Blog
Een Paradijselijke High: De Paddo's In Bali
1 min

Een Paradijselijke High: De Paddo's In Bali

1 min

High worden in de tropen? Dan moet je naar Bali.

Bali, Indonesië, is een wereldberoemde vakantiebestemming die bekend is vanwege de prachtige uitzichten, het heerlijke weer, vriendelijke lokale bevolking en lange zandstranden. Het verdient absoluut de titel tropisch paradijs. Hoewel dit allemaal heerlijk klinkt, is er een minder bekend, maar geen verborgen geheim die alles hierboven samenvoegt tot een ultieme ervaring: Magische paddestoelen zijn er legaal.

Meer precies komt het erop neer dat de wetgeving extreem wazig is als het gaat om geestverruimende paddestoelen. Psilocybine, het hallucinogene bestanddeel van magische paddestoelen, is in de pure vorm technisch illegaal. Paddestoelen die psilocybine bevatten zijn dat echter niet en zijn dus overal verkrijgbaar in gerenommeerde winkels.

Als je dus op een exotische lokatie wil trippen, kunnen we geen betere plek bedenken. Stel je eens voor: Geniet van de lokale omgeving, sta versteld van de adembenemende uitzichten en ontspan op een zalig zandstrand…

Niet alle paddestoelen worden op dezelfde manier gemaakt

Hoe mooi het ook klinkt om de eerste paddestoel die je tegenkomt aan te grijpen, moet opgemerkt worden dat niet alle paddestoelen, die op Bali (of in Indonesië) worden verkocht, volgens dezelfde standaard worden gekweekt. Het is niet echt een officiële industrie en er wordt dus ook niet aan industriële voorwaarden voldaan (waar we ons bewust van zijn). Om deze reden moet je dus even wat onderzoek doen naar waar je ze het beste aan kan schaffen, mocht je van plan zijn naar Bali af te reizen. En ga voor de zekerheid ook maar niet op jacht naar wilde paddestoelen. Dit is ontzettend gevaarlijk. Veel gevaarlijke paddestoelen zien eruit als de onschuldige, psychedelische soort. Koop ze altijd van een bron die je vertrouwt.

De kans bestaat dat, als je dol bent op paddestoelen, je zojuist je volgende vakantiebestemming gevonden hebt!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Onderzoek Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken