Blog
Chong Paradise Seeds
3 min

Nieuwe Paradise Seeds-Strains

3 min
Producten Seedshop

Wat voor soort marihuana je ook wil kweken, hier word je blij van. Chong’s Choice en Paradise Seeds hebben hun krachten gebundeld om 3 geweldige cannabis strains te ontwikkelen voor elke soort wietroker. Tommy Chongs signatuur (sativa) LA Amnesia, (hybride) Mendocino Skunk en (indica) Blue Berry Kush zijn de dankste nieuwe releases van 2017.

CHONG’S CHOICE: DE ENIGE KEUZE VOOR CANNABISLIEFHEBBERS

De Nederlandse meesterkwekers Paradise Seeds en Ganjapreneur Tommy Chong zijn begonnen aan een superspannende “joint venture”. De Godfather van het “Stonerkomedie”-genre is het meest bekend om zijn rol als de ene helft van het stonersduo “Cheech & Chong” en zijn eindeloze verdediging van marihuana. Zijn partnerschap met de oprichters van de kampioen Paradise Seeds staat op het punt om een hele nieuwe generatie van marihuanakwekers in rook op te laten gaan.

Waar marihuana-iconen en excellente kwekers samen komen, kan je een waanzinnige fusie verwachten. Chong’s Choice is de kenmerkende reeks nieuwe, vurige strains die Paradise Seeds speciaal voor Tommy Chong heeft bedacht. Een opbeurende sativa, een hybride die onderhoudsarm is maar goed presteert, en een indica waardoor je niet meer van je bank komt. Alle drie aangepast aan de criteria van ervaren stoners. Maak alvast maar wat plaats in je kweekruimte voor een driedubbele traktatie Chong’s Choice.

LA AMNESIA

LA Amnesia is een krachtig opbeurende sativa-dominante kruising die binnen slechts 8-9 weken bloeit. Dit is geen normale sativa; vanwege de samenwerking tussen Paradise Seeds en Chong’s Choice is natuurlijk niets behalve koninklijke marihuana goed genoeg. Een traktatie voor sativa-liefhebbers van alle windstreken. De LA Amnesia zal je nieuwe favoriete eersteklas cannabis strain worden.

LA Amnesia Paradise Seeds

Uit de unie tussen de Nederlandse coffeeshop favoriet Amnesia Haze en een turbo-Kush is een sativa-kruising ontstaan met toppen die groter zijn en waarvan meer hars druipt dan je ooit hebt meegemaakt. LA Amnesia behoudt de karakteristieke Ammo cerebrale high en tropische smaak, terwijl de Kush-genetica de harsproductie aanvullen, de bloeitijd verkorten en productie van strakke toppen stimuleren.

Chong’s Choice LA Amnesia is geschikt voor kwekers van alle niveaus en is veel compacter dan de meeste sativa-dominante strains. Zowel binnenshuis als buitenshuis kan deze sativa gekweekt worden zonder de typische onderhoudsgevoelige diva-eisen die sativa’s aan hun kwekers kunnen stellen. THC-gehaltes zijn met sowieso 20+% fenomenaal. Als je van een creatieve en energieke stash houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Maak Chong’s Choice LA Amnesia jouw eerste keuze voor je kweekruimte.

MENDOCINO SKUNK

Mendocino Skunk is de definitieve transcontinentale Skunk-hybride. Voor deze samenwerking met Chong’s Choice hebben de kwekers van Paradise Seeds met succes de allerbeste Amerikaanse Skunk van de Emerald Triangle in Noord-Californië gekruist met erfstuk Dutch Skunk uit Amsterdam. De Mendocino Skunk is misschien wel de meest verfijnde, makkelijk te kweken Skunk-variant op de markt.

Mendocino Skunk Paradise Seeds

De kenmerken van de Mendocino Skunk lijken wel een checklist met de eigenschappen van de gedroomde cannabis strain van elke kweker. De planten zijn kort, gedrongen en niet moeilijk om te kweken. Ideaal voor beginnende kwekers en een must voor doorgewinterde Skunk-liefhebbers. Zowel binnenshuis als buitenshuis is de Mendocino Skunk met een beetje liefdevolle aandacht een rijkelijk belonende strain. De oogsten zijn genereus en de snelle bloeitijd is slechts 7-8 weken.

Mendocino Skunk is een zoete “Back to the Future”-top. De complete hoofd-lichaam high en ontspannen sensatie zijn fijn afgestemd voor een aangename, langdurige buzz. Fruitige, zoete skunkbloemen bedekt met oranjerode haren doen denken aan vintage “Panama Red” met het vurige potentieel van hedendaagse marihuana. Dit is een ware Skunk van de nieuwe generatie die haar oldschool achtergrond eer aandoet.

BLUE KUSH BERRY

Blue Kush Berry is de zware, fruitige indica die de driedubbele traktatie van Chong’s Choice voltooit. Deze kleverige godin barst van de zoete bessensmaken en -aroma’s. Aan het eind van de bloei zullen deze struiken onder koele omstandigheden uitbloeien tot rijke lavendelkleurige en paarse tonen. Blue Kush Berry heeft zonder twijfel haar uiterlijk en smaak mee, en produceert bovendien grote hoeveelheden toppen waardoor je als een magneet aan je bank blijft plakken.

Blue Kush Berry Paradise Seeds

Alleen de dankste Kush- en de sappigste Shishkaberry-cultivars zijn geselecteerd om deze zoete knock-out Bush te produceren. Meestal is dit soort exotische cannabis genuanceerd en vereist het wat kwekersfinesse. Maar de Blue Berry Kush is een zeldzame schoonheid die even vergevingsgezind als indrukwekkend is. Deze compacte indica is zeer tolerant wat voedingstoffen betreft en presteert zowel binnen als buiten heel goed.

Slechts weinig fruitige marihuana-varianten zijn zo veelzijdig als de Blue Kush Berry. De planten vallen meestal niet zo op en vertakken zich rijkelijk. Natuurlijk zijn de cola’s gigantisch en druipen ze van de hars. De effecten beginnen snel en zijn zeer kalmerend. Die heerlijke, zoete bessensmaak en dat “verander je lichaam in jelly”-stonede effect doen je snakken naar meer Chong’s Choice Blue Kush Berry. Zodra je van de bank gekomen bent.

 

         
  Top Shelf Grower  

Geschreven door: Top Shelf Grower
Oudgediende cannabis kweker, afkomstig uit Dublin, Ierland gaat tegenwoordig helemaal los in het zuiden van Spanje. 100% toegewijd aan Top Shelf verslaggeving, tot hij gevangen genomen, of gedood wordt.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken