Blog
Massroots Gaat Naar De Nasdaq
1 min

Massroots Gaat Naar De Nasdaq

1 min

Massroots gaat het grote podium op, want het bedrijf is van plan om grote investeringen aan te trekken.

Enige tijd geleden schreven we een artikel over een relatief nieuw sociaal mediaplatform: Massroots. Welnu, dit toen nog prille netwerk is alsmaar sterker geworden en nu is het een van de grootste stoner gemeenschappen op de planeet. Het is zo populair geworden dat het bedrijf nu de Nasdaq op wil gaan, wat betekent dat het aandelen kan gaan verkopen op de Amerikaanse aandelenmarkt.

WAT IS MASSROOTS?

Voor degenen die het nog niet geprobeerd hebben, Massroots is een plek waar stoners en verkopers elkaar kunnen ontmoeten om relaties op te bouwen, nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen. Massroots werkt op een soortgelijke manier als Instagram, en het is zo populair dat het al 500.000 gebruikers heeft - een aantal dat Massroots pas aan het eind van het jaar verwachtte.

CANNABIS OP DE AANDELENMARKT BRENGEN

Hopelijk weet Massroots door op de Nasdag te gaan nog meer investeringen aan te trekken, om zo het platform nog verder te laten groeien. Hiermee zouden ze ook de ontluikende cannabisindustrie van de VS verdere legitimeren.

Er is echter nog een lange weg te gaan, want een notering op de Nasdaq krijgen is niet makkelijk. Massroots moet bijvoorbeeld eerst de koers van een aandeel op $3,- krijgen, nu staat het aandeel op $1,38. En er zijn nog andere eisen waar ze aan moeten voldoen, maar dat is zelfs nog net alles, want ze kunnen geweigerd worden enkel omdat ze iets met cannabis te maken hebben - als de beoordeelaars besluiten dat een weigering het publieke belang dient of dat het een veiligheidsrisico inhoudt voor beleggers.

Ook al is nog niet aan alle eisen voldaan, het hoeft niet lang meer te duren. Zoals we al zeiden is het bedrijf snel aan het groeien. Ze zijn onlangs in hun netwerk begonnen met het vertonen van cannabisreclame - iets wat op Facebook en andere social media niet mag - waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn geworden voor cannabisondernemingen. Ze zijn nog maar een paar weken bezig met het vertonen van reclames en hebben nu al meer dan $25.000 aan reclameopbrengsten opgehaald.

Als je het nog niet geprobeerd hebt, raden we je ten zeerste aan om eens een kijkje te nemen op Massroots. Dit is zeker een bedrijf om in deze tijd van cannabislegalisatie in de gaten te houden.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Business Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken