Blog
Hoe trip JIJ graag?
2 min

Hoe trip JIJ graag?

2 min
Nieuws Onderzoek
Er zijn allerlei dingen die je kan doen tijdens het trippen. Het zijn er in feite zoveel, dat we niet zeker weten of we alles hebben geprobeerd. Laat ons dus weten waar jij het meeste van geniet...

... en help plezier te verspreiden!

Trippen op hallucinogenen is een magische ervaring, waarbij we uitgesproken inzichten kunnen opdoen over zowel ons leven als het universum om ons heen. Iedereen heeft een bepaalde voorkeur om deze reis te ervaren en al deze manieren zijn speciaal. Wat we dus willen weten is hoe JIJ graag tript. Waar houd jij je mee bezig terwijl je je bewustzijn verruimt en wat zijn de door jou ervaren effecten? Waar geniet je van als je trip op zijn retour is?

Laat het ons weten! Deel je inzichten, geneugten en favoriete activiteiten met iedereen die dit leest. Wie weet ontdek je nog iets wat je nog niet eerder geprobeerd hebt.

We hebben navraag gedaan bij iedereen bij Zamnesia en onze favoriete bezigheden vast voor je verzameld:

Muziek maken of luisteren

Voor sommigen, bestaat er niets beters dan achterover leunen en goed te verdwalen in de ritmes, beats en tonen van muziek. Het heeft de mogelijkheid je trip te sturen richting onbekende en onontdekte locaties, terwijl je waardering voor de verborgen nuances van waar je naar luistert wordt verhoogd.

Anderen geven de voorkeur het maken van muziek in eigen hand te houden en iets nieuws te creëren, waarbij ze worden geïnspireerd en geleid door hun trip.

Verdwalen in de natuur

Een natuurlijke omgeving kan een ongelooflijke inspiratie bieden voor een trip, waarbij je dichter bij het universum en het leven erin komt. Bossen, meren, velden en zelfs parken kunnen jou met hun pracht helpen deze plek te bereiken; je hoeft er alleen maar op uit te trekken!

Seks!

De betekenis, sensatie en diepgang van seks worden zonder twijfel versterkt tijdens een trip. Voor een nauw verbonden stelletje kan het voelen alsof de zielen worden verbonden, terwijl het voor wat vrijere stellen de sensualiteit en de manier waarop je je affectie deelt kan verbreden. Iedereen wint hier.

Iets creëren

Een aantal van de meest geweldige kunstwerken, literatuur, muziek en technologische ontwikkelingen werden geïnspireerd door, of gecreëerd onder, de invloed van hallucinogenen. En deze inspiratie kan bij iedereen tijdens een trip worden opgewekt, dus laat jouw hallucinerend middel je muze zijn en creëer iets, wat dat ook zijn mag.

Jongleren

Hoewel dit niet voor iedereen is weggelegd, kunnen de oog-hand coördinatie, visuele bewegingen en algemene pret van het jongleren geweldig zijn tijdens een trip. Er is een reden waarom zoveel mensen jongleren op psychedelische festivals!

Naar de wolken staren

Een geweldige manier om te chillen, van de natuur te genieten en een aantal super visuals te bewonderen, is je ergens comfortabel ter aarde storten en kijken hoe de wolken voorbij trekken. Als je niet aan het trippen bent, kan je al eenvoudig verloren raken, dus stel je voor hoe geweldig en ontspannend het is met hallucinogenen in je systeem!

Sluit je ogen en geniet van de show

Hoewel actief bezig zijn leuk is, geven sommigen er de voorkeur aan gewoon hun ogen te sluiten en te ontdekken waar hun geest hen mee naartoe neemt. In zo'n ontspannende situatie, kan je geest zich al snel ontsluiten, waardoor het zijn eigen pad kan maken door je bewustzijn.

De afdaling: Een film kijken

Een film kijken terwijl je geest langzaam weer bijkomt, kan een geweldige manier zijn om rustig en langzaam af te dalen uit een trip. Zet je favoriete film op, ga zitten, ontspan en laat de magie op het scherm de rest doen. Je bent in no time weer terug in de realiteit, terwijl je gewoon lekker geniet.

Dit is slechts een kleine greep uit de dingen die wij graag doen. Laat ons jouw favorieten weten in de reacties hieronder!


Read more about
Nieuws Onderzoek
Zoeken in categorieën
of
Zoeken