Blog
Devil's Harvest Seeds Zadenbank
4 min

Devil's Harvest Seeds: Zadenbank Van De Maand Januari 2018

4 min
Seedshop Zadenbank v/d Maand

Ontdek hier welke zadenbank in januari 2018 in de spotlights staat. Devil's Harvest is een bekroonde onderneming en in hun hybride soorten wordt het beste van old school genetica gecombineerd met een nieuwe twist. Bekijk hier onze top 5!

Zamnesia doet er alles aan om jou de best mogelijke wietzaden te kunnen bieden. Elke maand richten we onze aandacht op een buitengewone zadenbank die zaden produceert waar we blij van worden. Een ding is zeker: je kunt nooit te veel leren over de beste soorten en breeders van dit moment.

En hoewel het lastig kan zijn om te beslissen, doen we ons uiterste best om je winkel ervaring zo goed mogelijk te maken en lastige beslissingen iets te vergemakkelijken. Onthoud dat er altijd een nieuwe maand komt. En een nieuwe kans om te kweken.

ZADENBANK VAN DE MAAND: DEVIL'S HARVEST SEEDS

De Devil's Harvest Seed Company werd in 2015 opgericht door succesvolle breeders die jarenlang op eigen houtje experimenteerden. Het is een samenwerkingsverband dat tot doel heeft de beste Cannabis Cup winnende genetica op de markt te brengen. Tijdens deze periode werkte het team van Devil's Harvest met een aantal van de meest vooraanstaande figuren in de breeding industrie.

Het geheim van hun succes? Ze kweken solide, old school genetica en een aantal veelbelovende, nieuwere soorten. En tot dusver zijn de resultaten niets minder dan verbluffend.

Sinds hun oprichting, slechts twee jaar geleden, is Devil's Harvest meerdere keren in de prijzen gevallen. Zo wonnen ze de eerste prijs in de Extract categorie op Spannabis 2016 en de Elite Cup in Amsterdam in 2015. Devil's Harvest soorten hebben ook belangrijke prijzen gewonnen tijdens de High Times Cannabis Cup Amsterdam en andere Spannabis- en High Life wedstrijden.

En het bedrijf blijft maar prijzen binnenharken. In 2017 werden ze beloond voor hun samenwerking met C.B.Directive and Prix D’ami voor Raspberry Waffles CBD rosin tijdens de ICmag Cup en de Social Cup. Hetzelfde team werd ook beloond voor Rollex OG op de Elite Cup.

Bij een bekroonde reputatie horen ook beroemde fans. Devil's Harvest heeft een groeiende lijst met bekende klanten en supporters. Celebs die de voorkeur geven aan de soorten van deze zadenbank zijn Snoop Dogg, Damian Marley, ZZ Top en Sting.

DE TOP 5 SOORTEN VAN DEVIL'S HARVEST

ROLLEX OG KUSH KUSH

Rollex OG Kush (Devil's Harvest seeds)

Rollex OG Kush, niet te verwarren met een Rolex horloge, is een feminized indica die zich ontwikkelt als een sativa. Het is een kruising van OG Raskal's White Fire en Kuchi. Dit heeft geleid tot een super sterke soort met een geweldig THC niveau! De plant is perfect om mee te ontspannen aan het einde van een lange dag. In 2013 maakte ze een verpletterende entree door de prestigieuze Amsterdam High Times Cup in de wacht te slepen.

Het jaar daarop won ze de eerste prijs op de High Life Cup en de overwinningen bleven vervolgens binnenstromen. De plant werd ook eerste tijdens de Oregon Concentrate Challenge in 2015. Daarnaast werd ze erkend als een top indica op de Oil Hunters Cup 2015. Mocht je zoeken naar een bekroonde plant, dan heb je haar bij dezen gevonden.

SHORELINE

Shoreline (Devil's Harvest Seeds)

Hoewel sommige mensen beweren dat cannabisplanten net baby's zijn (omdat ze er allemaal ongeveer hetzelfde uitzien), kan dit niet worden gezegd van deze prachtige plant. Ze ziet eruit als een regenboog met paarse, roze en rode kleuren. Shoreline is een absoluut unieke cannabisplant die zo'n beetje overal op haar gemak is. Dit maakt haar perfect om buiten te kweken. Ze is een kruising tussen Oasis en Texan Shoreline en produceert in ongeveer zes weken. Ze is klaar voor de oogst na een bloeiperiode van acht tot negen weken.

Een wijze raad: dit is een van de meest geurige planten op aarde. Als je kweekt op een locatie waar het thuiskweken niet helemaal legaal is, neem dan voorzorgsmaatregelen. Dankzij de 60/40 indica/sativa mix en de krachtige smaak, is Shoreline een favoriet bij zowel beginnende als ervaren kwekers.

OG REEK'N

OG Reek'n (Devil’s Harvest Seeds)

Deze meervoudig bekroonde soort is echt een krachtpatser als het gaat om het THC niveau (20-23%). OG Reek’n is een kruising tussen Rare Dankness Wardareek’n en een Kuchi mannetje, uit de keuken van Devil’s Harvest. Hoewel ze ietwat indica dominant is, laat de plant ook veel sativa trekjes zien. Dit begint met de structuur. Ze is lang en slank, wat haar perfect maakt voor de ScrOG kweekmethode. Maar je moet ook onthouden dat je de plant de ruimte geeft die ze nodig heeft.

Nadat de vegetatieve fase voorbij is, kan ze nog in hoogte verdubbelen. De plant heeft wel iets langer nodig dan de meeste. Maar hoe langer de groeitijd, hoe meer sativa aspecten zich manifesteren. Dit is een perfecte plant voor zowel beginnende als doorgewinterde boeren. En na de oogst, kun je die sterke, lichamelijke stone verwachten waar Kush liefhebbers zo dol op zijn.

Gerelateerd artikel

Top 10 Kush Cannabis Soorten

GOLDEN HAZE

Golden Haze (Devil's Harvest Seeds)

Na eerst de nadruk te hebben gelegd op heftige indica's besloot het team bij Devil's Harvest zijn horizon te verbreden en sativa's uit te brengen. Golden Haze is een krachtige kruising tussen Super Silver Haze en Amnesia Haze. De plant deed mee aan de 2011 High Times Cannabis Cup waar ze geweldige beoordelingen ontving. High Times schreef dat de soort een geweldig voorbeeld is van de breeding prestaties van het Devil's Harvest Team.

Na het stabiliseren van de kruising, besloot het team zich echter te richten op andere projecten. Maar nu is de soort dan toch weer terug op de markt. De bloeiperiode is iets langer, maar de extra twee weken groeitijd versterken de kracht van de plant zonder de smaak tekort te doen. En die smaak is fenomenaal. Een heuse klassieker in de Haze traditie.

AUTO REEK’N

Auto Reek'n (Devil's Harvest Seeds)

Deze soort is een sterke autoflowering Kush met OG smaken. De terpenen in de plant zijn krachtig! Om deze reden heeft Auto Reek’n zichzelf neergezet als een serieuze kandidaat in een reeds verzadigde markt. De auto kan in ongeveer tien tot twaalf weken na de ontkieming worden geoogst. Het kweken van de soort is vrij gemakkelijk. De lichtcyclus en -intensiteit maken absoluut een groot verschil. Maar het is een plant die altijd goede resultaten laat zien als ze een klein beetje liefde en aandacht ontvangt. Ook op wedstrijden heeft de soort goed gepresteerd. Ze werd bekroond op Spannabis 2016, maar ook op de Elite Cup in het jaar ervoor.

De ervaren en bekroonde breeders bij Devil's Harvest hebben herhaaldelijk smakelijke prijswinnende hybrides op de markt gebracht. Het loont de moeite je in hun zaden te verdiepen als je zoekt naar superieure kwaliteit en verbazingwekkende resultaten.

WIN GRATIS GOODIES BIJ IEDERE NIEUWE “ZADENBANK VAN DE MAAND”!

Voorgaande Zadenbanken Van de Maand, evenals die waar je nu over leest, verdienen eeuwige roem van ons hier bij Zamnesia! Lees over eerdere en huidige winnaars en blijf onze blog bezoeken voor de toekomstige gegadigden. Elke maand wordt een andere uitmuntende zaadbank in de spotlights gezet, waarbij we aftrappen met een nieuwe ronde fantastische kortingen en verrassingscadeautjes betreffende het specifieke merk. Dus ga je gang. Als je hier eenmaal klaar bent, bekijk dan de huidige Zadenbank Van De Maand en profiteer van de gratis goodies!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Zadenbank v/d Maand
Zoeken in categorieën
of
Zoeken