Mr. X: Een Nieuwe Paddo Kweekset Van MushMush

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogPaddo's

Mr. X: Een Nieuwe Paddo Kweekset


Mr. X is een prachtige cubensis die de zeldzame eigenschap van albinisme bezit, evenals een rode sporen kleur. Een heuse wereldprimeur! Deze schoonheid is een kruising tussen Moby Dick en Colombian Rust Spore. De Mr. X kweekset is daarbij simpel en zeer gemakkelijk in gebruik.

MushMush is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en distributie van paddo kweeksets. Ze bestaan uit een team van deskundige mycologen en houden zich ook bezig met breeden. Inmiddels heeft MushMush een groot aantal indrukwekkende hybriden geproduceerd. De meest indrukkende is misschien wel Mr. X.

MR. X PADDO'S: UNIEKE EN VERBLUFFENDE GENETICA

Mr. X is het resultaat van de zoektocht van het MushMush team naar een uniek, spectaculair en zeldzaam exemplaar. De soort is een kruising tussen Moby Dick en Colombian Rust Spore. Deze combinatie heeft geleid tot een heuse wereldprimeur: eentje die de eigenschappen van albinisme bezit, evenals een rode sporen kleur.

GERELATEERD ARTIKEL
De Bekendste En Meest Favoriete Psilocybe Paddestoelen

Magische paddenstoelen zijn vooral bekend om hun psychedelische effecten. Maar wist je dat er ook voordelen zitten aan het innemen van...

PADDO'S KWEKEN OP EEN SIMPELE MANIER

Mr. X is een must voor amateur mycologen. De paddo ontwikkelt een prachtig uiterlijk en is een krachtige, hoogproductieve bron van psilocybine. Toch genieten niet alleen mycologen van het kweken van deze unieke paddenstoel. Het feit dat Mr. X wordt verkocht in een kweekset maakt de paddo namelijk toegankelijk voor iedereen met een interesse in paddo's.

Dankzij het gemak van kweeksets wordt het kweken van paddenstoelen nu heel gangbaar en nieuwsgierige beginners hebben hiermee een geweldig startpunt. Mycologen besteden vaak veel tijd aan het kweken van een soort om vruchtlichamen te produceren. Ze beginnen met vloeibare culturen of agarwiggen, waarna ze een graansubstraat enten. Hierna stappen ze over op een nog groter substraat. Soms wordt ook gekozen voor bepaalde methodes, zoals PF-Tek. Hiervoor moet een bruine rijstcake worden gemaakt, evenals een kamer voor de vruchtlichamen.

Paddo'S Kweken Op Een Simpele Manier

MR. X: ALLES WAT JE NODIG HEBT, WORDT MEEGELEVERD

De Mr. X kweekset is simpel en gemakkelijk. De grootste uitdaging is dat je wat geduld moet opbrengen voor het proces. De kits bevatten alles wat kwekers nodig hebben voor het gehele project, waaronder 1200ml volledig gekolonialiseerd substraat. Ook worden ze geleverd met een filterzak, waarmee de kweekomstandigheden kunnen worden geoptimaliseerd. De zak houdt vocht vast en maakt vochtuitwisseling mogelijk.

HOE KWEEK JE MET DE MR. X PADDO KWEEKSET?

Het wordt aangeraden dat je steriel werkt om het risico op besmetting te verkleinen. Denk dus aan handschoenen en alcohol.

MushMush Grow Kit 'Mr. X' - Stap 1

STAP 1: Om te beginnen, open je de box met het substraat en vul je deze met water. Plaats het deksel terug en laat het gekoloniseerde substraat 12 uur lang weken. Als de tijd verstreken is, open je de box weer en giet je het water af. Bewaar het deksel; deze heb je later opnieuw nodig.

STAP 2: Plaats de box met het vochtige substraat in de bijgeleverde kweekzak. Rol de opening van de zak op en maak het vast met paperclips.

STAP 3: Dat is alles. Het proces is echt zo simpel. Nu komt het lastigste: wachten. Je moet nu echt wat geduld opbrengen, wat nog best een schone zaak is. Dit duurt zo'n 2-3 weken.

STAP 4: Zodra de vruchtlichamen volledig gerijpt zijn, is het tijd voor de oogst. Ga net als eerst steriel te werk. Draai en trek elke paddo uit het substraat. De paddo's kunnen nat worden gebruikt, maar je kunt ze ook drogen met een droogoven en bewaren.

MushMush Grow Kit 'Mr. X' - Stap 4

ER IS NOG MEER!

Je vindt het vast fijn te horen dat dit slechts de eerste flush is van meerdere. Dit betekent dat het substraat nog meer paddo's kan produceren. Herhaal alle stappen totdat het blok de productie staakt. Als dit gebeurt, heeft het mycelium alle beschikbare voedingsstoffen opgebruikt.

GERELATEERD ARTIKEL
Wat Is Mycelium?

Mycelium: je hoort er veel over, maar wat is het precies? In deze blog onthullen we de functie van dit zeer belangrijke deel van je paddo's.

OVER MUSHMUSH

Het team van MushMush draait al enige tijd mee. Ze begonnen hun onderneming in 2001, maar kweken al paddo's sinds 1997. Gedurende die tijd hebben ze zich steeds aan moeten passen aan veranderende wetten, maar ze zijn altijd succesvol gebleven binnen de industrie. Ze realiseren zich heel goed dat thuis paddo's kweken voor sommigen lastig is. Gelukkig zijn hun kweeksets ontzettend eenvoudig, zodat veel klanten zichzelf in hun voorraad kunnen voorzien.

MushMush legt de nadruk op het kruisen van unieke soorten met exemplaren die ze al hebben geperfectioneerd. Dit leidt tot nieuwe en spannende variëteiten, zoals Mr. X, White Rabbit, en Moby Big. Het team garandeert dat de genetica na verloop van tijd worden verjongd. Ze vervangen daarbij oude culturen door nieuwe lijnen, gekweekt uit sporen. Hun sets zijn vers en klaar voor gebruik en worden wekelijks geproduceerd.

Paddo Grow Kits MushMush

Luke Sumpter

Geschreven door: Luke Sumpter
Luke Sumpter is een journalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in gezondheid, alternatieve geneeskunde, kruiden en psychedelisch genezen. Over deze en andere onderwerpen schreef hij onder andere voor mediakanalen als Reset.me, Medical Daily en The Mind Unleashed.

Ontdek onze schrijvers