Blog
Kannabia Introduceert Purple Kush
3 min

Kannabia Introduceert Purple Kush

3 min
Producten Seedshop

Kannabia is geen gewone zaadbank, er werken meester kwekers en baanbrekende Ganjapreneurs met een oprechte "kweker-eerst" mentaliteit als het aankomt op het creëren van de beste cannabissoorten. Dit jaar onthult Kannabia de Purple Kush en die zou zomaar eens de Koningin van alle Kush-soorten kunnen worden in 2017.

Kannabia is misschien wel de oudste en meest ondergewaardeerde internationale Spaanse zaadbank. Op de binnenlandse Spaanse markt staat Kannabia synoniem voor geweldige feminized cannabisgenetica van hoge kwaliteit.

Zowel binnen- als buiten-marihuanakwekers in Spanje hebben fantastische resultaten bereikt met onbekende soorten zoals "La Blanca" en "Mataro Blue".

Vanaf het allereerste begin heeft de zaadbank Kannabia zich met heel haar hart over een "kweker-eerst" filosofie ontfermd. Door zich te specialiseren in feminized wietzaden ligt de focus van de zaadbank op het leveren van alleen de meest hoogwaardige sinsemilla aan kwekers.

Hierdoor blijft er niet veel tijd over voor advertenties en marketing. Echte kwekers hebben het meestal te druk met, tja, kweken.

Het positieve is dat de lijst met producten almaar toeneemt, aangezien de meester kwekers van Kannabia streven naar het creëren van de meest uiteenlopende fantastische cannabissoorten.

Middels een kwekersgerichte aanpak bij de teling van cannabis, leveren de soorten van Kannabia zowel een hoge potentie als een hoge opbrengst op. Geen middelmatigheid, geen keerzijden, gewoon goede producten in grote hoeveelheden.

INTRODUCTIE VAN DE PURPLE KUSH

Kannabia Purple Kush

Purple Kush is niet slechts een gemiddelde sterke indica hybride; het is in feite het juweeltje in de kroon van de Kush familie. Kannabia heeft de legendarische Black Domina gekruist met de geweldige, klassieke Purple Kush.

Tegenwoordig komen kwekers om in de keuzes die ze hebben als het aankomt op Kush soorten. Veel te vaak is de kweker teleurgesteld nadat de magische bonen gefaald hebben om zich te ontplooien tot een opbrengst van harsrijke Kush. Uitprobeersels en bunk genetica genoeg.

Vanwege de sterke herkomst van Purple Kush van Kannabia, met haar dodelijk geweldige looks, super chille bankhangende effecten en royale opbrengsten, verdient Kannabia zeker het mondiale aanzien en een plaats op de kaart in 2017.

WAAROM DIT JAAR PURPLE KUSH KWEKEN?

Purple Kush is de elite Kush soort van de 21ste eeuw. Ze is een combinatie van de geweldige klassieke Black Domina, dat zelf een mix is van vier klassieke indica genetica, en een zorgvuldig geselecteerde zoete harsachtige fenotype purple Kush van Kannabia, met alle eigenschappen die Purple Kush de meest geweldige wiet maken.

 

Merk

Kannabia

Type

75% indica - 25% sativa

Genetica:

Black Domina x Purple Kush

Bloeitijd:

55-60 days

Opbrengst binnen

500 gr/m²

Opbrengst buiten

800 g/plant

Hoogte buiten

180-200cm

Oogst (buiten):

October

Beschikbaar als:

Feminized zaden

 

Kannabia ontwikkelt alle cannabissoorten selectief ter behoeve van de maximale potentie en opbrengst voor de kweker, en Purple Kush is wat dat betreft geen uitzondering. Purple Kush is voorzichtig gekweekt om 60 dagen te kunnen bloeien met minimale verzorgingseisen.

Verder is de Purple Kush zeer geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek, waarbij de plant zorgt voor royale opbrengsten van hoge THC en lage CBD marihuana. Binnen kun je 500g/m² verwachten van een gemiddelde struik in optimale condities en buiten tot 800g van een 2m lange boom in een mediterraan klimaat, met een rijke wietoogst in het begin van oktober.

Purple soorten staan bekend als planten die veel onderhoud en verzorging vragen, maar Purple Kush voldoet niet aan die status-quo.

De Purple Kush is niet alleen mooi; het is een taaie plant die niet meer vraagt dan licht voor opbouw van voedingsstoffen en ze is ideaal voor de ScrOG of LST methode. Zelfs beginnende kwekers kunnen prachtige toppen kweken die eruit zien als bevroren druiflolly's.

WAT MAAKT PURPLE KUSH EEN STASH VAN DE BOVENSTE PLANK?

Purple Kush top

Het oog wil tegenwoordig ook wat en met de kleurrijke bloemen die variëren van diep paars tot tinten van lila, bedekt met bevroren trichomen en oranje/rode haartjes, doet deze soort zelfs doorgewinterde liefhebbers duizelen.

Het aroma van deze soort is complex, en kan het beste worden omschreven als een onderscheidende, zoete en fruitige mix. Purple Kush kan een penetrerende geur hebben, dus neem geurbestrijding serieus, ganjaboeren. Na een goede behandeling weet je niet wat je meemaakt qua wiet!

De smaak is net zo complex en zelfs lekkerder en karakteristieker dan de geur. Kush heeft nog nooit zo goed gesmaakt. Purple Kush is echt zo lekker als dat ze eruit ziet.

Purple Kush is een 75% indica / 25% sativa genetica mix, en zorgt voor een trippende, ontspannende, lange high. Kalmerende effecten treden soms geleidelijk en soms plotseling op, maar je zult zeker van de trip genieten. Eerder hangend op de bank dan actief. Purple Kush is de beste slaap en/of bankhang vriend.

WAT EEN GEWELDIGE DEAL, HET IS ECHT FANTASTISCH

Nu heb je het geluk dat we bij Zamnesia de maandactie "Make Growing Great Again" hebben om jullie, kwekers, allemaal te helpen om de januari dip te verslaan en te profiteren van een geweldige deal. Oké, maak je klaar om geweldige wiet te kweken in 2017. We maken het kweken van de Purple Kush onweerstaanbaar.

Deze fantastische aanbieding mag je niet missen, aangezien je bij elk pakket Kannabiazaden een gratis Purple Kush zaadje krijgt. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een extra korting van 10% op alle soorten Kannabiazaden.

Als je altijd al hebt verlangd naar prachtige paarse toppen of gewoon uitgekeken bent op de klassieke soorten, heeft Kannabia de soorten om je cannabistuin weer kleur te geven.

Natuurlijk, onze aanbieding is helemaal over de top; het maakt niet uit welke soort je bestelt, verliezen doe je toch niet. Misschien eindigen we wel met het weggeven van een aantal gratis Purple Kushzaden. Dat zou zomaar eens kunnen, en misschien is het van de gekke, maar wat maakt het uit; we geven verdorie gratis Purple Kush zaden weg!

 

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken