Blog
Nieuwe Stoner Film Met Seth Rogen: The Night Before
2 min

Nieuwe Stoner Film Met Seth Rogen: The Night Before

2 min
Lees meer over de nieuwe stoner film "The Night Before", om te ontdekken of het plezier kan brengen in jouw leven en die van je vrienden en familie!

Sommigen zullen zich Seth Roger herinneren door zijn rol als Dale Denton in Pineapple Express. James Franco, die cannabisleverancier Saul Silver speelde, heeft ook een gastoptreden in deze nieuwe stoner film. Dat is alvast een goede uitgangspunt!

The Night Before beschikt over acteurs die al hebben bewezen dat ze een glimlach op het gezicht kunnen toveren, en soms zelfs voor een nogal uitzinnige lachkick kunnen zorgen. Jillian Bell, bekend van haar rol als Jillian Belk in de stoner-serie Workaholics, is bekend om haar uitstekend komisch acteren. Er zijn ook een boel andere acteurs met zeer interessante rollen in deze film. Laten we het even hebben over het verhaal om een goede indruk te krijgen of deze film de moeite waard is.

Seth Rogan, Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises) en Anthony Mackie (8 Mile) spelen vrienden die samen zijn opgegroeid en de traditie hebben om samen de kerstdagen door te brengen sinds Ethan, het karakter van Joseph Gordon-Levitt, zijn ouders heeft verloren.

Deze traditie loopt op zijn einde, omdat Seth Rogan’s karakter Isaac op het punt staat om vader te worden en de professionele American football-speler Chris (gespeeld door Anthonie Mackie), zich wil richten op zijn succesvolle sportcarrière en lifestyle.

De derde vriend in de groep, Ethan (Gordon-Levitt), is depressief vanwege zijn breuk met Diana (Lizzy Caplan), maar zal dit niet toegeven. Lizzy Caplan speelt haar rol overigens met verve en maakt het de moeite waard om je ogen iets meer open te houden dan half open.

Isaac is getrouwd en staat op het punt om een kindje te krijgen met zijn vrouw. Hij is bang dat deze kerst de laatste keer ooit wordt om nog plezier te hebben in zijn leven. Dat is een nogal drastische kijk op het leven als toekomstige gezinsman, en het zet een grote hoeveelheid druk op Isaac om blijvende herinneringen te creëren met kerst. Dit is goed. Of laat ik het zo zeggen: Isaac heeft de neiging om zijn gebruik van verschillende geestverruimende middelen te overdrijven.

Het doel was om een te gekke tijd met zijn twee beste vrienden te hebben. Waar hij in terechtkomt is een ongelooflijk heftige bad trip. Hij probeert de dingen te verbeteren door behoorlijke hoeveelheden cocaïne te nemen. Dit resulteert logischerwijs in flink wat bijkomende schade en eersteklas entertainment voor de kijker.

Dit is wat je kunt verwachten: Seth Rogen vervloekt zijn toekomstige baby in een selfie video, heeft diepe gesprekken met Jezus in de kribbe, en moet overgeven tijdens de nachtmis. Deze film is een mix van klassieke, radicale en zeer intelligente stoner humor.

Dat is zo ongeveer alles wat je moet weten. Alles loopt uit de hand, de situatie escaleert volledig, en Miley Cyrus duikt op terwijl ze zingt:"I came in like a wrecking ball ".

Het is raadzaam om eerst de trailer te bekijken en hieruit op te maken of dit soort humor bij je past. Er bestaat een goede kans dat dit zo is. Deze film heeft de potentie om ons een goede tijd en hoog kwalitatieve, stoner-entertainment te bezorgen.

 

         
  Alexander  

Geschreven door: Alexander
Alexander is een parttime schrijver voor Zamnesia, wiens liefde voor cannabis en vrije meningsuiting alleen geëvenaard wordt door zijn liefde voor de vrije natuur en vissen.

 
 
       Ontdek onze schrijvers  

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Celebrities Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken