Blog
Lampen Buitgemaakt Bij Een Politie-Inval Gebruikt Om Gras Te Laten Groeien
1 min

Lampen Buitgemaakt Bij Een Politie-Inval Gebruikt Om Gras Te Laten Groeien

1 min
Nieuws Wetgeving

De Notts County Football Club heeft een donatie ontvangen van de politie: De krachtige lampen die bij een drugsinval in beslag werden genomen zullen nu gebruikt worden om de groei van het gras

Lampen buitgemaakt bij een politie-inval worden gebruikt om gras te laten groeien in Notts County

NOTTINGHAMSHIRE

De Notts County Football Club heeft een donatie ontvangen van de politie: De krachtige lampen die bij een drugsinval in beslag werden genomen zullen nu gebruikt worden om de groei van het gras te bevorderen op plekken die in de schaduw avn de tribune staan. De bedenkers van dit project zijn de stadionmanager Greg Smith en toezichthouder Mark Holland.

De stellages, die op de wielen van ontmantelde golfkarretjes worden geplaatst, zijn gebouwd met behulp van studenten van de ingenieursopleiding van de Nottingham Trent Universiteit en de Universiteit van Nottingham.

Ailsen Ltd in Lenton Lane stelt in het warenhuis ruimte ter beschikking waarin de stellages gebouwd kunnen worden.

Toezichthouder Holland zei: “Dit is een geweldig project, want we hergebruiken dure materialen in een concreet project voor de studenten in plaats van ze te vernietigen.”

Als dank zal de club, ten gunste van het door politiecommissaris Chris Eyre uitgekozen goede doel voor dit jaar, Betel of Britain, een logebox veilen. Betel of Britain is een groep mensen die zich inzet voor en samenwerkt met langdurig werklozen en daklozen of drugsverslaafden, en hen de juiste vaardigheden leert om weer een baan te vinden en hen helpt om hun onafhankelijkheid terug te krijgen.

“Dit is een win-win situatie, want apparatuur van criminelen die anders vernietigd zou worden, wordt nu hergebruikt en komt zo ten goede aan Notts County, de studenten en het goede doel van de politiecommissaris”, voegt toezichtouder Holland eraan toe.

Meneer Smith zei: “Een groot deel van waar voetbalverenigingen, zeker op ons niveau, voor zouden moeten staan, wordt door dit project gesymboliseerd – de lokale gemeenschap die gezamenlijk voor verschillende productiemiddelen zorgt waarmee, voor een fractie van de normale prijs, iets geproduceerd wordt dat van onschatbare waarde voor de club zal zijn.”

“We kunnen iedereen die aan dit project heeft meegedaan niet genoeg bedanken; van de universiteitsstudenten uit Nottingham ,die hun tijd en vaardigheden hebben aangeboden, tot aan de politie van Nottinghamshire voor het doneren van de lichten, en natuurlijk Ailsen Limited voor het beschikbaar stellen van ruimte in het warenhuis waar de stellages gemonteerd konden worden. Ze hebben de club een geweldige dienst bewezen.”


Read more about
Nieuws Wetgeving
Zoeken in categorieën
of
Zoeken