Blog
Een kijkje bij de eerste Cannabis Retreat
1 min

Een kijkje bij de eerste Cannabis Retreat

1 min
Lifestyle Nieuws
Geweldige uitzichten, goed eten en de vrijheid zoveel wiet te roken als je maar wilt. Klinkt dit als de ideale vakantie? Dan moet CannaCamp jouw volgende vakantiebestemming worden.

Tussen de schilderachtige bergen van Colorado, VS, heeft een ranch van 170 hectare zojuist haar deuren geopend als Amerika's eerste "cannabis resort". Een plaats waar cannabis toeristen kunnen ontspannen, roken in alle luxe en genieten van de fijnere dingen van het leven zonder angst voor vervolging of veroordeling.

Alles in dit nieuwe resort draait om ons geliefde kruid. Van activiteiten, zoals stoned kunstklassen en cannabis yoga, tot cannabis geïnfuseerde massages, cannabis kooklessen en zelfs een cannabis school. Natuurlijk zijn er ook niet-cannabis gerelateerde activiteiten, zoals demonstraties glasblazen, wandelen, mountain biking, boogschieten, rotsklimmen en zip lining. Er zijn ook bijeenkomsten bij het kampvuur, waar je heerlijk kan ontspannen, kletsen en genieten van de natuur, samen met andere stoners. Wat ik met name leuk vind (als foodie) is dat alle maaltijden op CannaCamp voorzien worden van cannabis aanbevelingen, waardoor de volledige smaak en het profiel van beiden naar voren komen.

Als je niet van activiteiten houdt, weet dan dat dit optioneel is. Als jouw idee van een perfecte vakantie bestaat uit genieten op het balkon van het uitzicht, terwijl je achterover leunt met een joint in je hand, dan kan dat natuurlijk.

Het toont maar weer eens aan wat er allemaal ontstaat dankzij de legalisatie in Colorado. Allerlei nieuwe en spannende ondernemingen komen op en het cannabis toerisme kan zich verder ontwikkelen dan de standaard semi-legale coffeeshops die we in Nederland zien. Het kan zomaar zijn dat binnenkort cannabis vakanties beschikbaar zijn die overeenkomen met de Napa Valley wijntours, waar wietliefhebbers hun vakantie kunnen doorbrengen op cannabis plantages en kunnen proeven van de fijnere "vintages" die er verkrijgbaar zijn. We verheugen ons er nu al op!

Smoking

Dinner

Yoga

Bonfire


Read more about
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken