Blog
Koffie & Kratom: Een Verheffende Ochtend Mix
2 min

Koffie & Kratom: Een Verheffende Ochtend Mix

2 min
Products Smartshop

Verbeter jouw dagelijkse ochtend brouwsel met Kratom voor de ultieme verheffende ochtend mix.

Kratom, een familielid van de koffieboom, wordt steeds populairder. Velen houden van Kratom voor zijn energieke en verheffende maar toch ontspannende effect wanneer genomen bij lage dosering. Bij hogere dosering, heeft Kratom een ontspannend effect, zonder enige minpunten.

Aangezien Kratom stijgt in populariteit, is het natuurlijk dat sommige mensen ontdekt hebben om Kratom te combineren met andere stoffen. Aangezien Kratom gerelateerd is aan koffie, duurde het niet lang totdat de mensen gekeken hebben om de twee samen te nemen en ontdekten de prachtige synergie van Kratom met koffie.

Laten we eens kijken naar de voordelen van het nemen van Kratom samen met je dagelijkse ochtend brouwsel.

MENGEN VAN KRATOM EN KOFFIE

Een groot deel van ons kan de dag niet beginnen zonder een sterke kop koffie. We houden van koffie voor het energetische effect, omdat het ons een boost kan geven in de ochtend of in de middag-dip. Sommige mensen is het opgevallen dat Kratom en koffie bijna hetzelfde smaken en begonnen zich af te vragen of ze koffie konden vervangen met Kratom. Anderen hielden niet van het idee om hun dagelijkse kopje koffie op te geven, ondanks dat ze van Kratom hielden voor de effecten. Het duurde niet lang voordat sommigen de twee combineerde.

Het mixen van Koffie en Kratom wordt echter pas echt interessant als we kijken naar hoe beide stimulerende middelen werken en elkaar beïnvloeden.

HOE KRATOM EN KOFFIE VERSCHILLEN IN HUN EFFECTEN

De cafeïne in koffie is een stimulerend middel, maar koffie werkt anders naar Kratom. Als je te veel koffie drinkt, zul je weten dat het best onaangenaam kan zijn. Je kan "de kriebels" krijgen, je kunt begint te zweten en nerveus te voelen. De “high” van koffie kan ook van korte duur zijn. Het geeft je een boost van energie, maar het kan snel verdwijnen en dan kan je je zelfs minder energiek voelen dan ervoor: je krijgt de gevreesde "koffie crash".

Kratom, wanneer genomen bij lage dosering zal je energie stimuleren en je tegelijkertijd ontspannen. Er is geen crash zoals met koffie. Als je meer Kratom neemt, wordt het nog ontspannender, vergelijkbaar met het nemen van opiaten, maar zonder de negatieve effecten.

Het mengen van Kratom met koffie is een goede manier om de positieve effecten van beide te verbeteren en te versterken. Je kunt Kratom toevoegen aan koffie om een sterkere en meer langdurige boost van energie te krijgen dan met koffie alleen. Je hoeft niet bang te zijn voor de kriebels of andere onaangename gevolgen als bij het drinken van een grote hoeveelheid koffie.

HOE KAN JE KRATOM KOFFIE BROUWEN

Het toevoegen van Kratom poeder aan je brouwsel is eenvoudig. Er zijn kant en klare Kratom mixen beschikbaar die oplossen in water en ideaal zijn voor dit doel. Je kunt gewoon een theelepel toevoegen aan je koffie, roeren en genieten.

Anderen gebruiken een koffiezetapparaat of airopress/Franse pers om hun Kratom koffiemix te brouwen. Voeg een theelepel Kratom poeder toe aan je gemalen koffie en brouw zoals gewoonlijk.

Als je Kratom bladeren hebt, maak een Kratom thee die je later kunt mixen met je koffie. Breng een kopje water aan de kook in een steelpan. Neem ongeveer 10-15 g van Kratom bladeren per kop, en voeg ze toe aan het kokende water, kook de mix voor ongeveer 15 minuten op een laag vuur. Filtreer de mix daarna met een koffiefilter of een schone handdoek. Je kunt de Kratom thee mengen met je koffie.

Voor zover smaak betreft, werkt het toevoegen van wat creamer en suiker net zo goed als bij zwarte koffie, om de enigszins bittere smaak van Kratom te verzoeten.

Als je Kratom toevoegt aan je dagelijkse ochtend koffie, kun je genieten van het beste van beide werelden! Je kunt genieten van de voordelen van Kratom met de gezondheidsvoordelen van Koffie. Het mengen van Kratom met jouw favoriete koffie kan zorgen voor een geweldige verheffende ochtend mix!

 

         
  Georg  

Geschreven door: Georg
Georg, gevestigd in Spanje, is een geek die veel tijd besteedt aan zijn computer maar ook aan zijn tuin. Met een vurige passie voor het kweken van cannabis en het onderzoeken van psychedelica, is Georg helemaal thuis in alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Products Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken