Blog
Grote Vaporizer Give-Away Actie om 20k Facebook likes te vieren!
1 min

Grote Vaporizer Give-Away Actie Om 20K Facebook Likes Te Vieren!

1 min
News Zamnesia
Onze Facebook pagina heeft zojuist de 20.000 Likes gehaald! Om deze mijlpaal te vieren gaan we 25 (!) vaporizers weggeven!

Jajajaaa, 20.000 Likes! Wat een aantal! Graag zouden we jullie allemaal willen bedanken voor de loyaliteit en vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven. Onze doelstelling om uitsluitend de beste kwaliteit bewustzijnsveranderende producten aan te bieden is een avontuurlijke rit – en daar genieten we elke seconde van. Als het aankomt op deze middelen weten we dat alleen het beste goed genoeg is. Daarom is onze missie dan ook om alleen de beste magic truffels, cannabis zaden, de meest pure Legal highs, en de meeste verse en potente kruiden aan te bieden.

Naast onze gigantische passie voor alle producten die je high maken, is het feit dat ook jullie hiervan houden voor ons een van de belangrijkste drijfveren voor ons om hiermee door te gaan. Daarom waarderen we het altijd als jullie ons hierover feedback geven en natuurlijk zijn we extreem content met het bereiken van de gigantische mijlpaal van 20.000 Likes op onze Facebook pagina. Als een bedankje geven we dan ook maar liefst 25 vaporizers weg! Vanaf vandaag krijgen de eerste 25 bestellingen boven de 150 euro gratis een geweldige vaporizer bij hun bestelling!

Iedereen bedankt en stay high!


Read more about
News Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken