Blog
Een interview met Ängie - Smoke weed, Eat Pussy Everyday
2 min

Een interview met Ängie - Smoke weed, Eat Pussy Everyday

2 min

De titel zegt het al: Ängie is een onbezonnen en brutale artieste uit Zweden, die nu de aandacht trekt met haar controversiële muziek. We kregen de kans om haar een paar vragen te stellen.

Wellicht heb je Ängie's recente videoclip recentelijk op het web gezien en deze is absoluut spraakmakend! De debuutsingle van deze up-and-coming Zweedse artiest, getiteld “Smoke weed Eat Pussy”, doorbreekt heel wat taboes. Subtiliteit is duidelijk ver te zoeken en deze zelfbenoemde “weed hoe” maakt het glashelder dat haar muziek van haarzelf is; haters zullen haten! Met een zwaar dreunende bas en controversiële teksten, is het nummer het gesprek van de dag.

Om meer te weten te komen, hebben we contact gelegd om een paar vragen te kunnen stellen. Haar antwoorden vind je hieronder en uiteraard kan je hier ook de video bekijken!

Wat is je favoriete manier om cannabis te gebruiken en waarom?

Ik rook altijd een joint. Ik hou wel van bongs, maar heb er geen een. Ik denk dat ik meer van een joint geniet omdat ik ook sigaretten rook, dus ik ben het gewend. Ik rook al sinds mijn 13de, al moet ik de sigaretten eigenlijk opgeven.

Veel beweren dat ze veel creativiteit halen uit cannabis (je hoeft maar te kijken naar een aantal van de tijdloze namen uit de muziekwereld). Jij hebt er duidelijk een voorliefde voor, maar vind jij ook dat het werkt als een bron voor je bredere werk in het algemeen? Waar haal je nog meer je inspiratie uit?

Ik heb een borderline stoornis en een hint van ADD, dus ik doe aan zelfmedicatie. Ik ben altijd super creatief geweest en ben dol op een boswandeling en het roken van een joint, waarna ik een nummer schrijf.

Herinner je de eerste keer wiet roken nog? Vertel eens?

Haha, ik weet niet zeker of ik me dat nog zo goed herinner, maar ik weet nog heel goed wanneer ik regelmatig begon te roken. Ik was met mijn beste vriendin en zij wist dat ik verdrietig was tijdens een tekenles die we samen hadden, dus ze bracht me een joint en niet zomaar een joint, maar een echte wietcocktail en we werden zooo high. Onze lerares was een enorme hippie, dus had niets door.

Ben je ooit opgepakt voor het gebruik van cannabis?

Nog niet, maar misschien binnenkort (KOM MAAR OP, STOMME MF'S).

Wat was het hoogtepunt van het maken van je video?

Wiet roken en rondhangen met de meest fantastische mensen.

Heb je ooit geprobeerd zelf cannabis te kweken? En zo ja, hoe ging het?

Ja, maar ik moest het weggooien van mijn broer omdat de politie buiten voor de deur stond. Ik mis mijn kleine Holly Haze nog steeds.

Heb je nog verhalen waarin cannabis leidde tot een slechte ervaring?

Mijn broer moest overgeven toen hij dronken was en hij had slechts drie trekjes genomen. Meng het niet als je het niet gewend bent. Ik viel flauw toen ik voor het eerst alcohol met cannabis mengde.

Wat zijn je plannen?

De wereld overnemen. Veel liefs <3333333

 

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Celebrities Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken