Blog
GeneSeeds Cannabiszaden
3 min

GeneSeeds Cannabiszaden: Nieuw Bij Zamnesia

3 min
Producten Seedshop

Bij het zoeken naar cannabissoorten is het belangrijk te weten dat goede genen beginnen bij een goede veredelaar. GeneSeeds Bank biedt een ongelofelijk assortiment met unieke soorten. Hun fantastische kwaliteit en jarenlange ervaring hebben al veel binnen- en buitenruimtes gevuld met zeer bevredigende resultaten.

INTRODUCTIE VAN DE GENETICA VAN GENESEEDS!

Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden dan ooit om nieuwe soorten te veredelen. En voor alle succesvolle cannabisveredelaars geldt dat veel motivatie vereist is om exclusieve, hoogwaardige cannabis te kunnen bieden.

Met vele jaren ervaring weten de veredelaars bij GeneSeeds wel iets over cannabis. Hun missie: hun genetica constant verbeteren, zodat ze altijd de beste en meest baanbrekende soorten kunnen aanbieden.

Naast het streven om alles uit wiet te halen, is het doel van GeneSeeds de manier beïnvloeden waarop we cannabis telen en consumeren. Ze zijn zeer ervaren in het veredelen, testen, en selecteren van honderden exemplaren. Daarbij hebben ze vele terugkruisingen uitgevoerd om genetische stabiliteit te garanderen. En dat heeft de sleutel gevormd tot hun succes.

De genen van hun unieke soorten worden niet enkel veredeld voor maximale THC en hoge opbrengsten. Ook willen ze hiermee de ware diversiteit van cannabissoorten aanbieden, met name die van indica’s. Dit heeft geleid tot hun unieke Exotic Line. Hierbij zijn exclusieve Libanese soorten gekruist met andere robuuste cultivars. Ze wijken dan ook af van de gebaande paden. Daarmee is GeneSeeds een ware innovator die meer begaan is met kwaliteit dan met het volgen van de status quo.

Gerelateerd artikel

5 Manieren Om Je Cannabisoogst Te Vergroten

GeneSeeds staat echter ook bekend om zijn luisterend oor wat betreft de behoeften van de EU consument. En daarom hebben ze ook Indoor en Automatic lijnen ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor mensen die kweken met ruimtebeperkingen of in minder dan ideale klimaten. Meer dan genoeg reden dus om opgewonden te zijn over wat GeneSeeds te bieden heeft. Het team heeft geweldige toewijding laten zien door kwekers te voorzien van exclusieve variëteiten met een kiemkrachtpercentage van 99,9%. Dat is iets wat alle telers zeer kunnen waarderen.

Met jaren aan onderzoek, ontwikkeling en adverteren, hebben ze hun passie voor cannabis en de cannabisconsument absoluut bewezen. In de lijst hieronder vind je vijf van de allerbeste selecties uit de GeneSeeds catalogus. Nu verkrijgbaar bij Zamnesia!

DE TOP 5 CANNABISSOORTEN VAN GENESEEDS

EXOEVANIA

Exoevania - GeneSeeds

Door het kruisen van de ongrijpbare Old Skunk Exodus met de mystieke Evania, zag dit productieve indica-dominante exemplaar het levenslicht. Als een van de topvariëteiten van de Exotic Line, biedt ExoEvania prikkelende aroma’s en smaken van exotisch fruit en klassieke hasj. Hoe je van de complexiteit van deze next-gen cultivar geniet? Blaas haar frisse, pittige rook uit. Deze maakt plaats voor een ontspannende fysieke sensatie en een tintelende cerebrale high.

Zelfs als je niet veel kweekervaring hebt, is ExoEvania een prima optie voor het behalen van een aanzienlijk lading aan heerlijke toppen. Na slechts 60–65 dagen bloei kunnen kwekers genieten van prachtige, met toppen gevulde takken. De toppen zijn bovendien kleverig van een dikke laag hars.

ALASKAN THUNDERFUCK

Alaskan Thunderfuck - GeneSeeds

Alaskan Thunderfuck, ook bekend als Alaskan Tundra, is een hybride met sterke indica invloeden. Bij het roken komt een kenmerkende muskusachtige geur vrij. Deze doet je denken aan zoet fruit met vleugjes cacao bij het uitblazen. Medicinaal wordt de soort aanbevolen voor pijnverlichting en tegen slapeloosheid, maar ook voor eetluststimulatie. De effecten treden snel in en geven een langdurige indica stone die voortdurende cerebrale stimulatie levert. Haar topstructuur en kristalrijke jasje van hars doen denken aan haar ijzige Alaskaanse herkomst.

Met slechts 60–65 dagen bloei, presteert de plant vooral goed in een hydro-opstelling. Ook kan ze geteeld worden door kwekers in koelere Noord-Europese klimaten. In beide setups kan de kweker compacte planten met werkelijk imponerende opbrengsten verwachten. Echt perfect voor degenen die werken met een beperkte ruimte.

WHIPLASH

Whiplash - GeneSeeds

Het combineren van de hoogst geprezen M8 kloon met de weelderige Lebanon 3, creëerde Whiplash. Diverse karakteristieken werden daarbij samengebracht. Denk aan een uitstekend aardachtig smaakprofiel en enorme harsproductie. M8 werd slechts tweemaal teruggekruist (Bx2) voordat ze gecombineerd werd met Lebanon 3. Zo kon GeneSeeds de exacte kenmerken die ze wensten te behalen, behouden. Heb je het geluk om deze schitterende soort te proberen? Dan merk je een intens aroma en een smaak van hasj op die betoverend is. Dit doet je denken aan vervlogen tijden.

Whiplash staat bekend om haar hoge CBD gehalte en het leveren van een goed gebalanceerde, complete lichaamshigh. Deze is gelijktijdig stimulerend, kalmerend en cerebraal. Haar therapeutische toepassingen zijn bovendien talrijk. Zo kan ze van pas komen bij chronische pijn, angst, spierspasmen en meer. Whiplash wordt door velen begeerd om haar vlugge bloeiperiode van slechts 60 dagen. Ook is ze erg flexibel en heeft ze een goede weerstand. Zelfs in veranderlijke buitentemperaturen slaat Whiplash zich er doorheen. Voor fans van concentraten is de soort een geweldige kandidaat voor het experimenteren met het maken van hasj.

HARLEY QINN

Harley Qinn - GeneSeeds

Harley Qinn is een zoete variëteit die hoogtij viert. Ze stamt af van een deskundige kruising tussen Hellriser Skunk ’97 en Maple Leaf Indica ’05. De soort dankt haar naam aan haar unieke kleurprofiel. Dit doet je denken aan de kleuren in de strips van de Joker en zijn geestige partner, Harley Quinn. Een geweldig fruitig aroma en frisse citrusgeur zorgen daarbij voor een rijke en smaakvolle rookervaring.

Harley Qinn komt binnen met een euforische high en geeft je later een gevoel van volledige ontspanning. Creatieve geesten kunnen hiermee genieten van een stressvrije sessie. De soort groeit buiten bijzonder goed, maar veroorzaakt ook binnen geen problemen. Kwekers kunnen bovengemiddelde opbrengsten verwachten. Daarbij halen ze volle toppen, druipend van de harskristallen, binnen na een bloeicyclus van zo’n 60–63 dagen.

BLACK LEBANON

Black Lebanon - GeneSeeds

Black Lebanon is een geweldige kruising van twee Libanese soorten: Lebanon 3 en Lebanon 1. Hoewel de twee verschillen in smaak en effect, bieden ze samen een uitgesproken verwennerij voor de zintuigen. De soort verspreidt een krachtig aroma. Dit is voornamelijk aardachtig, met ondertonen van exotische vruchten, dennenhars en rode wijn.

De effecten worden omschreven als van het type “head rush” en gaat over in een verdovende stone. Black Lebanon maakt deel uit van de Exotic Line van GeneSeeds. Daarbij heeft ze haar naam te danken aan haar prachtige, dieppaarse/zwarte verkleuring. Deze vertoont ze tegen het einde van de 60-daagse bloeifase. Ze is een krachtige en stevige hybride die gemakkelijk te kweken is. De plant is dan ook geweldig voor beginnende telers die springen om een oogst van topkwaliteit. Naarmate Black Lebanon groter wordt, kan het nodig zijn haar hoogte te beheersen. Vooral als je kweekomgeving erg beperkt is qua ruimte.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken