Blog
Hoe voorkom je Kratom misselijkheid?
2 min

Hoe voorkom je Kratom misselijkheid?

2 min
Products Smartshop
Kratom kan pijn, depressie of angst verlichten en je een energiestoot geven, maar een teveel kan leiden tot bijwerkingen, zoals Kratom misselijkheid. Ontdek hoe je dit kruid probleemloos kan gebruiken.

Een klein beetje Kratom kan stimuleren en een positief gevoel opwekken. Iets meer Kratom kan je ontspannen, je pijn verlichten of zelfs helpen bij het slapen. Maar van Kratom kan je je ook misselijk voelen en daar zit niemand op te wachten. Hier zijn een aantal manieren om misselijkheid van Kratom te voorkomen:

WEET EN RESPECTEER JE DOSERING

Als je teveel Kratom gebruikt, kan je gewoon op maagklachten rekenen. Houd je aan de laagste, effectieve dosering om je risico te verkleinen.

Om de juiste dosering te vinden, neem je eerst een gram en wacht af hoe je je voelt. Als je niet het gewenste resultaat krijgt, neem je na 45 minuten nog een gram. Zodra je in de buurt komt van het door jou gewenste effect, stop je. Ga de volgende dag verder waar je gebleven was en herhaal deze geleidelijke verhoging, waarbij je weer stopt voor je te ver gaat.

Ga nauwkeurig te werk bij het afmeten van je dosering. Gok niet, maar gebruik een digitale weegschaal zodat je precies weet hoeveel je neemt. Zelfs nadat je die juiste dosering hebt gevonden, wacht je tenminste vier uur voordat je een nieuwe dosis Kratom neemt om misselijkheid te vermijden.

Als je van soort of leverancier verandert, kan dit gevolgen hebben voor de kracht, waardoor je de dosis aan moet passen om geen risico te lopen op ongewenste bijwerkingen. Houd je bij hetzelfde type Kratom en gebruik dezelfde betrouwbare bron, tot je wat meer ervaring hebt.

MAAGZUURREMMERS 30 MINUTEN VOOR GEBRUIK, LICHT TUSSENDOORTJE 30 MINUTEN ERNA

Je lichaam kan de nuttige alkaloïden in Kratom beter absorberen als je het op een lege maag gebruikt, maar dat is ook een recept voor misselijkheid! Het gebruik van een maagzuurremmer, 30 minuten voor je dosis Kratom, zal geen gevolgen hebben voor de effectiviteit en het eten van een lichte maaltijd, 30 minuten na je dosis, zal je lichaam genoeg tijd geven om bijna alle actieve bestanddelen te absorberen. Deze methodes, individueel of samen, zullen helpen misselijkheid te verminderen of te voorkomen.

Wat je ook doet, eet niet teveel. Voedsel kan Kratom in de hoogste versnelling duwen en dat kan nog oncomfortabeler zijn dan de misselijkheid.

MAAK THEE IN PLAATS VAN HET POEDER IN TE NEMEN

Als je haast hebt en snel wat poeder achterover gooit, loop je meer risico op misselijkheid dan bij het drinken van Kratom thee.

Wanneer je Kratom bladeren gebruikt, neem je de gehele plant in: Chlorofyl, wassen, vezels, etc. Deze bestanddelen zijn niet verantwoordelijk voor de unieke effecten van Kratom, maar kunnen wel bijdragen aan misselijkheid. Als je thee zet, zal je de veel van deze onnodige ingrediënten filteren, maar alle krachtige alkaloïden in het water opnemen. Dit is waarom het zetten van thee een efficiënte manier is om misselijkheid te verminderen.

Als je toch direct Kratom in wil nemen, gebruik dan een kleinere hoeveelheid dan dat je normaal zou gebruiken om een thee van te zetten.

GEBRUIK GEMBER OM MISSELIJKHEID TE VERMINDEREN EN TE VOORKOMEN

Gember is een natuurlijke specerij waarvan bekend is dat het misselijkheid vermindert en de maag kalmeert. Vermaal het en voeg een beetje toe aan je Kratom, of je het nu zo inneemt of er thee van zet. De smaak is wat pittig, maar het smaakt veel beter dan Kratom poeder.

Als je al last hebt van Kratom misselijkheid, kan kauwen op een stukje verse gember verlichting bieden. Gekristalliseerde gember is een gekonfijte vorm van deze wortel die wat lekkerder smaakt als de prikkelende, verse gember je niet aanstaat.

Vergeet niet dat cannabis net zo beroemd is als gember als het gaat om het verlichten van misselijkheid. Als je ergens woont waar je legaal mag roken, is dit ook een natuurlijke oplossing, maar vergeet niet dat je nog een psychoactieve stof toevoegt aan je kruidencocktail. Ga dus voorzichtig te werk.

Door voorzorgsmaatregelen te nemen en Kratom met respect te behandelen, kan je alle gezondheidsvoordelen uit dit nuttige kruid halen zonder misselijkheid of andere bijwerkingen te ervaren. Hoe gebruik jij je Kratom?

 

         
  Laura  

Geschreven door: Laura
Laura, die regelmatig als onze gastschrijver fungeert, woont in het wilde hart van de Amerikaanse oostkust op haar familieboerderij. Ze heeft een diep respect ontwikkeld voor cannabis en probeert voortdurend haar vaardigheden aan te scherpen en te verbeteren.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Products Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken