Blog
Een patatje met wietsaus?
1 min

Een patatje met wietsaus?

1 min
Headshop Recepten
Albert van Beek, de eigenaar van een Nederlandse keten van snackbars, werd door AFP van het Franse Relaxnews gevraagd waarom hij besloot deze uitvinding in de winkel te verkopen en zijn antwoord was

Als je de volgende keer door het menu van snackbar Manneken Pis bladert, wees dan niet verbaasd als je “cannabis mayonaise” tegenkomt.

Albert van Beek, de eigenaar van een Nederlandse keten van snackbars, werd door AFP van het Franse Relaxnews gevraagd waarom hij besloot deze uitvinding in de winkel te verkopen en zijn antwoord was simpel:

“Het gaat gewoon om de smaak,” zei hij en vertelde over de coffeeshop tegenover de locatie waar hij werkt. Van Beek legde uit hoe de zoete geur van cannabis hem en zijn klanten, die van hun patatje zaten te genieten, dagelijks betoverde. In zijn door smaken aangedreven geest gingen alle raderen draaien en opeens legde hij de link.

Van Beek verzekerde AFP en haar klanten dat je van de nieuwe cannabis mayo niet stoned of high wordt en je zult zelfs geen lichte buzz voelen. Het bevat namelijk geen THC en de cannabis is uitsluitend toegevoegd voor de smaak. De stamgasten kunnen de ideeën van Van Beek wel waarderen en loven het eten in zijn winkels met termen als “de beste patat van Amsterdam.”

Klanten die zich naar de winkels haasten in de hoop de nieuwste marihuana rush te kunnen ervaren, zullen teleurgesteld worden zodra zij op het menu zien dat de mayonaise geen psychoactieve effecten heeft. Maar de gemiddelde klant die de smaakpapillen graag een avontuurtje gunt zal een groot genoegen ervaren als hij de nieuwste aanvulling op het menu bij Manneken Pis probeert.


Read more about
Headshop Recepten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken