Blog
Gwenevere: Hoe cannabis het leven van een klein meisje transformeert
1 min

Gwenevere: Hoe cannabis het leven van een klein meisje transformeert

1 min
Er is een groeiende hoeveelheid bewijs dat cannabis olie kan worden gebruikt om de levens van kinderen met epilepsie dramatisch te verbeteren. Hier is het verhaal van Gwenevere.

Het onderwerp cannabis is vaak controversieel en dat geldt nog meer als er kinderen bij betrokken zijn. Daarom is het zo hartverwarmend om te horen over situaties waar cannabis wordt gebruikt om de kwaliteit van het leven van een kind te verbeteren. Hoewel is aangetoond dat cannabis allerlei therapeutische toepassingen bezit, heeft de behandeling van kinderen met epilepsie de meeste aandacht heeft gekregen. Het laatste verhaal dat viral ging, is dat van Gwenevere, een tweejarig meisje die meer dan 50 toevallen per dag kreeg, totdat haar vader besloot het heft in eigen hand te nemen en wat cannabis olie voor haar te maken. De transformatie is wonderlijk en inspirerend en Gwenevere heeft al ruim een jaar geen enkele toeval meer gehad.

Haar verbazingwekkende verhaal kan je hieronder bekijken, dankzij de crew van Collective Evolution. Het is een video die hopelijk de ogen van de mensen opent en ze laat twijfelen aan de huidige toestand van de cannabis wetgeving. Dus deel het en help het dialoog over cannabis te openen.

Meer lezen over cannabis olie, onderzoek en cannabinoïden in onze database, kan hier.

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Nieuws Onderzoek
Zoeken in categorieën
of
Zoeken