Onze 10 Beste Vaporizers Van 2013

Gepubliceerd op:
Categorieën : Blog
Laatst bewerkt :

Onze 10 Beste Vaporizers Van 2013


Na veel bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk! Onze lijst met de 10 beste vaporizers van 2013. Door zorgvuldig onderzoek, review na review te lezen en het persoonlijk testen van de vaporizers

Na veel bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk! Onze lijst met de 10 beste vaporizers van 2013. Door zorgvuldig onderzoek, review na review te lezen en het persoonlijk testen van de vaporizers, kunnen wij u eerlijke en overzichtelijke feedback geven.

Met het oog op de verschillende redenen waarom u een vaporizer zou gebruiken (bijvoorbeeld voor recreatief gebruik, om te stoppen met tabak of voor medisch voor pijnstilling), geven wij u graag eerlijk advies over welke apparaten het beste functioneren, in plaats van welke het beste de portemonnee van de leverancier spekken.

1) De Volcano Classic

Voor sommige rokers is het woord ‘vaporizer’ bijna synoniem aan het woord ‘Volcano’. Storz & Bickel’s Volcano Classic is een van de meest gebruikte en gewilde vaporizers die op de markt zijn en geldt als de gouden standaard voor andere merken vaporizers. De Volcano Classic is in Duitsland gemaakt, rookt lekker weg en gaat een heel leven lang mee, en daarom staat hij op de eerste plaats.

2) De Arizer Solo

Deze aantrekkelijke, op een batterij werkende vaporizer functioneert extreem goed en wordt door ons op geen enkel punt negatief beoordeeld, ondanks het feit dat hij nogal groot is. Dit handzame Canadese wonder is beschikbaar in zwart of zilver, en het stevige metalen omhulsel zorgt voor de duurzaamheid. Gebruik de vaporizer thuis of neem hem met je mee!

3) De IOLITE WISPR

IOLITE kwam ieder jaar steeds maar weer met nieuwe troeven op de mini-vaporizer markt, en de WISPR is hun nieuwste opvolger van hun originele vaporizers. Hij is superhandzaam en makkelijk te gebruiken, functioneert beter dan alle andere vaporizers van hetzelfde formaat en wordt aangedreven door butaan zodat jij op de snelste en makkelijkste manier je vaporizer kunt gebruiken.

4) De PUFFiT

Dit innovatieve kleine apparaatje tilt het opladen naar een hoger niveau: door middel van USB. Hij is ook stil en discreet en past gemakkelijk in de palm van je hand. PUFFiT laadt op in 20-30 seconden.

5) De Magic Flight Launch Box

Een kleine, elegante, houten vaporizer ongeveer ter grootte van de IOLITE of WISPR. De Magic Flight Launch Box dankt zijn naam aan zijn draagbaarheid en eenvoud in gebruik. De oplaadbare vaporizer is al bijna drie jaar op de markt en heeft sinds zijn debuut in San Diego een trouwe aanhang verworven.

6) De HerbalAire Vaporizer

HerbalAire rekent af met de beperkingen van een enkele vaporizer door namelijk de ‘forced air fill’ vaporizer (de damp wordt in een zak of ruimte gepompt) te combineren met de ‘direct inhale’ vaporizer en deze twee verschillende technieken te combineren in één vaporizer. Het stevige teflon omhulsel en de snoeren van nichroom zorgen voor duurzaamheid en maken deze vaporizer een betrouwbare keus voor iedere gebruiker, en dragen zo bij aan de veelzijdigheid van de HerbalAir vaporizer.

7) De DaVinci Vaporizer

Dit apparaat lijkt meer op een mobieltje dan op een apparaat om mee te roken. Maar door zijn kleine formaat en zijn aantrekkelijke design is dit een handige vaporizer, die je in staat stelt om snel op te warmen, te verdampen en vlug weer op te laden. De DaVinci kan ook gebruikt worden om oliën mee te verdampen.

8) De AroMed 4.0

Sommige gebruikers van een waterpijp kunnen gewoon geen damp inhaleren die niet eerst door water gefilterd is. Voor hen is er nu de AroMed, gemaakt in Duitsland. Doordat hij 90% van het actieve bestanddeel van de rookwaar in een H20-kamer filtert, is de AroMed 4.0 een schoon apparaat waarmee je veilig kunt roken en waar geen plastic of giftig materiaal aan te pas komt.

9) De NO2

De roots van Vapir gaan terug tot in Californië in 1997, maar tot de op dag van vandaag zijn ze bezig om continu nieuwe producten op de markt te brengen. Een van deze producten, de NO2, heeft aardig wat beroering teweeg gebracht. Hij heeft een futuristisch ontwerp en een bijbehorend compact functionerend design, en hierdoor is het een lichtgewicht en draagbaar apparaat. Hij wordt vaak aanbevolen als de beste keus oplaadbare vaporizers in zijn prijsklasse.

10) De Verdamper Deluxe

De Nederlanders begonnen in 1995 vroeg met hun Verdamper en zijn klassieke maatkolf design is nog net zo iconisch als toen. De Verdamper Deluxe wordt gezien als een zeer goede vaporizer en zal probleemloos een geweldige rookervaring opleveren. Hij heeft weinig verwarrende opties: alleen klein of groot.