Blog
Shine: Gouden Vloeipapiertjes
1 min

Shine: Gouden Vloeipapiertjes

1 min

Je leeft graag in weelde? Meer geld dan gezond verstand? Nou, dan heeft Shine Papers misschien het antwoord voor je, met hun 24K gouden vloeipapiertjes. Je leest het goed, het bestaat echt!

Misschien heb je nog niet eerder van ze gehoord, maar Shine Papers is er trots op om rokers een hele nieuwe manier te bieden om hun geld te verkwisten; ze verkopen namelijk 24 karaat gouden vloeipapiertjes. Ze kosten $65 voor 12 vloeitjes, dus het is zeker geen goedkope gewoonte, maar je valt wel op. Of dit op een goede of slechte manier is, mag je zelf bepalen.

Hoewel we persoonlijk geen fan zijn (mocht het je nog niet zijn opgevallen), kunnen we de ondernemersgeest van Shine Papers wel waarderen. Ze hebben een niche op de markt en ze doen het er goed mee, zeker in de hip-hop wereld, waar ze gezien worden als statussymbool. Als mensen hun geld over de balk willen gooien, terwijl ze er ook nog belachelijk uit zien, is er geen reden dat niemand er wat aan mag verdienen.

Lange Vloei SHINE 24K Goud Cone

Bekijk Lange Vloei SHINE 24K Goud Cone

En dan is er nog het feit dat, hoewel het roken van goud voor sommigen cool kan lijken, we geen idee hebben wat de effecten zijn op de longen. Shine Papers beweert dat er geen onzuiverheden zitten in hun gouden vloeitjes en dat er geen bijwerkingen bekend zijn van het gebruik. Dit komt echter omdat er geen daadwerkelijk onderzoek is gedaan naar de zaak. Wij denken dat er geen wetenschapper is die dacht dat dit wel eens een dingetje kon worden. Rare wetenschappers.

Als het om vloeitjes gaat, geven wij de voorkeur aan kwaliteit en samenstelling boven gimmicks en smakeloze stijl. Als je interesse hebt in vloeipapier die wel de moeite waard is, hebben we een lijst samengesteld in het blog artikel.

Lange Vloei SHINE 24K Goud Cone

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken