Blog
Het vapen van cannabis draagt bij aan een gezond uitziende huid
1 min

Het vapen van cannabis draagt bij aan een gezond uitziende huid

1 min
Products Vaporshop
Cannabis barst met ontstekingsremmende en anti-oxidante bestanddelen, geweldig voor personen die hun huid graag goed verzorgen. Het enige addertje? Je kan het niet roken.

De meest populaire manier om cannabis te gebruiken, is het roken. Helaas wordt er bij de verbranding van cannabis veel van de nuttige inhoud vernietigd, terwijl er ook veel schadelijke elementen worden gecreëerd. Dit resulteert in verlies van collageen, waardoor je huid er slechter uitziet dan ooit, net als bij het roken van tabak. Al deze negatieve effecten kan je vermijden en als je slechts het goede gebruikt, zal ook de gezondheid van je huid verbeteren.

Hier komt het vaporizen van cannabis om de hoek kijken. Vaporizen draait om het verwarmen van kruiden, zoals cannabis, tot de actieve bestanddelen koken en verdampen uit de plantenmaterie. Het proces van verbranding wordt overgeslagen, waardoor vernietiging en het ontstaan van schadelijke stoffen wordt voorkomen.

Nu er geen vervelende aspecten van verbranding bij betrokken zijn, zal het vapen alle natuurlijke anti-oxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen uit cannabis bevrijden. Deze helpen op hun beurt schade van oxidatieve stress en ouderdom voorkomen. Het is geen wondermiddel, maar zal hoogstwaarschijnlijk helpen!

BRENG HET AAN

Hoewel vaporizers een geweldige manier zijn om jezelf op een schone en efficiënte wijze te doseren met cannabinoïden, is er nog een andere manier om je huid te verwennen: Balsems. Het maken van een balsem met cannabis kan een geweldige manier zijn om de rijke inhoud van cannabis direct op de huid aan te brengen. Als je niet de middelen hebt om het zelf te maken, zijn er een aantal op CBD gebaseerde balsems die dezelfde goedheid bieden, maar zonder de THC, waardoor ze helemaal legaal zijn.

Niet alleen de algemene gezondheid van de huid kan profiteren van de blootstelling aan cannabinoïden. Er is onderzoek dat suggereert dat de bestanddelen van cannabis een belangrijke rol spelen bij de productie van lipiden, waarbij mogelijk de impact van bepaalde huidaandoeningen, zoals acne, wordt verminderd.

Dus, al met al, zolang je je wiet niet rookt, kan het toevoegen van wiet als onderdeel van je standaard schoonheidsregime je veel goed doen!

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Products Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken