Blog
Nieuwe psychedelische paddestoel ontdekt: Psilocybe Germanic
1 min

Nieuwe psychedelische paddestoel ontdekt: Psilocybe Germanic

1 min

Een nieuwe soort magische paddestoel is ontdekt in Duitsland en heeft de toepasselijke naam Psilocybe Germanica gekregen.

Het gaat het verstand te boven. Ondanks de omvang van de menselijke kolonisatie, de gevorderde aard van de wetenschap en het menselijke verlangen om zoveel mogelijk te catalogiseren en documenteren, ontdekken we elke dag nog nieuwe levensvormen. Als de recente cijfers kloppen, worden er elk jaar 20,000 nieuwe levensvormen ontdekt op onze planeet! Het punt is dat niet al deze soorten worden ontdekt op plaatsen waar mensen nog niet geweest zijn; sommigen kunnen worden gevonden op plekken waar mensen al honderden, zo niet duizenden, jaren leven.

Een mooi voorbeeld is de recent ontdekte Psilocybe Germanica. Zoals de naam al suggereert, is dit een nieuwe soort paddestoel die psilocybine bevat, welke in Duitsland is ontdekt. Voor de leek zal deze nieuwe ontdekking eruitzien als elke andere wilde paddestoel, maar deze nieuwe soort heeft een unieke combinatie van kenmerken in haar structuur, die een "gewrichtachtige verdikking" creëert, wat tot op heden nog niet in andere soorten werd gezien. Het is ook een behoorlijk fragiele soort, die snel blauw verkleurt bij het ouder worden, bij vorst of als ze gekneusd wordt. Desondanks kunnen we verwachten dat de Psilocybe Germanica zich ver zal verspreiden (als ze dat nog niet heeft gedaan), omdat ze goed gedijt op houtsnippers en mulch, die veel gebruikt worden in moderne Europese tuinen en parken.

Psilocybe germanica

A: Psilocybe azurescens. B: Psilocybe cyanescens. C: Psilocybe germanica.

Dit is allemaal leuk en aardig, maar we nemen aan dat je ook wat wil weten over de psychoactieve inhoud. Volgens een lab rapport, bevat Psilocybe Germanica "grote" hoeveelheden psilocybine en baeocystine. Psilocybine is het belangrijkste hallucinogene bestanddeel in magische paddestoelen en van beaocystine wordt gedacht dat het haar analoog is. 

Hoe dan ook, lijkt het erop dat er een "new kid on the block" is. Als je de specificaties van deze paddestoel wil weten, kan je het wetenschappelijke rapport lezen, waarin alles gespecificeerd is.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Onderzoek Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken