Blog
Psy-Fi 2017
2 min

Psy-Fi 2017: Bezoek Zamnesia Op Dit Toonaangevende Psychedelic Trance Festival

2 min
Festivals News

Leeuwarden wordt van 16-20 Augustus 2017 omgetoverd tot een psychedelisch wonderland. Bezoek het Psy-Fi festival en verruim je geest. Relax en ontdek. En kom beslist even langs bij een van onze vele Zamnesia stands!

Ah eindelijk, het is weer zomer, en op welke manier zou je het leven beter kunnen vieren dan met het Psy-Fi Festival? Psy-Fi 2017 wordt gehouden van 16-20 Augustus in het recreatiegebied De Groene Ster in de provincie Friesland. De editie van 2017 markeert de 5de keer dat Psy-Fi georganiseerd wordt. Dat was voor de organisatoren van dit chille feest aanleiding om eens extra flink uit te pakken. Ze willen daarmee de beste editie van het festival ooit organiseren. Het thema van dit jaar is "Book Of Changes", en dat ligt helemaal in de lijn met hun plannen om een heel speciaal festival-weekend te houden, met nieuwe ervaringen die ongetwijfeld die van vorig jaar gaan overtreffen. Lees verder en we vertellen je snel meer over dit verbazingwekkende festival en hoe je er deel van kunt uitmaken.

PSY-FI 2017 - HOORT ZEGT HET VOORT!

Psy-Fi Psychedelic Festival 2017

Psy-Fi is een van de grootste psychedelische festivals van Europa. De stad Leeuwarden was zo genereus om het Psy-Fi Festival de afgelopen 5 jaar een thuisbasis te bieden. De locatie is werkelijk schitterend gewoon. Je kunt ronddwalen langs meertjes en bossen, standjes en eilandjes en liefelijke grasgroene heuvels.

Geniet van alle soorten kunst, muziek en lekker eten. Ontdek jezelf en je spiritualiteit. Zet een boom op met een sjamaan. Mediteer. Duik in de wereld van psychedelica. Of doe het rustig aan, duik in je hangmat bij het kampvuur, en ga lekker op in de fantastische omgeving. Je hoeft echt niet zo'n yogi of psychonaut te zijn om lekker te genieten van het Psy-Fi Festival. In tegendeel zelfs, een typische Psy-Fi ganger bestaat helemaal niet. Iedereen is er heel hartelijk welkom. Werkelijk elke bezoeker vindt wel iets wat hij of zij leuk vindt op het altijd veelzijdige Psy-Fi Festival.

Tijdens Psy-Fi is er een geweldige markt - de Bazaar - afgeladen met internationale stands en winkels. Je vindt er kunstnijverheid, sieraden, hapjes en drankjes, rookbenodigdheden, psychedelica en nog veel, veel meer. Er is een openluchtbioscoop en een markt met biologisch voedsel en zuivel- en glutenvrije producten. Je vindt er meer dan 650m² psychedelische kunst van bekende internationale kunstenaars. En tot slot vind je op Psy-Fi natuurlijk een fantastische reeks artiesten die op de verschillende podia te zien en te beluisteren zijn. Er zijn tal van DJ's die je verwennen met Reggae, Balkan Beats, Psychedelic Techno, Forest Trance en Chill-out tunes, om je alvast een goed idee te geven van de muziekgenres die vertegenwoordigd zijn op het Psy-Fi Festival.

ZAMNESIA IS DE HOOFDSPONSOR VAN DIT JAAR!

Zamnesia Producten Te Koop Bij Psy-fi

Zamnesia is er echt trots op om voor de tweede keer de hoofdsponsor te mogen zijn. Ons eerste jaar op Psy-Fi was een week om nooit meer te vergeten. We hebben er fantastisch van genoten. Niet alleen is het festival zelf een waanzinnige ervaring, we waren ook dankbaar dat we nu eens in de gelegenheid waren om onze trouwe en zeer gewaardeerde klanten te ontmoeten. We gaan er vanuit dat het dit jaar weer net zo geslaagd wordt! We zouden het te gek vinden als je een van de Zamnesia stands komt bezoeken die overal op het festivalterrein staan opgesteld. Kom even gezellig een praatje maken, of bekijk en/of koop de meest populaire producten van Zamnesia zoals Magic Truffels en Magic Balloons. We staan er ook met een mobiele "Truffle Truck", dat wil je echt niet missen!

Kijk op de Psy-Fi website voor tickets en meer info. Je bent van harte welkom en zouden het fantastisch vinden om je daar te zien! Houd ook onze Facebook pagina scherp in de gaten om kans te maken op gratis tickets!

Zamnesia Psy-Fi Sponsor

VIDEO

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Festivals News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken