Blog
Dubbele Buzz: Cannabis en alcohol in de mix
1 min

Dubbele Buzz: Cannabis en alcohol in de mix

1 min
How To News
Alcohol met wiet klinkt toch als een goed idee? Voor sommigen is het zalig, voor anderen een kwelling. We leggen uit waarom en hoe je te werk moet gaan als je deze twee stoffen tegelijk gebruikt.

Als het gaat om het combineren van alcohol en marihuana, kan je twee kanten op. Als je het goed doet, kan je genieten van een comfortabele dubbele buzz, waarbij de alcohol en de cannabis elkaar prachtig complimenteren. Als je het fout doet, blijf je misselijk achter met een onprettige duizeligheid.

We promoten altijd het verantwoordelijk gebruik van stoffen en het is belangrijk dat je met deze combinatie je grenzen kent en rustig aandoet. Als je het goed doet, kan het een prettige ervaring zijn, waarbij het drinken van uitsluitend alcohol een beetje een lauwe ervaring wordt.

Je zal waarschijnlijk ontdekken dat wiet de buzz van alcohol vergroot. Je kunt je dus wellicht indenken dat je niet los moet gaan op de drank, tenzij je weet wat je doet. Hier gaan velen de fout in. Ze drinken gewoon dezelfde hoeveelheid alcohol als ze zouden doen als er geen wiet bij betrokken was. Het beste advies is eerst high te worden en dan rustig aandoen met de drank. Let goed op hoe de buzz aankomt en maak geen haast. Je kan altijd meer nemen, maar nooit minder. Zodra je je grenzen kent, staat je een goede buzz te wachten.

Uiteindelijk heeft het allemaal te maken met persoonlijke voorkeur. Sommigen vinden het geweldig, anderen haten het. Het draait om proberen en uitvinden wat voor jou werkt. Onthoud alleen dat je verantwoordelijk omgaat met drank en marihuana. En stap natuurlijk nooit in de auto met drank op: Rook en zweef!


Read more about
How To News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken