Blog
Gigantische wietplantage ontdekt in Buckingham Palace
2 min

Gigantische wietplantage ontdekt in Buckingham Palace

2 min

Ondanks de wetgeving in haar land, lijkt het erop dat de Queen of England graag geniet van een beetje cannabis. Een enorme wietplantage is gevonden in Buckingham Palace.

Buckingham Palace is altijd al een prestigieuze locatie geweest met een rijk erfgoed. Het wordt bewaakt door de iconische Queen's Guard en is een enorme toeristentrekker. Maar de Queen en haar paleis zullen nu een reputatie krijgen voor praktijken die normaal gesproken niet worden geassocieerd met royalty, omdat er een enorme wietplantage is ontdekt binnen de muren van het paleis.

Het lijkt erop dat hare Majesteit een voorkeur heeft voor psychoactieve stoffen. Niet zo lang geleden, werden er magic paddestoelen ontdekt in de paleistuinen en nu groeit er wiet in het paleis zelf! Volgens diverse bronnen gaat het om meer dan een hobbytuintje en er zouden ruim 500 planten staan! Hoewel geprobeerd is dit nieuws in de doofpot te stoppen, zal deze openbaring absoluut veel vragen opwekken.

Grow

Hoewel het shockerend is, lijkt het erop dat deze openbaring wordt onderschreven door de Home Office, die de Queen een vergunning heeft verleend om cannabis te kweken op het paleis terrein. Prins Philip, de echtgenoot van de Queen en groot voorstander van de Britse agrarische industrie, zei:

"Het is een natuurlijk gevolg dat Lizzy en ik onze liefde voor agricultuur hebben uitgebreid naar een binnen kweekruimte. Niet alleen hebben we een constante voorraad om high van te worden, maar het biedt ook een fantastische extra bron van inkomen om ons te ondersteunen in deze zware periode van flinke bezuinigingsmaatregelen. En we steunen tegelijkertijd onze lokale grow shop! En als je het mij vraagt, is dat behoorlijk positief! Ik weet niet waarom niet meer mensen hun eigen wiet kweken, het lijkt me een gemiste kans!"

Het lijkt erop dat de illegale aard van de kweek van cannabis de prins is ontgaan. Een woordvoerder van de Queen weigerde commentaar te leveren op de situatie.

De meerderheid van de planten in het paleis bestaan uit soorten van wereldklasse, zoals Amnesia Haze, OG Kush, White Widow en Jack Herer. Omdat het paleis reeds een uitgebreid team van elite hoveniers en botanisten in dienst heeft, is de wiet van de Queen van buitengewoon goede kwaliteit. Er wordt gefluisterd dat er reeds een lange privé-wachtlijst is, bestaande uit de meest exclusieve inwoners van het land, die niet kunnen wachten de wiet in handen te krijgen.

Een cliënt van de Queen, die niet bang was zijn zegje te doen, was Sir Richard Branson, een Britse multi-biljonair en woordvoerder voor het gevecht om de Oorlog tegen Drugs te beëindigen:

"Het is verfrissend te zien dat de Britse monarchie haar steentje bijdraagt om deze onrechtvaardige en schadelijke oorlog te stoppen. Door hun werk zal een dialoog over cannabis, het verbod en de thuiskweek worden geopend. De Queen schept een nieuw precedent en ik zal helemaal achter haar staan."

Een ding is zeker: De Britse overheid zal het moeilijk krijgen te rechtvaardigen waarom de Queen zelf wel wiet mag kweken, terwijl het gewone volk wordt vervolgd en opgesloten. Hopelijk zal dit schokkende nieuws zoveel opschudding veroorzaken dat er enorme vooruitgang wordt geboekt in de strijd om het verbod te beëindigen.

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Nieuws Wetgeving
Zoeken in categorieën
of
Zoeken