Blog
Protesteren Tegen Het Verbod: Vreedzame Smoke-in Gehouden In Devon
1 min

Protesteren Tegen Het Verbod: Vreedzame Smoke-in Gehouden In Devon

1 min

Aan het eind van september, organiseert de Devon Cannabis Club een smoke-in om openlijk tegen het cannabis verbod te protesteren.

Het beëindigen van het cannabis verbod draait helemaal om publieksvoorlichting. Politici zullen het niet steunen, totdat zij zeker weten dat het volk het wel doet. En om het volk zover te krijgen, moeten zij inzien dat wiet niet het duivelskruid is, in tegenstelling tot wat velen eerder geloofden.

Dit is het doel van de Devon Cannabis Club, een groep verantwoordelijke liefhebbers uit de provincie Devon, Verenigd Koninkrijk, die nu een smoke-in houden om de boodschap over te brengen. Het volgende Harvest Picnic evenement wordt gehouden op 27 september tussen 14.00 en 18.00 uur op de Flowerpot Playing Fields in Exeter. Vorig jaar kwamen ongeveer 60 mensen opdagen. Hopelijk zullen dit jaar meer mensen volgen.

Het motto: "Kom en doe mee aan de picnic en geniet van wat wiet om het stigma, en de belachelijke wetten, te verwijderen."

Op deze evenementen is het toegestaan voor bezoekers om langs te komen om met eigen ogen te zien dat het roken van cannabis geen kwaad kan, dat de mensen die het gebruiken meestal niet-gewelddadige, vriendelijke mensen zijn en dat de wetten absurd zijn, zeker vergeleken met andere, legale, drugs zoals alcohol.

Je kunt je wellicht voorstellen dat de politie vorig jaar zwaar vertegenwoordigd was in het park, maar er werden absoluut geen arrestaties verricht. De politiewoordvoerder erkende dat het roken van cannabis tegen de wet is, maar dat er ook het recht bestaat op een vreedzaam protest. Dit resultaat is wellicht verrassend, en geeft tolerantie aan, maar ook dat de politiemannen zelf misschien niet volledig achter het oppakken van de eindgebruikers staan.

Voor meer informatie kan je hier terecht: www.facebook.com/events/1474880729464041

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Wetgeving
Zoeken in categorieën
of
Zoeken