Blog
Netflix Wietmerk
2 min

Netflix Verkocht Zijn Eigen Wietmerk

2 min
Lifestyle Nieuws

Streaming reus Netflix werkte samen met een lokaal dispensarium in Los Angeles om een unieke lijn met cannabis soorten uit te brengen, geïnspireerd op een aantal van je favoriete series.

Netflix, de online streaming gigant, is een weekend lang een samenwerkingsverband aangegaan met een Californisch cannabis dispensarium om zijn eigen cannabis merk te verkopen. Dit gebeurde vanuit een pop-up winkel in West Hollywood.

Met deze unieke nevenactiviteit, vierde Netflix de lancering van Disjointed, een nieuwe comedy. Hierin volgen we het leven van Ruth Whitefeather (gespeeld door Kathy Bates), eigenaresse van een dispensarium in LA.

Netflix werkte samen met Alternative Herbal Health Service, een lokaal dispensarium in LA, om tien nieuwe cannabis soorten te creëren, gebaseerd op de meest populaire series.

Cannabis Dispensarium

CANNABIS SOORTEN GEBASEERD OP NETFLIX SHOWS

De streaming reus verkocht drie unieke soorten (Omega, Eve’s Bush en Rutherford B. Haze), geïnspireerd op Disjointed, de allernieuwste comedyserie.

Er waren echter ook cannabis soorten verkrijgbaar die gebaseerd zijn op andere shows, waaronder Banana Stand Kush, geïnspireerd op Arrested Development. En Camp Firewood, geïnspireerd op Wet Hot American Summer: Ten Years Later.

Maar tijdens het weekend waren er ook andere, unieke Netflix soorten te krijgen:

- Prickly Muffin (Bojack Horseman)
- Vodkush (Chelsea)
- Peyotea 73 (Grace and Frankie)
- Sassafrass OG (Lady Dynamite)
- Baka Bile (Santa Clarita Diet)
- Poussey Riot (Orange Is The New Black)
- Moon 13 (Mystery Science Theater 3000)

Cannabis Soorten Gebaseerd Op Netflix Shows

Volgens een persbericht wilde Netflix soorten creëren die een aanvulling zijn op de individuele shows.

De pop-up shop werd op vrijdag 25 augustus in het dispensarium van Alternative Herbal Health Services geopend, zodat de actie samenviel met de lancering van de nieuwe show.

De actie eindigde op zondag 27 augustus.

ONZE VERZAMELING VAN DE BESTE CANNABIS SOORTEN VOOR HET KIJKEN NAAR NETFLIX

Als je de kans gemist hebt om de hierboven genoemde Netflix soorten in handen te krijgen, schiet dan niet in de stress. Hieronder vind je een aantal van onze favoriete soorten om stoned mee te worden bij het kijken naar Netflix.

WHITE WIDOW

White Widow is een klassieke cannabis soort die wereldwijd geliefd is. De plant produceert een gebalanceerde combinatie van cerebrale en fysieke effecten, terwijl je je nog steeds helder, gemotiveerd en sociaal voelt.

White Widow is een geweldige allrounder die spraakzame en sociale effecten opwekt. Om deze reden is ze geweldig voor gebruik in een groep, terwijl je series kijkt als Orange Is The New Black, Narcos of Suits.

TRAINWRECK

Zoals de naam al suggereert, is Trainwreck een krachtige, hybride cannabis soort. Ze is een kruising tussen krachtige Mexicaanse sativa's en Afghani indica soorten en slaat keihard in. Je moet haar dus niet onderschatten.

We raden je aan om Trainwreck te combineren met luchtige komedies, zoals The Unbreakable Kimmy Schmidt of klassieke sitcoms als How I Met Your Mother, Friends, The Office, enzovoort.

PINEAPPLE EXPRESS

Pineapple Express

Pineapple Express is een opwekkende soort die beroemd werd door de film met dezelfde naam uit 2008. Ze produceert een zachte, lichamelijke buzz. Deze wordt vergezeld door een opwekkende euforie die je vrolijk maakt en laat lachen.

Dankzij deze opbeurende effecten, kun je Pineapple Express het beste gebruiken bij klassieke stoner films (zoals Pineapple Express en This Is The End) of iets zwartgalliger materiaal, zoals Bojack Horseman.

JACK HERER

Jack Herer, vernoemd naar de Koning van de Hennep, is een krachtige sativa die een sterk euforisch gevoel opwekt waardoor je je gefocust, gemotiveerd en energiek voelt.

Dankzij deze sterke sativa genetica, raden we je aan van Jack Herer te genieten terwijl je meer complexe shows bekijkt, zoals House of Cards, The West Wing en Twin Peaks.

GRANDDADDY PURPLE

Granddaddy Purple

Granddaddy Purple is een super-krachtige indica soort die geweldig is voor een avondje bankhangen. Ze produceert sterke, lichamelijke effecten en een overduidelijke indica buzz in je lijf.

Omdat GDP waarschijnlijk een couch-lock oplevert, raden we je aan deze soort te combineren met een net zo intense show. Denk aan Homeland, Breaking Bad, Sense 8 of een klassieker als The Sopranos.

Steven Voser

Geschreven door: Steven Voser
Steven Voser is een Emmy genomineerde freelance journalist die een hoop ervaring heeft opgedaan in de loop van de tijd. Mede door zijn passie voor alles wat met cannabis te maken heeft, spendeert hij nou veel tijd aan het ontdekken van de wereld van wiet.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken