Onze Top 5 Wiet grinders


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisConsumptie CannabisToplijsten

Beste Grinders


Van goed gebouwde, simpele grinders, tot het allernieuwste op het gebied van grinder technologie. Het kiezen van een goede grinder kan een enorm verschil maken in je voorbereidingsproces, dus hier zijn vijf van onze favorieten.

Als het gaat om het opbreken van je toppen, gaat er niets boven een grinder. Het is een basisgereedschap voor elke roker en het bespaart enorm veel tijd. Wie slechts af en toe gebruikt, kan tevreden zijn met een goedkope, plastic grinder, die uiteindelijk de wiet omtovert in bruikbare stukjes, maar ze zijn verre van perfect. Een fatsoenlijke grinder zal het klusje veel sneller klaren en ook eenvoudiger schoon te maken zijn. Er zijn zelfs grinders op de markt die een filterscherm bevatten en alle losse trichomen opvangen, wat weer kief oplevert!

GERELATEERD ARTIKEL
Top 10 Beste Wiet Grinders Van 2018

Grinders hebben een revolutie in de preparatie van cannabis teweeggebracht. Geen met hars bedekte scharen en zwarte vingertoppen meer.

Als je dus op zoek bent naar een stukje kwaliteit om je ervaring te verbeteren en dat hele voorbereidingsproces een stuk eenvoudiger te maken, zijn hier vijf grinders die de moeite waard zijn.

5. DE HOUTEN GRINDER

Houten Grinder

De houten grinder is een hardhouten wietmolen die meer solide, hoogwaardiger en betrouwbaarder is gebouwd dan een standaard, goedkope, plastic grinder. De grinder heeft messing tandjes die zeer bedreven zijn in het snel en efficiënt vermalen van je toppen en klein en licht genoeg om gemakkelijk te worden opgeborgen, terwijl de grinder nog steeds lekker in de hand ligt. Het biedt simpele kwaliteit zonder fratsen die elke regelmatige gebruiker zal waarderen. En voor €3,95 per stuk zal ook je portemonnee er blij mee zijn!

4. DE METALEN GRINDER

Metalen Grinder

Net zoals de houten grinder, biedt een metalen grinder ook een goed gebouwde, heldere en simpele oplossing om je marihuana te vermalen. De metalen grinder verschilt van een houten grinder als het gaat om efficiëntie en reinheid. Een metalen grinder is duurzamer, eenvoudiger te reinigen en het verzamelen van kief is gemakkelijker. De lange, solide, metalen tanden zijn ook efficiënter in het verscheuren van je toppen, waardoor vaker de voorkeur gegeven wordt aan metalen grinders in plaats van hun plastic of houten tegenhangers. Het is net een stapje verder, wat ook reflecteert in de prijs, die gewoonlijk rond de €9,50 - €10 hangt.

3. DE ZAMNESIA METALEN GRINDER

Zamnesia Metalen Grinder

We kunnen geen lijstje maken zonder onze eigen grinder toe te voegen, of wel? Onze speciaal ontworpen grinder heeft het standaard metalen design gebruikt en verbeterd. Betaalbaarheid wordt gecombineerd met functionaliteit en kwaliteit. De Zamnesia metalen grinder is een vierdelige grinder, die ook een dun scherm onder de kamer bevat om de kleine stukjes marihuana te vangen, terwijl verdwaalde hars passeert naar de onderste kamer, wat resulteert in eenvoudig te verzamelen kief. Een Zamnesia grinder heb je al te pakken voor €8,50.

2. DE SHARPSTONE TURBOWHEEL GRINDER

De Sharpstone Turbowheel Grinder

We komen nu bij de grotere werk. Een turbowheel grinder is een vierdelige grinder, gemaakt met een doorzichtig deksel, maalkamer, kief scherm en kief kamer. Alles is gemaakt van massief metaal en het vakmanschap en de kwaliteit is uitmuntend. Een turbowheel grinder heeft daarnaast ook een handzwengel, waarmee je razendsnel maalt! Het is logisch dat er aan deze hoge functionaliteit, kwaliteit en bouw een flinker prijskaartje hangt. Denk aan bedragen van rond de € 35,-.

1. DE THORINDER

De Thorinder

De Thorinder staat aan de top van de grinder markt. Het is een grinder van designer niveau, gebouwd met ultieme kwaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Het is een absolute show-stopper, goed geschikt voor de meest toegewijde stoners die alleen maar de beste apparatuur willen. De Thorinder is gemaakt van precisie gefreesd roestvrij staal en afgewerkt in cool mat zwart en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het is de enige grinder die je ooit nodig zal hebben. Deze grinder beschikt over een helder gemagnetiseerd deksel, een gepatenteerd snijsysteem met superscherpe, gebogen, metalen tanden, een Kief verzamelsysteem met scherm, een schoonmaak instrument en zelfs een duurzame opbergdoos. Hoewel deze grinder aan de prijzige kant is, zal de Thorinder haar beloftes waarmaken als je uitsluitend het beste van het beste wil en een grinder voor het leven zoekt.

Verkrijgbaar in twee maten: Medium en large

Zoals je in deze lijst hebt kunnen lezen, zijn er functionele en hoogwaardige grinders voor iedereen, ongeacht het budget. Of je nu zoekt naar een elegant statussymbool van hoge kwaliteit die het beste van het beste biedt, of een simpel werkpaard zonder fratsen om het klusje te klaren; er zijn genoeg keuzes.

Guest Writer

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten