Blog
Help MAPS Om Belangrijk MAPS-onderzoek Te Voltooien
1 min

Help MAPS Om Belangrijk MAPS-onderzoek Te Voltooien

1 min

Om van psychedelische therapie de volgende medicinale marihuana te maken, heeft MAPS jouw steun nodig.

MDMA is niet alleen maar een partydrug – het heeft een enorm medicinaal potentieel. We schreven eerder al over onderzoek dat lijkt aan te tonen dat de drug de sleutel kan zijn tot de behandeling van PTSS. Volgens Rick Doblin, de oprichter van MAPS, zou therapie voor de behandeling van PTSS die gebruikmaakt van MDMA in 2021 werkelijkheid kunnen worden. Dit is het doel, en MAPS doet hard zijn best om het te realiseren.

Om het grootste klinische onderzoek ooit naar MDMA-therapie uit te voeren heeft MAPS meer geld nodig. MAPS zamelt geld in voor het laatste deel van hun onderzoek middels een crowd funding campagne op Indiegogo. Door bij te dragen kun je helpen om de toekomst van MDMA als therapeutisch medicijn zeker te stellen – dit onderzoek zal de basis vormen van waaruit MAPS het bewijs voor MDMA wil opbouwen.

Je kunt de campagne hier vinden:
https://www.indiegogo.com/projects/legalizing-psychedelic-therapy/

Bekijk ook de video hieronder die laat zien hoe MDMA de levens van PTSS-lijders heeft beïnvloed en wat de mogelijkheden van het onderzoek zijn:

 

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Business Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken