Blog
Kanye West verwart wiet met zijn vrouw en explodeert
1 min

Kanye West verwart wiet met zijn vrouw en explodeert

1 min
Wiet brengt mensen samen. Tenminste, normaal gesproken dan. Recent was het echter de oorzaak van de grootste Twitter explosies onder beroemdheden ooit.

Rivaliteit in de wereld van de rap is niets nieuws. Al jarenlang confronteren rappers elkaar en steken hun mening niet onder stoelen of banken. Een van de recentere fitties gaat tussen Kanye West en Wiz Khalifa, een rapper die zijn liefde voor cannabis beschouwt als essentieel onderdeel van zijn leven. Hij is er zo dol op dat hij zijn eigen lijn met vloeipapier en zelfs zijn eigen cannabis heeft, Khalifa Kush. Deze Kush van Khalifa zorgde voor kwaad bloed bij Kanye West, waarna Twitter ontplofte.

KHALIFA KUSH: DE OLIE OP HET VUURTJE

Dus, wat is er gebeurd? De twee hadden een discussie over de naam van Kanye's aankomende album wanneer Khalifa hem het volgende advies gaf: “Hit this kk and become yourself.” Khalifa bedoelde Khalifa Kush, maar helaas dacht Kanye dat Kim Kardashian, zijn vrouw, werd bedoeld. Hij ontplofte, tot nucleaire proporties, en haalde ook zijn ex-vriendin, de moeder van Khalifa's kind, door het slijkt. Hoewel het klinkt als een tienerdrama, verlaagt hij zich tot een shockerend en hilarisch niveau.

Hier zijn een aantal van de, reeds verwijderde, Tweets van Kanye en de reacties van Khalifa.

Kanye_twitter

 

KK

 

Nadat Kanye zich realiseerde hoe erg hij zichzelf voor schut had gezet, plaatste hij de volgende tweet:

“I’m happy that I now know that KK means weed… please excuse the confusion… now back to #WAVES”

Het logische gevolg is dat veel mensen behoorlijk pissig zijn op Kanye en hij heeft dus te maken met een flinke hoeveelheid commentaar over zijn vrouwonvriendelijke reactie.

KK TE PAKKEN KRIJGEN

Khalifa is behoorlijk populair in de cannabis wereld, dus komt het vast niet als verrassing als je hoort dat hij zijn eigen cannabis soort heeft. Maar deze soort in Europa te pakken krijgen, is lastiger dan je denkt. Allereerst werd deze soort exclusief gekweekt voor persoonlijk gebruik. Met het uitrollen van de legalisatie in de VS, en de groeiende acceptatie van wiet in het algemeen, verkoopt hij het nu via een keten van dispensaria in Californië. De zaden kopen is tot op heden nog niet mogelijk geweest. Degenen die het geluk hadden de wiet te proberen, beschrijven het als een OG Kush, zowel in effect als smaak, met een aantal subtiele verschillen. Dus, als je ooit afreist naar het zonovergoten Californië, kan je misschien een stop maken om deze magische, en de oorzaak van deze epische faal, zelf te proberen!

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Celebrities Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken