Blog
Psychedelische video van de dag: Unconditional Rebel
0 min

Psychedelische video van de dag: Unconditional Rebel

0 min
De psychedelische video van vandaag is een indrukwekkend stukje technisch camerawerk. Het is deze technische vaardigheid waarin de verbazingwekkende, vreemd rustige en trippy visuals liggen.

De video zelf werd in slechts 5 seconden gemaakt, maar werd daarna uitgerekt tot 3,5 minuut dankzij het gebruik van een camera met 1000 beelden per seconde. Het resultaat is een geweldige slow motion videoclip die een fractie in de tijd vangt.

Beweerd wordt dat de video gefilmd is als een live optreden, waarbij elk van de 80 acteurs hun rol tegelijkertijd speelden langs een weg van 80 meter. Door met de auto over de weg te rijden, konden de productieleden dit kunstwerk vastleggen. Hoewel er duidelijk effecten zijn toegevoegd om de video meer trippy te maken, is het eindresultaat werkelijk ongelooflijk. Deze prachtige clip moet je echt even bekijken!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Kunst Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken