Blog
Een Onwaarschijnlijk Maatje: Het Wietknagende Hert
1 min

Een Onwaarschijnlijk Maatje: Het Wietknagende Hert

1 min
Lifestyle Nieuws

Voor de meeste cannabis kwekers die buiten kweken, zal het idee van een lokaal hert, die zichzelf een je gewas tegoed doet, niet prettig zijn. Maar voor een medicinaal kweker in Oregon, VS, kan het geen beter maatje zijn.

Tijdens een onderzoek naar de opbloeiende cannabis cultuur in Applegate Valley, Oregon, VS, stuitte de Oregon Public Broadcasting op een wezen die je normaal niet vrij ziet ronddwalen in een cannabis kweeklocatie. Binnen de omheining van een medicinale marihuana boerderij woont een hert, die liefkozend Sugar Bob wordt genoemd.

Je zou denken dat zo'n dier, waarvan bekend is dat het een onverzadigbare trek heeft in groen, een onwelkome gast is op de boerderij, maar Richard Davis, eigenaar van de cannabis kwekerij, beschrijft het tegenovergestelde. Hoewel Sugar Bob zo af en toe zijn tanden zet in wat eersteklas wiet, brengt hij de meeste tijd door met het opeten van gevallen bladeren en hangt rond in de knipkamer.

"Wanneer ik er ben, blijft hij dicht bij me of hij wandelt de knipkamer in, waar hij op het bed kruipt. Hij ruimt alle resten op van de vloer, waarna hij toe is aan een dutje," vertelde Richard aan OPB. Niet alleen helpt Sugar Bob met opruimen, maar het lijkt erop dat hij een welkom maatje is voor Richards ouder wordende hond. Het is duidelijk dat het warme, wollige gevoel, dat een hert opwekt, de kosten van de wiet waard is en het hert heeft ook al niets te klagen! Je kan meer lezen en het zelf zien in de video hieronder.

 


Read more about
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken