high waar recreatieve gebruikers dol op zijn. Verwacht van het roken een intense, maar spirituele high. Deze kan tegelijkertijd cerebraal en therapeutisch zijn.

Gerelateerd artikel

Hoelang Duurt Een High En Hoe High Kun Je Worden?

Desconocida Kush stamt af van Bay 11, in 2011 genomineerd voor de High Times Cannabis Cup in de categorie Sativa. Bij binnenkweek kan haar bloeitijd tot 65 dagen duren en kan ze zo'n 500g/m² opbrengen. Buiten ligt de ideale oogsttijd rond oktober en kun je tot 800g/plant verwachten. Discrete kwekers, opgelet; de cultivar heeft een ontzettend scherp - en smakelijk - aroma. Dit kan ongewenste aandacht trekken.

CARAMELO

Caramelo (Delicious Seeds)

Wat krijg je wanneer je twee Lavender soorten met elkaar kruist? Het krachtige sativa dominante wonder Caramelo! Haar afkomst is divers, met Colombiaanse, Hawaiiaanse, Mexicaanse en Afghaanse genen. De soort heeft daarbij een THC gehalte van meer dan 24%. In eerste instantie wekt ze een inspirerend, euforisch gevoel op. Naarmate de tijd verstrijkt, gaat dit langzaam over in golven van lichamelijke ontspanning.

Deze soort is een meervoudige prijswinnaar. Ze is sinds 2010 dan ook niet meer weg te denken uit de competitiewereld. Zo strijdt ze in zowel de categorie Beste Binnenkweek als in de categorie Beste Buitenkweek. Buiten valt de oogst begin oktober met een opbrengst van zo'n 600g/plant. Bij binnenkweek kun je na 70 dagen bloei ongeveer 450g/m² verwachten.

Dit zijn slechts een paar van de eersteklas soorten van Delicious Seeds. Met de meest verfijnde, verleidelijkste en krachtigste wietzaden uit Europa en de hele wereld heeft ze de titel Zadenbank Van De Maand Mei dan ook meer dan verdiend!

WIN GRATIS GOODIES BIJ IEDERE NIEUWE “ZADENBANK VAN DE MAAND”!

Voorgaande Zadenbanken Van de Maand, evenals die waar je nu over leest, verdienen eeuwige roem van ons hier bij Zamnesia! Lees over eerdere en huidige winnaars en blijf onze blog bezoeken voor de toekomstige gegadigden. Elke maand wordt een andere uitmuntende zaadbank in de spotlights gezet, waarbij we aftrappen met een nieuwe ronde fantastische kortingen en verrassingscadeautjes betreffende het specifieke merk. Dus ga je gang. Als je hier eenmaal klaar bent, bekijk dan de huidige Zadenbank Van De Maand en profiteer van de gratis goodies!

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Seedshop Zadenbank v/d Maand
Zoeken in categorieën
of
Zoeken