Blog
Firefly: Tilt Vaporizers Naar Een Nieuw Niveau
2 min

Firefly: Tilt Vaporizers Naar Een Nieuw Niveau

2 min
Producten Vaporshop

Er is een nieuwe vaporizer op de markt, vastbesloten om de rest te verjagen: De Firefly ontketent een ware revolutie op de markt van draagbare vaporizers, met de nieuwste technologie en een strak design.

Vaporizen: Iedereen die serieus is over high worden heeft er wel van gehoord, of heeft al een vape in huis. Het probleem met draagbare, elektronische vaporizers is dat het meestal onhandige apparaten zijn die veel voorbereidings- en opwarm tijd nodig hebben, waardoor de meeste mensen afhaken. Maar dankzij de technologische vooruitgang, is het nu mogelijk strakke, eenvoudig te gebruiken, snel te verwarmen draagbare vaporizers te krijgen en Firefly lijkt hierin de absolute kampioen.

De Firefly: Wat is er zo speciaal aan?

Er zijn vele goede vaporizers verkrijgbaar, maar wanneer een Apple designer zijn carrière aan de kant zet om samen te werken met een veteraan uit Silicon Valley om een vaporizer te ontwerpen, dan is de lat hoog gelegd! Het gevolg is een revolutionair stukje hardware, waar wij heel blij van worden. Wat maakt de Firefly nou ECHT zo speciaal? Nou, dankzij de ion accu, kost het verwarmen geen tijd. Zelfs de meest hoogwaardige vaporizers hebben een kleine vertraging tussen het opwarmen en produceren van hun rijke damp, maar niet de Firefly. Het vaporiseert je toppen direct en produceert ook nog eens de beste damp. Als je de temperatuur nog verder wil verhogen, dien je alleen de knop wat langer in te drukken. Geen gehannes met het controleren van de temperatuur. De Firefly kan een temperatuur bereiken van 204 graden Celsius, waardoor het onmogelijk wordt je wiet te verbranden.

FireFly_03

Buiten de gebaande paden: Een design meesterwerk

Hoewel de snelle opwarmtijd en kwaliteit van de damp de grootste voordelen zijn van de Firefly, zal iedereen de kwaliteit en design van het apparaat waarderen. Zoals je verwacht van iemand die bij Apple heeft gewerkt, is de Firefly absoluut adembenemend.

Hij is ook enorm eenvoudig te gebruiken. Klik simpelweg het voorpaneel eraf, die op zijn plek wordt gehouden door twee krachtige magneten, stop wat wiet in de kamer, zet het voorpaneel er weer op, klik op de ontgrendeling en start met dampen. Kinderlijk eenvoudig.

FireFly_02

Een beetje over de ontwerpers

Dus wie zijn deze Silicon Valley experts die al hun spaargeld hebben gestopt in een product voor een markt die de meeste mensen als niche zouden beschouwen? Sasha Robinson en Mark Williams zijn hun namen, twee "liefhebbers" die vrienden werden bij Burning Man en besloten samen te werken om hun visie met de wereld te delen.

Wat we kunnen zeggen over het tweetal, is dat ze beiden zeer lucratieve banen hebben verlaten, waar ze nog jaren gelukkig door hadden kunnen brengen, om een gok te wagen met deze vaporizer. Met zo een toewijding weet je gewoon dat ze hun hart en ziel er voor de volle 100% in hebben gestopt en dus een product hebben geproduceerd wat dit uitstraalt.

De conclusie

De portable Firefly vaporizer heeft veel te bieden. Het zet een nieuwe standaard voor portable vaporizers en het is een van de besten die we hebben getest. De Firefly is klein, direct klaar voor gebruik en produceert zo een geweldige damp, dat hij zich kan meten met grote jongens zoals de Volcano.

De Firefly zal later deze zomer via Zamnesia verkrijgbaar zijn. Als je graag vaporiseert, dan moet een Firefly hebben!


Read more about
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken